V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie vydrzis neboj.. Ja bola tehu Aj na dovolenke a super bolo.. Nech Ti to zbehne
@sara34valentina dakujem zlatko 😘
@sara34valentina deticky su prekraaaasne, rasru ako z vody tvoji chlapci 😊
ahojte, dakujem za opytanie, zatial nic nove, ustalujem hormony😂 , mam pubertu...😂. v lete by malo prebehnut IVF , ak sa to ustali a podla dovoleniek si to v car nejako dopasujeme dufam. my ideme 22.6 do Juhošky, po 14 rokoch k moru, tak ja uz sa vidim tam 😁
@rula cize predsa uz na isto Idete?? Super, to som rada.. Kedy v lete, Daj presnejsie vediet
@sara34valentina krasni su chalani,tusim sa zacinaju na seba podobat 😊
@sara34valentina ano, urcite. ozvem sa, ked sa to zacne diat. chlapci rastuuuu, no paraaadicka.Prajem kraasne leto.
@nicolettka2126 @mimikas baby, tam som minule rozmyslala,ci nas nepridete pozriet niekedy, mame tu spravene take male ihrisko,hojdacky,smyklavka,trampolina,tak by sa deti vyblbli, co vy na to? 😉
@agathachristie tusim aj ty si z BA, ze? 🙂
@sara22 a kde presne byvas cicus micus? Lebo ja sa autom odvazim len tam kde poznam okolie a cestu 😅😅
@nicolettka2126 v Hainburgu sme. Ale tu nemas kde zabludit 😊
@sara22 aaaaa das ist probleeeemos, malá nema pas 😅
@sara22 áno som. Možno si niekedy spravíme výlet 😊
@sara22 Ano kazdy to hovori
❤️
@nicolettka2126 och,to fakt? ☹
@sara34valentina ďakujem no a teda ti poviem ze Jonasko už je celý Eliasko až som sa musela nato kuk lepšie ešte raz co si pridala ci od malička Eliaska ci oboch no nádhera. 😘

@badimeria mojkouz len vydrzat
❤️