V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 a aj mas nejake ovu bolesti cicus? Kokso ze by fakt ovula? No vyzera to tak ked ciarka na ovu teste bola uz bledsia, mozno sa ti fakt az takto brutalne posunula😊
@nicolettka2126 ja neviem poviem úprimne...prsia ma dosť bolia....ale aj brucho.. možno.o pár dni príde mrcha... cele sa mi to nejak serka..nemam pravidelný cyklus vieš..starnem 🤔🤔🤔🙃
@evi789 no ty si teda veeelmi staraaa, pocuj uz aby si chytro dochidok isla vybavovat 🙈🙈🙈 Opica moja, neblaaazni 😀😀
@nicolettka2126 😃😃😃😃😃😋😋😋😋😋 haat ale veď vidíš.. no ale čo už 🙂 čo narobim chápeš 🙂 ❤
@evi789 bude dobre neboj, budes tehulka 😘😘
@nicolettka2126 no ahojte kocky. No somnou asi veru nie. Tak o 4-5 dni mrcha a 25.5.pod noze a potom minimalne 6 mesiacov stopka😔.Buddem vas sledovat a drzat silno palce.😘
opacne, ked nebudu komplikacie v maji ET, ak budem prestimulovana tak v juni KET
@kakatulik ojooooj to som nejako prehliadla, kvoli comu ides na operaciu?
@nicolettka2126 mam myom na maternici a konecne som sa rozhodla dat tu chrontu von.Snad to dobre dopadne a neppridem o aternicu.
@rula a čo ťa presvedčilo? 😊 Verím, že to určite vyjde! Veľmi ti držím palce. Budeme ťa všetky určite podporovať počas celého procesu. 😘
@kakatulik ahaaa a on aj moze sposobovat nejake sarapaty kvoli ktorym potom nevies otehu, ci?
@nicolettka2126 moze hlavne zabranit pri uhniezdeni a hlavne ak by sa aj podarilo,tak by sa vplyvom hormonou mohlo stat,ze bude rast niekolko nasobne rychlejsie ako babo. Brat mu vyzivu,dokonca ho zabit.
@kakatulik jeeeminenku tak to veru neznie vobec pekne, tak teda nech sa vsetko podari najlepsie ako ma, aby ste potom uz okolo Vianoc mohli pracovat na miminku 😊😊
@nicolettka2126 dufam. Len ma serinka,ze som to nevyriesila uz davo.Zubami nechtami som sa chcela vyhnut tej OP. Neviiem na co som verila.
@rula som rada, ze ides za vytuzenym snom..!
@sara22 ved ano. A dufam, ze bude vsetko OK.Okrem toho, ze sa na seba hnevam, som spokojna,ze sa to cele pohlo. Uz to chcem mat za sebou. Budem sa v lete venovat sebe. Urobim si telesnu a dusevnu ocistu.Chcem trochu schudnut,dostat sa do formy a pohody. Asi este. potrebujeme ten cas...
@sara34valentina dakujem za povzbudeie.
Dakujem baby, ze ste tu . cmuk cmuk
nepresvedcilo ma nic, len to, ze cas ide proti mne a to amh je nizucke, uz chytam posledny vagon...tak nic ine nezostava, len to skusit s modlit sa.Prachy na zajtra nachystane, idem tam az poobede,tak hlasim sa az vecer.
@rula budem drzat palceky moja🙂
@rula drzkaj sa zajtra zlatko, budeme na teba vsetky silno mysliet🍀🍀
@evi789
@melisssssa
@nicolettka2126
@sara22
dakujem. inak uz mazacina bolit hlava aj brusko, ms sa bliiizi
@rula aj my Ti drzime palce
@sara34valentina boze, aki su chutni, ham ham.
dakujem zlaticka.
Tak, babiky, graf nesklamal, este , ze si meriam poctivo tu otravnu teplotu, ale milostiva rano prisla, po 92 dnoch, dufam , ze poriadne sa rozbehne, takze ide sa na na to. Mam strach aj radost zaroven. Nasla som zdr. sestru, ktora ma nepozna a je nestranna a, bude mi pichat tie hnusoby. byva blizko. moje kamosky zdravotacky by toto nerozdychali, tak musim cusat jak partizan.

@nicolettka2126 pipi 😀 včera som ho