icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@rula paaaaaaaana beka 😱😱😱😱 vsak to jak moje 4cykly pomaly 🙈🙈

rula
8. máj 2018

@nicolettka2126 no ved aj moje, si nemysli, hroza,po laparke cele zle a ta stitna zlaza najnovsie, mam lieky, tak snad funguju a ja mizno konecne som tehotna

nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@rula no veru stitna zlaza vie veelke sarapaty narobit a otehu, teraz uz verim ze vdaka liecikom mas bublinku v brusku 😘😘

evi789
8. máj 2018

@sara34valentina krásnych fesakov máš domka ❤ a tá tyč ? Na nej cvičíš :-O či ten tvoj sa z nej smyka? :-O 😀
@rula držím silno palce z celého srdca❤❤❤zaslúžiš si ❤
@nicolettka2126 ešte nič? U mňa ee,ale mne sa zvykne na rano rozbehnúť. :-*

evi789
8. máj 2018

@rula moja kamoška otehotnela tiež hneď po nasadení liekov,tak verím že to bude aj u teba tak ❤

badimeria
8. máj 2018

@rula zlatíčko a metráž teplotu ako ona hovorí 🙂 silno držím všetky prsty co mam
@sara34valentina krásne deťúrence ❤️

rula
8. máj 2018

chcete vidiet graf🤔😂😂😂😂 trocha chaos, lebo v marci sa menil cas

rula
8. máj 2018
nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@evi789 ani u mna este nic moja, mne sa tiez povacsine hned na rano po zobudeni rozbieha ale v poslednej dobe uz aj hocikedy pocas dna, tak uvidime 😊 ak nepríde do zajtra rana tak mi to uz bude podozrive 😀😀 Ale stale si myslim ze dorazi 😊

rula
8. máj 2018

@nicolettka2126 nedoraziiii

sara34valentina
8. máj 2018

@rula pevne verim, ze Sa uz dockame kolajniciek..
Inak kamaratka su na sk(zije vNemecku), vMartine tusim, uz druhy cyklus ju sleduju (skusa umele, kedže za 17r bola 2x tehu a prestalo bit srdiecko a od vtedy nevie otehotniet) 🤢 Tak Sa im dufam silno podari..
No a kamaratke mojej sestra nemohli mat 20r, tak tiez boli na umelom a pred tyzdnom porodila.. A nevie opisat slovami, Aka je konecne s muzom stastna ❤ takze rulka Drzim Ti silno palce

nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@rula graf vyzera kraaasne moja supeer 😍😍

sara34valentina
8. máj 2018

@rula Maß Aj zmysel pre Humor s tym grafom, som rada, cmuk

nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@rula tebe nedorazi isto moja verim v to😊😊

rula
8. máj 2018

daaakujem babiky, vy ma tu tak podporujetee...ste uuuzasne. Ja si myslim , ze som v tom, ale musime vydrzat do piatku. nemam sice ziadne priznaky ani ms ani tehu, iba tie zilky na prsiach , akosi to inak byva pred ms. ščuleky nic

08snazilka80
8. máj 2018

Takze ja uz definitivne cakam mrchu :-/

rula
8. máj 2018

@08snazilka80 ach, to mi je luto nevadi. ide sa dalej,uzivaj leta a snazte sa nadalej. 😘

mimikas
8. máj 2018

Baby ved ja can hovorim ze nic nedojde, ziadna mrska

rula
8. máj 2018

@mimikas nie, nie, veru nepride, ani jednej

agathachristie
8. máj 2018

@rula kazd deň na teba myslím, že ako sa máš. Veľmi vám to prajem 😘
Ja už zajtra začínam 20 ty nechápem ako to letí....veď to o chvíľku rodim 😱😱

rula
8. máj 2018

@agathachristie dakujeeem. a kedy mas termin porodu? ako to zvladas?

melisssssa
8. máj 2018

@rula velmi ti to prajem a verim,ze uz si v tom 🙂

melisssssa
8. máj 2018

@nicolettka2126
@evi789
Baby drzim palce 🙂

melisssssa
8. máj 2018

@agathachristie waau,neuveritelne to letii..ja zajtra uz 14tt :O a ty sa inak ako citis? Vsetko ok?

rula
8. máj 2018

@melisssssa babyyy, ved to ako ide cas rychlo...waaa
@badimeria
@agathachristie

nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@melisssssa dakujemeeeee 😘😘 A ty sa ako citis babulka? Vsetko v poriadku? 😊

melisssssa
8. máj 2018

@nicolettka2126 dakujem,ja tak v ramci moznosti 🙂 raz mi je dobre,raz zle..uz len cakam kedy tie stavy prejdu 🙂 inak vsetko v poriadku🙂

badimeria
8. máj 2018

@agathachristie
@melisssssa babule aj ja vždy začínam v stredu nový týždeň zajtra budem 21+cize 22tyzden

rula
8. máj 2018

waw tak ake mate presne tie TP?

nicolettka2126
autor
8. máj 2018

@melisssssa to som veeelmi rada ze je vsetko v poriadku 😊😊 a maly ako reaguje na brusenko? 😊