icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

agathachristie
11. máj 2018

@rula najlepšie je do toho kamošky netahat zbytočne budú komentáre a nechcené rady. Neboj sa ničoho. Stratiť nemôžeš. Len získať.

rula
11. máj 2018

@agathachristie no presne, uz aj tak ma stresuju furt ci som tehotna a toto mentorovanie, ze sa to ,,nesmie,, sa mi ozaj nechce ocuvat.

sara34valentina
11. máj 2018

@rula vsetku silu a poz. Energiu vkladaj Do vas
❤️ Len Ty, vasa laska Vam da chut to skusit a Sa nevzdat!!
❤️
Boh nas skusa vsetkych a ja verim,ze uz budes tehu a tesim Sa na fotecky s brusinkom ❣️

mimikas
11. máj 2018

@evi789 mojko kde je foto testing?

mimikas
11. máj 2018

@rula zlaticko idealne je nechat si to pre seba, je to Len vase rozhodnutia, vsetko ma svoj zmysel a verim ze aj toto 😉 a na konci tejto cesty vas caka vas vysnivany batoztek lasky 😍😘😘😘

evi789
11. máj 2018

@mimikas ahoooj 🙂 cez víkend ak nepríde tak spravím. Zatiaľ mi mešká týždeň ale keďže mi zjavne ovulka prebehla neskôr,tak ešte mám čas na test 🙂

mimikas
11. máj 2018

@evi789 s tymto zasadne nesuhlasim, slubujes nam to to 3 dni

evi789
11. máj 2018

@mimikas veď ja som ten test spravila v stredu a bol negatívny....

mimikas
11. máj 2018

@evi789 ale uz je piatok 😀 no mojko rano cakame infosky pikosky

badimeria
11. máj 2018

@evi789 ja som ďalšia co nesúhlasí 🙂

badimeria
11. máj 2018

@rula zlatíno držím palce len ty jediná vieš čo sa odohráva vo vašom živote ako si ty natom tak ako píšu nechaj si to v súkromí. Teraz sa sústred nato malinke a pozitívne myslenie že to bude. Pozri som strašne šťastná ze si si dala povedať a ideš do toho tak to malo byt. A nikdy si nebudeš vyčítať nič pretože nech je babo akým kolvek spôsobom bude predsa vaše vysnívané. A to co je medzi tebou a manželom budem ešte miliónkrát silnejšie keď vás taky malý človiečik bude spajat😘❤️

evi789
11. máj 2018

@badimeria baby ja nechcem zbytočne testovať,mne ta mrcha príde,cítim to. Ale spravím určite niektorý deň,sľubujem.

sara22
11. máj 2018

@evi789 ale ved ste mozno teraz zarobili, ked bola az takto neskor ovulka..

sara22
11. máj 2018

@evi789 chcela som tym povedat,ze mozno mrcha nepride a o 10dni bude pozitivny testik 😁

evi789
12. máj 2018

@sara22 práve preto sa s tým testom neponáhľam 🙂 😘

rula
12. máj 2018

dobre ranko, idem prave z BA, dnes som bola znova, mam cysty, nasadenu antiku na mesiac a potom zacneme

badimeria
12. máj 2018

@rula dobre ránko a ta antika je prečo?

rula
12. máj 2018

@badimeria ze to ze mam cysty, znamena nestalost hormonov, takze to chce upravit a aj cyklus aby slapal potrebuje

badimeria
12. máj 2018

@rula jasne okí no vydržíme dáko spolu a potom sup sup za mesiac nato❤️

ruzicccka
12. máj 2018

Zienky toto sa mi este nestalo prikladam foto z ovu testoch
17-18DC bol najsilnejsi aj ked to na foto nieje az tak vydiet ale chybalo mu len trosku aby bol pozitivny potom ciarky slabli ... predvcerom uz skoro ziadna ciarka na ovu nebola dnes zase dost tmava ale zase to neviem pekne sfotit ale je dost tmava samozrejme stale to nieje pozitivne dnes som 23DC
Zeby az tak neskoro prichadzala Ovulka ?
Ale potom preco tie predosle slabe testy ? Cyklus mavam 34-35 dnovy
Co myslite ?? 🤔🤔 Ak ovulka bola tak by som dnes Mala byt cca 5DPO

rula
12. máj 2018

@badimeria ano, jasne... ja som vedela, ze to odlozi a aj po odbere to odlozi o dalsi cyklus...vidim to tak na september, kedze su dovolenky

badimeria
12. máj 2018

@rula viem ze jo to na nervy a hlavne keď veľmi chcete ako keď som chcela aj ja..... Len prosím bud trpezlivá ja viem ze to bude šťastný koniec i keď je to časovo trosku zdĺhavé ale keď si toľké rocky vydržala dva mesiace dáme ako nič co povieš 😉? Ty si silná ženská vždy keď mne bolo najhoršie si ma podvihla hore pozri kolke sme tu na teba takže ideme naplno do toho 🤩🤩🤩

rula
12. máj 2018

aaa my sme dnes vedeli, ze sa to odlozi, muz mi rano hovori, ze som za 5 min vybavena. aj tak bolo. To je v poriadku, ak to bude september, bude to super, ja som si dala termin vianoce.

kakatulik
12. máj 2018

@rula jasne, ved na mňa musíš počkať.
😃

rula
12. máj 2018

@kakatulik ano,, ano samozrejme, cakam, neboj, este ma aj predbehnes👭

nicolettka2126
autor
15. máj 2018

@evi789 Evickaaa ahoooj, no ako sa mame? Mas nejake nove infoooo? 😊😊

evi789
15. máj 2018

@nicolettka2126 ahoooj,
Zatiaľ mrcha nikde ale už sa niečo asi vytvára..uvidíme večer.
Iba 11 deň mi mešká hnusoba 🤔😶 neviem prečo rapluje. Tehotná nie som tuti.. takže zas ako pred 3 mesiacmi..to isté.

nicolettka2126
autor
15. máj 2018

@evi789 skus si cely cyklus odsledovat ovulku ak sa ti do toho chce, mozno mavas stale v iny den a potom preto aj ms takto hapruje😊

evi789
15. máj 2018

@nicolettka2126 jaj moja...tebe by sa chcelo? 😀 .. ale podľa mňa určite kvôli tomu toto meškanie...No asi pôjdem k doki a poviem či sa to nedá upraviť? Čo zvyknú nasadiť duphaston? Či nevie s

nicolettka2126
autor
15. máj 2018

@evi789 jasneeee, ja uz aj tento cyklus som zacala sledovat ale nie kvoli tomu ze tlacim na pilu co sa tehu tyka, ale som zvedava ako mam ovulku po porode, vies ci sa mi nieco nepomenilo v mojom cykle, tak meriam bazalku od skoncenia ms a zajtra by mi mali dorszit ovu testy tak aj tie budem robit, som zvedava veru ako to mam... A myslim ze s tým ze mas ovulku vzdy inak ti asi doki nic nespravi, skor by som si na tvojom mieste dala skontrolovať ci ti dozrievaju vajicka na pozadovanu velkost a ci aj prasknu potom, cize by som sa skusila na tvojom mieste objednat na folikulometeiu na ten dalsi cyklus.. Ale teda to zavisi ci budes mat cas tam chodit viacero dni😊