V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 no veď dobre zajtra uvidíme 😀😀
@evi789 zajtra uz by ti mala dojst ci?
@nicolettka2126 mne? Už mala 4ho 😀😀😀
Ale v poslednej dobe mi tie 3 dni zvykne meškať v pohode ,takže no stres,no panika 😀😀😀😀😀
@nicolettka2126 ale vieš, to že u malej si mala viditeľnú čiarku to neznamená že druhé tehu bude také isté 🙂.. práveže nebude 😛
@nicolettka2126 no nieco malinko sa tam crta...trosku som ti ju upravila
@evi789 no ano tak som to myslela ze dnes uz je treti den meskania tak zajtra uz by ti mala prist a ak nie tak tesriiiiik okeej? 😂😂
No ano viem ze to nemusi znamenat ze aj pri druhom by bolo tak skoro ale neviem no, uvidime dnes alebo zajtra by mala dojst milostiva tak sa necham prekvapiť 😊 teraz som mala dva razy za sebou 28.dnove cykly s tym ze na 28.den uz dorazila a zajtra som 28.den tak uvidim akoze nenahnevala by som sa keby nedosla ale nerobim si velke nadeje 😂
@08snazilka80 jeeej dakujeeem, ale podla mna je to kanalik 😊 alebo len presvitajuca ciarocka, budem radsej realista 😆😆
@nicolettka2126 nenahnevala by si sa čo 🤣🤣🤣🤣🤣 veriiiiiiim.. inak ani ja 😀😀😀😀😀 ake podľa mňa nie som. Zajtra príde 🤔😉
@nicolettka2126 začínajú moja srandičky s duchom čo 😀 mala si pokoj ,treba ti to 😀
@evi789 no ved toto ale beriem to s usmevom lebo vsak som si isla oci vyocit a nic som tam nevidela 😅 tak tiez si myslim ze zajtra mi dorazi pani urodzena, ak teda nie este dnes 🤣
@nicolettka2126 jasneeeeee veď ako inak 😙😙😙😙 príde keď ma prísť 🙂
A možno prišlo 😃😃😃😃😃😃
@evi789 ty opica moja 😂😂 A inak priznaky nejake mas, nemas? 😊
@nicolettka2126 ty ani nie .. prsia bolia ako obvykle.. ale inak nič. Som pozerala do kalendára,mala som nastavené 29 dňové cykly,prehodila som na 33 a podľa toho mi majú prísť zajtra 🙂 . Ale myslím že max do dvoch dní 🙂
@evi789 a ake dlhe si mala predchádzajúce? Ja naposledy 28.(v ten den uz dorazila) predtym mesiac tiez tak a predtym dosla na 27.den,tak si myslim ze u mna bude zajttajsok ten zlomovy den 😊 inak prsia trochu pobolievaju aj mna, ale to aj minuly mesiac, aj podbrusko ma boli, tak zajtra bude isto 1.dc 😊
@nicolettka2126 33 predchádzajúci a 28 bol február :-/ trošku skáče .
Aj mna boli trošku už bruško. Nevadí 😉
@evi789 aaale zase na druhej strane bolest podbruska este nemusi znamenat ms, aj pri malej ma bolelo, sa pamatam ze som sa vkuse chodila kontrolovat ci nedosla ms 😂😂 No som na teba veelmi zvedava Evicka moja😘
@nicolettka2126 nič neboj ,príde urodzena aj sem 😋😋😊😊😀😀😀
@mimikas aki su kraasni a oaradne zladeniii, boze ani pravda neni ze su uz taki velkii 😍😍
@evi789 ale ake sme si isteeee pocuvaj 😂😂😂😂
@nicolettka2126 ani nehovor ze aky velky, ja stale nechape ako uz moze ist Viktorko do skoly. Ved vcera som zistila ze som tehotna. A Alanko bude mat 2 roky. Rastu ako z vody.
No baby any ste seem one nedavali zajtra pozitivne tehu testiky
@mimikas no veru jeden do skoly a druhy o chvilku do skolky panecku, fakt je pravda ze clovek si az pri detoch uvedomi ako rychlo ten cas plynie 😊
A s tymi tesrikmi si nemysliim, teda evka mozno anooo, ale u seba to moc ruzovo nevidiiim skor cerveno 😂😂
@nicolettka2126 a ja bordovo 😃😃😃😃😃😃😃😃😃
@evi789 opica 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Baby pre svoj pokoj na dusi som spravila este jeden test a je negativny, uuuplne takze ja uz ocakavam ms kedy dorazi 😊

@sara34valentina waaaaa ja z vas zosaliem zeny moje😂😂 Uz som ho dokrcila a tak hodila do kosa tak z toho uz vela nevycitam ale podla mna tam fakt nic nebolo, aj brucho ma uz boli ako na ms 😊 pri malej som mala uz na 9DPO ciarocku a dnes by som mala byt tak 10-11DPO podla pocitov😊