V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria drzim palceky..to uz ozaj moze byt kedykolvek 🙂
@badimeria zlatko myslim na teba, ked uz je to ono, tak nech to mas rychlo za sebou a nech je orincdznicka co najskor pri tebe 😊
Ahojte babulky, aj s vami, ako aj v snazilkach som pisala sa idem na isty cas rozlucit.. Potrebujem pauzu na osty cas od konika... Kedze mame zase o jedneho anjelika hore naviac, citim ze sa potrebujem zresetnut trochu a pozbierat.. Ideme sa maximalne sústrediť na nasu krasnu Laurinku, popritim samozrejme budeme snazilkovat dalej, pretoze my sa s muzom nevzdavame a bojujeme za svoje sny.. Len potrebujem byt trochu mimo internetu a celeho toho vsetkeho kde sa to riesi, nerobi mi to uz dobre... Nelucim sa nastalo, pridem po case urcite, hadam uz aj s dobrou spravou, uvidime... Drzkajte sa mi tu, bozkavam vas a dakujem vam za vsetko ❤️
@nicolettka2126 ahoj moje úplne ťa chápem toto isté som spravila ja po tomto všetkom ak si pamätáš....nemohla som sem chodiť ani nič čítať nerobilo mi to dobre.Takze myslím na teba držím palce a hlavne hodne zdravíčka a pokoja.Myslim na vás pekný vecer
@nicolettka2126 veľmi ma mrzí čo musíš prežívať. Nakoniec sa to určite podarí. Držte sa ❤️
@kakatulik Katuška áno☹boli to už druhý týždeň ale stále sa to nerozbehlo.Vtedy na začiatku keď som vám písala že sme tri kamošky na chlp rovnako tehotné rovnaký termín tak jednej z nich dnes vyberajú bambulu z bruška.Prvy mala cisár a tak ide mať aj druhý tak ona dnes o 10uz ju bude mať v dobrom závidím a my zvyšné dve musíme čakať nakoľko rodíme prirodzene 🙂.Manžel už nedockavy stále sa vypytuje no ako to cítiš boli este už by ju najradšej mal doma.A.ty ako čo nové?
@badimeria ja nic nove, mam sa fajn, Cyklus po operacii nabehol hned s malymi koliziami,nic extra....
Uz sme v polcase a v novembrovom cykle sa uz mozeme zacat snazit...
Juuj tak ty to mas uz na spadnutie. Zelam ti zo srdiecka,aby ste to obe bravurne zvladli a mali rychlo po vsetkom nepríjemnom a mohli sa uz len vytesovat.😘
Este tro cykly to vychadza.....🙂V nedelu letime do spanielska na taku kratsiu dovolenku,potom su vseliake ine povinosti a este aj liecenie mi do toho nejako padlo.....
Inak ty to mas ako s tou chrbticou?
@kakatulik moja chrbtica je úplne naprd.Priznam sa takto verejne že toľko liekov čo som pojedla toto tehu som ani pri jednom nie.Novalgin na letáčiku písali že sa môže druhý trimester tak vždy keď došla tá hnusná bolesť som to jedla.A v zúfalstve a v bolesti som urobila prehrešok aj v treťom trimestri.To bol stav keď už nepomohla masáž od muža sprcha teplo proste nič.....Takže po pôrode má toho čaká zúfalo dosť chrbticu na poriadok zlcove kamene vybrať zuby trhať a ten pupočnú pruh
@badimeria jeemine.....no dost je toho,,,snad nebude Laurinka zavyslacka...ale nie....to isto nie...
Ja ti idem na to liecenie ,ktore ma s mojou operáciou len okrajovo nieco spolocne.....je to totiz na chrbticu,lebo ja mam HD a este nieco uz neviem v krizovej a driekovej oblasti a teraz ma chyta este aj hrudna....ale jedna sestricka v nemocnici mi toto odporucila na tie gyn.veci bez ohladu na to,ze by vedela o mojich problémoch. Podali sme to, aj ked som nedufala,ze mi to schvalia a schvalili....vidim v tom take mensie znamenie z Hora.....
@rula ahoj. Mne je posledný týždeň konečne celkom dobre, len malý je strašne veľký určite bude cez 4kg tak mi to dáva fakt zabrať čo sa týkalo pohybu. A ty ako?
@agathachristie jeeej, take velke babo nosis??? Oooo , tak vela sil, este kusok vydrž.
Ja sa mam dobre.
@agathachristie jeeej, take velke babo nosis??? Oooo , tak vela sil, este kusok vydrž.
Ja sa mam dobre.
@rula ahoj moja,dakujem za opytanie🙂
Ja sa mam aj s malym v brusku zatial dobre 🙂 oproti prvemu tento je uplny kludas🙂 este 2 mesiace 🙂 a ty sa nam mas ako?
@agathachristie moja aj moj mal cez 4 kila ,ked sa narodil,ja teraz dufam,ze bude krpec mensi aspon o pol kila 🙂 drzim palceky 🙂 aj budes cvicit s aniballom? Sa mi zda ,ze pri malej si cvicila🙂
@badimeria moja drzkaj sa este...myslim na teba..uz to dlho nepotrva a bude lepsie 🙂
No malá mala 3910 a vraj väčšinou býva jazde ďalšie dieťa väčšie 🤣
@melisssssa nechcela som cvičiť, ale moja pôrodná asistentka na nahovorila tak 39tt trošku pocvicim. A ty plánuješ?
@agathachristie no dufam,ze v mojom pripade dalsie nebude vacsie,lebo porodim 5-kilove 😀
No ja by som na tvojom mieste tiez isla do toho a hlavne,ked vies,ze cakas vacsie babo...Ja budem urcite pokial okolnosti dovolia ved maly mal skoro 4200g a porodila som bez nastrihu ci sitia..
Nic keď nie sú kontrakcie neotvarm sa pásy sú ok tak len čakáme min týždeň mala krpana 3200g tak snáď nebude mať viac ako 3500g 🙂Ani jedno nemalo viacej babule teda ja vás obdivujem ako ste vytlačili väčšie babetka.
@badimeria
@melisssssa
@agathachristie
Juj, dievcence, mate to nsrocne, drzte sa, posielam modlitby.

@badimeria držím palce a myslím na Teba 😍😍😍😍😍