V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ja v podstate sklamaná nie som,pravdepodobne musím na tu rezonanciu aby som potom nemala starosti.uz s tým. Život ide ďalej,no nie? Treba si ho užívať a žiť naplno tak,ako sa len dá a verím,že každá z nás dostane to po čom túži ❤❤❤ a co je pre ňu to najlepšie ❤
@evi789 a ovulkovy kedy ciknes pipi? 😊😊
@badimeria dakujem Pekne 🙂
@evi789 vidis, Aj ja tak bola pri Eliaskovi, Ovu 21den
❤️
A dokaz je Aj moja priatelka, cakala mrchu, den pred mrskou otehotnela, a vie to na 100%lebo sex bol len vtedy {muz bol prec}!!!!
Vraj mozu Aj dva vajicka puknut..
Rano urob a uvidis Ci bude pozitivny
@08snazilka80 kym meska tak je nadej. kamoske meskala vyse tyzdna ked sa konecne objavili dve ciarky
@08snazilka80 ale inak ja tam nieco vidim... ty to vidis lepsie nazivo tak neviem
@badimeria jasneee zlaticko ze netreba smutit, bol to len prvy pokus, uz sa tesim na tento druhy cyklus skusania, len este pretrpiet ms do nedele🙈🙈
@rula mojaaa som velmi rada ze ste sa takto rozhodli, verim ze to krasne na prvy raz vyjde a uz budete mat na zaciatku dalsieho roka svoje vytuzene vymodlene vysnivane male babatko😘😘
@nicolettka2126 dakujem. uz pisem sama sebe. mi sibe😂
@nicolettka2126 mojko super rozhodnutia, verim ze sa skoro zadari a budete uspesni. Babatko k vam pride z velkej lasky a bude milovane 😘 to je to naj. Drzim palce, nech rychlo dorazi mrska a sup sup rychlo na to.
@rula
@nicolettka2126 ties pisem hociako, moj prispevok vyssie mal ist Rulke
@mimikas v pohodkeee 😊😊
@badimeria ahojte,no,tu som konečne! Dnes v jaslickach chaos tak som iba rýchlo prečítala.
Robila som si včera večer ovu,bola už o trošičku svetlejšia čiara. Ms ešte stále nikde.
@sara34valentina nerobila som ho ráno ,zajtra skúsim ak nepríde mrcha ❤

@badimeria vidiiiiiis 🙂 a možno ten vcerajsitest blbol...neviem. necháme to na prírodu a osud a pána boha 🙂 ❤