V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 evkaaaaaa dostanes 25 po zadku 😂😂 tak sa stav v lekarni a kup take kde su dva kusky dobre? 😂😂 jeden ore nas a druhy pre teba 😀😀
@evi789 a dokedy si praci cicus? Hadam stihnes, no ale uzasne je ze ms stale nechodiiii 😊😊
Žienky aj nejake vitaminy papate okrem kyseliny listovej?
@evi789 ty strigula už nezartuj a čakám ta kým prídeš z prace ka viem ze si tehu!!! 😘🤩🤩@rula ty moje nezúfaj ešte stále nemusia byť hormóny upravené tuším si vravela 3mesiace kým sa to dá na poriadok. Ja ale stále verím aj keď ten graf trochu špekuluje. Ale Neva je máj užívaj si muzika naplno ono sa to podarí.
@nicolettka2126 a ty bambula viem ze nemusím smútiť za teba keďže je to iba v začiatku a čoskoro tehu budeš 😉
@08snazilka80 vidim tam ciarku, ale slabu na jednoznacne zavery. skus zajtra 🙂 drzim palce
Baby ja mam termin 3.10. predpokladam, ze to bude neskor ako s prvou. dufam, ze sa vyhnem vyvolavaniu. to urcite nechcem. pijem caj proti zavodnovaniu a vysokemu tlaku snad aspon trosku pomoze a beriem toto tehotenstvo ovela viac v pohode. akurat 15.5. mam morfo sono ci je vsetko ok. na tripple testoch som nebola, prve sono vyslo dobre. snad bude vsetko ok. trosku sa bojim, kazdopadne babo si chcem nechat nech je ake je.
moja sestra kazdu chvilu porodi, uz jej odisla zatka tak snad sa to rozbehne takze teraz sa sustredim na nu na 100% 🙂 drzte jej palce
bbabiky, nooo este nezufam, jasnacka, ze nepride. kupila som test, v piatok cinknem🙏
@agathachristie všetko bude dobre ❤❤❤
co? no to nieeee, faakt?
Takže sa blíži ovulacia predsa 🤣🤣🤣🤣🤣
@evi789 ty voleee zenaaa tak tebe ze by sa az taaak velmi posunula ovulka?? Dnes si nerobila ovu test?
@nicolettka2126 ešte nie. Teraz so. Pila aj kávu,počkám.
Všetko je tu možné vidíš... 😀 a nie som prekvapená že sa to stalo mne...síce aj badimerii sa to stalo a splodili Laurinku 🙂 .
Ja neviem Čo je toto no.. 🙂
@evi789 a robila si ovu testy niekedy v strede cyklu ze ci fakt nebola ovula a takto by sa oneskorila, waau akoze potom nech mi niekto povie ze zenske telo nie je jedna ooobrovska zahada, ja ziiiiram 😂😂
@nicolettka2126 tento cyklus som neriešila ovulku poviem uprimne,takze neviem ci bola...iba teraz vravím zo srandy si spravím veď ich mám dosť 😀
@evi789 no ja odpadnem, akoze davalo by to potom zmysel ze preco ms meska 😊 tak dzfam ze si vcera znasilnila muza a ak nie tak dnes😂😂
😂😂😂dobre sa bavim, tato skupina te faaakt super
@nicolettka2126 jasne ze som ho znásilnila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@evi789 tyyyy dracicaaaaaa dobre si spravila😁😁
@nicolettka2126 haaahaaaa.. vravím keď už je tak silná ta čiara....chápeš 🤣🤣🤣
@evi789 ty si to vycitila😂😂😂 tak sme mali vcera podobne zabavny vecerny program😁😁 Teraz mame nutenu 5dnovu pauzu😅😅 Tak keksikujte aj za nas😆😆
@nicolettka2126 tak som s tým bola že maximálne dopomoze mrske k rozbehnutiu,príjemné s užitočným 🙄🙄🙄🙄😃😃😃😃😃 dnes sa vyspinkam a možno zajtra ak nepríde tak ...hoppp 😃😃😃 sme my ale opice 😃😃😃
@evi789 moja presne s tymto umyslom aj my vcera, akurat ze u nas to aj dopomohlo lebo milostiva hned rano prisla v plnej parade 😅 a dnes este cikni ten ovu test ze aky bude oproti vcerajsiemu, som zvedvaaaa 😆😆

@evi789 ty potvora,na co cakas? 😁 Ved ti zavru obchod a to my tu nerozdychame od zvedavosti uz 😅