V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 to si si dnes robila cica?lebo ovu testy zvyknu byt pozitivne aj ked si tehu 😊
@nicolettka2126 ten na vrchu dnes okolo pol 9 večer a tie predošlé sú z predošlých dvoch dní..
@evi789 cize silneju, takto je to v tehu 😊 no moja ty uz aj zhanaj tehu testik 😍😍
@nicolettka2126 no ja ti neviem....🤔 silniet silnie...nechápem ako to je možné napríklad ak nie som v tom,vieš..
@rula ja 14.11. 🙂
@nicolettka2126 zatial ho nezaujima 🙂 🙂 uvidime casom 🙂
@evi789 no to mozes byt aj tehu veru 🙂🙂 rob ty zajtra hned ten tehu test 🙂
@rula
@melisssssa
Zajtra kúpim (asi 😀 ) a v utorok spravím,okej?
@evi789 zlato ale utorok je dnes 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@evi789 tak tak suhlasim
@nicolettka2126 dnes je utorok🙂
@evi789 vidis uz aj popletena si, to je tiez na zaciatku tehu dost caste, k tomu tie silnejuce ovu testy, ty si tehulka jak vysita 😂😂
@nicolettka2126 🤣🤔🤣🤣🤣aká si ty opica
@evi789 co uz narobim ked ta tak luuuubim😘😘😂😂😂
@badimeria
@evi789
@eliska1986 nechce sa mi veľmi veriť inak,ale akože nebola by som proti 😀
Tak zajtra(v stredu 😀) kúpim test a vo štvrtok spravím 😉
@evi789 ty natahovacka nasa, tesim sa uz na foto testiku 😊😊 mne majú zajtra dojst, objednala som cez vikend cez eshop lekaren, tak uvidime, mozno ma rano uz mrcha bude vitat😅😅
@evi789 nesranduj 😂cinkni zajtra to ja by som nedokázala sa ho nedotknut
@nicolettka2126 a ty si ich nemala mať dnes ms? Ale vlastne mi ju nečakám preto dnes nedosla😋
@badimeria no ja som mala mat uz vcera alebo max dnes ale zatial nic, mozno caka na svoj obvykly cas co je hned zrana😂😂 uvidime kto pride skor ci ujo kurier s testami alebo mrcha mrchava😂😂😂😂😂
@nicolettka2126 haha ved aj ja tebaaaaa😊😊😊😋😋😋❤❤❤
@evi789 a cikaj uz zajtra😘😘
@nicolettka2126 no ja verím ze ten ujo ja si želám aby ste boli vtom obe naraz pekne spolu
@evi789 nič nepríde a hotovo. @rula a my kedy testujeme😁v piatok?
@badimeria dakujeme zlaticko velmi oekne, uvidime, bola by som veeelmi prekvapena keby to bolo tehu, po tom negativnom teste som sa totiz asi viac nastavila na to ze ms dorazi😅 uvidime veru, ak nepride zajtra doobeda tak to uz bude veru cudne

jaaa chcem ist do tych januroviek, ja som rak, muz ryby, maly vodnik by sa nam sikol