icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
3. sep 2018

@badimeria držím palce a myslím na Teba 😍😍😍😍😍

melisssssa
3. sep 2018

@badimeria drzim palceky..to uz ozaj moze byt kedykolvek 🙂

nicolettka2126
autor
3. sep 2018

@badimeria zlatko myslim na teba, ked uz je to ono, tak nech to mas rychlo za sebou a nech je orincdznicka co najskor pri tebe 😊

nicolettka2126
autor
6. sep 2018

Ahojte babulky, aj s vami, ako aj v snazilkach som pisala sa idem na isty cas rozlucit.. Potrebujem pauzu na osty cas od konika... Kedze mame zase o jedneho anjelika hore naviac, citim ze sa potrebujem zresetnut trochu a pozbierat.. Ideme sa maximalne sústrediť na nasu krasnu Laurinku, popritim samozrejme budeme snazilkovat dalej, pretoze my sa s muzom nevzdavame a bojujeme za svoje sny.. Len potrebujem byt trochu mimo internetu a celeho toho vsetkeho kde sa to riesi, nerobi mi to uz dobre... Nelucim sa nastalo, pridem po case urcite, hadam uz aj s dobrou spravou, uvidime... Drzkajte sa mi tu, bozkavam vas a dakujem vam za vsetko ❤️

badimeria
6. sep 2018

@nicolettka2126 ahoj moje úplne ťa chápem toto isté som spravila ja po tomto všetkom ak si pamätáš....nemohla som sem chodiť ani nič čítať nerobilo mi to dobre.Takze myslím na teba držím palce a hlavne hodne zdravíčka a pokoja.Myslim na vás pekný vecer

kakatulik
6. sep 2018

@badimeria jzj a ty si este 2v1?

agathachristie
6. sep 2018

@nicolettka2126 veľmi ma mrzí čo musíš prežívať. Nakoniec sa to určite podarí. Držte sa ❤️

badimeria
7. sep 2018

@kakatulik Katuška áno☹boli to už druhý týždeň ale stále sa to nerozbehlo.Vtedy na začiatku keď som vám písala že sme tri kamošky na chlp rovnako tehotné rovnaký termín tak jednej z nich dnes vyberajú bambulu z bruška.Prvy mala cisár a tak ide mať aj druhý tak ona dnes o 10uz ju bude mať v dobrom závidím a my zvyšné dve musíme čakať nakoľko rodíme prirodzene 🙂.Manžel už nedockavy stále sa vypytuje no ako to cítiš boli este už by ju najradšej mal doma.A.ty ako čo nové?

kakatulik
7. sep 2018

@badimeria ja nic nove, mam sa fajn, Cyklus po operacii nabehol hned s malymi koliziami,nic extra....

Uz sme v polcase a v novembrovom cykle sa uz mozeme zacat snazit...
Juuj tak ty to mas uz na spadnutie. Zelam ti zo srdiecka,aby ste to obe bravurne zvladli a mali rychlo po vsetkom nepríjemnom a mohli sa uz len vytesovat.😘

badimeria
7. sep 2018

@kakatulik ďakujem áno už len nech sa to rozpadne 🙂)) juj tak sa teším teda že sa možeš začať snažilkovat konecne.

kakatulik
7. sep 2018

Este tro cykly to vychadza.....🙂V nedelu letime do spanielska na taku kratsiu dovolenku,potom su vseliake ine povinosti a este aj liecenie mi do toho nejako padlo.....
Inak ty to mas ako s tou chrbticou?

badimeria
7. sep 2018

@kakatulik moja chrbtica je úplne naprd.Priznam sa takto verejne že toľko liekov čo som pojedla toto tehu som ani pri jednom nie.Novalgin na letáčiku písali že sa môže druhý trimester tak vždy keď došla tá hnusná bolesť som to jedla.A v zúfalstve a v bolesti som urobila prehrešok aj v treťom trimestri.To bol stav keď už nepomohla masáž od muža sprcha teplo proste nič.....Takže po pôrode má toho čaká zúfalo dosť chrbticu na poriadok zlcove kamene vybrať zuby trhať a ten pupočnú pruh

kakatulik
7. sep 2018

@badimeria jeemine.....no dost je toho,,,snad nebude Laurinka zavyslacka...ale nie....to isto nie...

Ja ti idem na to liecenie ,ktore ma s mojou operáciou len okrajovo nieco spolocne.....je to totiz na chrbticu,lebo ja mam HD a este nieco uz neviem v krizovej a driekovej oblasti a teraz ma chyta este aj hrudna....ale jedna sestricka v nemocnici mi toto odporucila na tie gyn.veci bez ohladu na to,ze by vedela o mojich problémoch. Podali sme to, aj ked som nedufala,ze mi to schvalia a schvalili....vidim v tom take mensie znamenie z Hora.....

badimeria
7. sep 2018

@kakatulik jasné a to kde moja porád mňa čaká CT a potom sa uvidí čo dalej

kakatulik
7. sep 2018

@badimeria tak vieš, ja pracujem a žijem v AT tu som aj poistená,tak preto.

rula
14. sep 2018

@badimeria ahojky, ako zvladas? Este nic? a tehulky nase dalsie? ako sa mate?
A ostatne babule, ako zijete?

agathachristie
14. sep 2018

@rula ahoj. Mne je posledný týždeň konečne celkom dobre, len malý je strašne veľký určite bude cez 4kg tak mi to dáva fakt zabrať čo sa týkalo pohybu. A ty ako?

rula
14. sep 2018

@agathachristie jeeej, take velke babo nosis??? Oooo , tak vela sil, este kusok vydrž.
Ja sa mam dobre.

rula
14. sep 2018

@agathachristie jeeej, take velke babo nosis??? Oooo , tak vela sil, este kusok vydrž.
Ja sa mam dobre.

badimeria
14. sep 2018

@rula ahojkaj ďakujem za opýtanie ja ešte stále trpim stále má ten spodok príšerné boli ale nic sa nedeje.Tak uvidím kedy už no strach je už fakt Panicky ☹((

kakatulik
14. sep 2018

@badimeria a čo na o lekári?

melisssssa
14. sep 2018

@rula ahoj moja,dakujem za opytanie🙂
Ja sa mam aj s malym v brusku zatial dobre 🙂 oproti prvemu tento je uplny kludas🙂 este 2 mesiace 🙂 a ty sa nam mas ako?
@agathachristie moja aj moj mal cez 4 kila ,ked sa narodil,ja teraz dufam,ze bude krpec mensi aspon o pol kila 🙂 drzim palceky 🙂 aj budes cvicit s aniballom? Sa mi zda ,ze pri malej si cvicila🙂
@badimeria moja drzkaj sa este...myslim na teba..uz to dlho nepotrva a bude lepsie 🙂

agathachristie
14. sep 2018

No malá mala 3910 a vraj väčšinou býva jazde ďalšie dieťa väčšie 🤣
@melisssssa nechcela som cvičiť, ale moja pôrodná asistentka na nahovorila tak 39tt trošku pocvicim. A ty plánuješ?

melisssssa
15. sep 2018

@agathachristie no dufam,ze v mojom pripade dalsie nebude vacsie,lebo porodim 5-kilove 😀
No ja by som na tvojom mieste tiez isla do toho a hlavne,ked vies,ze cakas vacsie babo...Ja budem urcite pokial okolnosti dovolia ved maly mal skoro 4200g a porodila som bez nastrihu ci sitia..

badimeria
15. sep 2018

Nic keď nie sú kontrakcie neotvarm sa pásy sú ok tak len čakáme min týždeň mala krpana 3200g tak snáď nebude mať viac ako 3500g 🙂Ani jedno nemalo viacej babule teda ja vás obdivujem ako ste vytlačili väčšie babetka.

rula
15. sep 2018

@badimeria
@melisssssa
@agathachristie
Juj, dievcence, mate to nsrocne, drzte sa, posielam modlitby.

rula
18. sep 2018

@badimeria ???? uz si porodila?

kakatulik
18. sep 2018

@rula to by aj mna zaujimalo...😇

badimeria
19. sep 2018

@rula
@kakatulik och babule stále nie a mordujem sa dnes je oficiálny TP.Urcite by som vám takú novinku oznámila 😉