V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 no ved aj moje, si nemysli, hroza,po laparke cele zle a ta stitna zlaza najnovsie, mam lieky, tak snad funguju a ja mizno konecne som tehotna
@rula no veru stitna zlaza vie veelke sarapaty narobit a otehu, teraz uz verim ze vdaka liecikom mas bublinku v brusku 😘😘
@sara34valentina krásnych fesakov máš domka ❤ a tá tyč ? Na nej cvičíš :-O či ten tvoj sa z nej smyka? :-O 😀
@rula držím silno palce z celého srdca❤❤❤zaslúžiš si ❤
@nicolettka2126 ešte nič? U mňa ee,ale mne sa zvykne na rano rozbehnúť. :-*
@rula zlatíčko a metráž teplotu ako ona hovorí 🙂 silno držím všetky prsty co mam
@sara34valentina krásne deťúrence ❤️
chcete vidiet graf🤔😂😂😂😂 trocha chaos, lebo v marci sa menil cas
@evi789 ani u mna este nic moja, mne sa tiez povacsine hned na rano po zobudeni rozbieha ale v poslednej dobe uz aj hocikedy pocas dna, tak uvidime 😊 ak nepríde do zajtra rana tak mi to uz bude podozrive 😀😀 Ale stale si myslim ze dorazi 😊
@nicolettka2126 nedoraziiii
@rula pevne verim, ze Sa uz dockame kolajniciek..
Inak kamaratka su na sk(zije vNemecku), vMartine tusim, uz druhy cyklus ju sleduju (skusa umele, kedže za 17r bola 2x tehu a prestalo bit srdiecko a od vtedy nevie otehotniet) 🤢 Tak Sa im dufam silno podari..
No a kamaratke mojej sestra nemohli mat 20r, tak tiez boli na umelom a pred tyzdnom porodila.. A nevie opisat slovami, Aka je konecne s muzom stastna ❤ takze rulka Drzim Ti silno palce
@rula graf vyzera kraaasne moja supeer 😍😍
@rula Maß Aj zmysel pre Humor s tym grafom, som rada, cmuk
@rula tebe nedorazi isto moja verim v to😊😊
daaakujem babiky, vy ma tu tak podporujetee...ste uuuzasne. Ja si myslim , ze som v tom, ale musime vydrzat do piatku. nemam sice ziadne priznaky ani ms ani tehu, iba tie zilky na prsiach , akosi to inak byva pred ms. ščuleky nic
@08snazilka80 ach, to mi je luto nevadi. ide sa dalej,uzivaj leta a snazte sa nadalej. 😘
Baby ved ja can hovorim ze nic nedojde, ziadna mrska
@rula kazd deň na teba myslím, že ako sa máš. Veľmi vám to prajem 😘
Ja už zajtra začínam 20 ty nechápem ako to letí....veď to o chvíľku rodim 😱😱
@agathachristie dakujeeem. a kedy mas termin porodu? ako to zvladas?
@rula velmi ti to prajem a verim,ze uz si v tom 🙂
@nicolettka2126
@evi789
Baby drzim palce 🙂
@agathachristie waau,neuveritelne to letii..ja zajtra uz 14tt :O a ty sa inak ako citis? Vsetko ok?
@melisssssa babyyy, ved to ako ide cas rychlo...waaa
@badimeria
@agathachristie
@melisssssa dakujemeeeee 😘😘 A ty sa ako citis babulka? Vsetko v poriadku? 😊
@nicolettka2126 dakujem,ja tak v ramci moznosti 🙂 raz mi je dobre,raz zle..uz len cakam kedy tie stavy prejdu 🙂 inak vsetko v poriadku🙂
@agathachristie
@melisssssa babule aj ja vždy začínam v stredu nový týždeň zajtra budem 21+cize 22tyzden
waw tak ake mate presne tie TP?
@melisssssa to som veeelmi rada ze je vsetko v poriadku 😊😊 a maly ako reaguje na brusenko? 😊

@rula paaaaaaaana beka 😱😱😱😱 vsak to jak moje 4cykly pomaly 🙈🙈