icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

kakatulik
19. sep 2018

@badimeria jemineee,veď jej už dohovor,nech ide von, že je pekné počasie 😀

rula
19. sep 2018

@badimeria jeeejda, ta sa necha nosit ...povedz jej ze ma pekny perovaci kocar...

agathachristie
19. sep 2018

Veď ešte máš čas. Dieťa nesedí v bruchu so stopkami v ruke. Hlavne žiadny stres 😊

evi789
19. sep 2018

@rula
@kakatulik
😁😁😁😁😁😁😁 ste pobavili

badimeria
19. sep 2018

Baby vás mať pri pôrode tak asi aj na bolesti zabudnem 🙂)))keby ste jej tam pri Tom dohovárali tak sa smejem ešte teraz

rula
19. sep 2018

@badimeria noooo sak moooozme dojst 😁😁 Katus, neee???
@kakatulik

kakatulik
19. sep 2018

@rula jasan,vzdy pripravenyyyy😉

badimeria
20. sep 2018

@rula
@kakatulik vy moje poklady😘 hlásim že stále čakám 🤣ani dohováranie nepomohlo zatiaľ už teraz je tu šéf niekto iný😀

kakatulik
20. sep 2018

@badimeria nooo,to bude hlavička Makovická tvrdohlavá. Ale nečudujem sa jej. Asi ani mne by sa nechcelo z toho teplucka.

sara34valentina
22. sep 2018

@agathachristie +ahoj ja som pri druhom vytlacila cupi lupi, ziadne sitie, malinove ostruziny a lanove semiacka som jedla na kila
Drzim palce 🙂

sara34valentina
22. sep 2018

@badimeria
@melisssssa
Aj vam ženy Drzim palce, nech to mate cupi lupi za sebou 🙏 myslim na vas

sara34valentina
22. sep 2018

@sara22 ahoj, ako sa mate, čo nove, dufam ste zdrave
Ja Sa cely den nezastavim, Jonas lieta vsade ako vietor, uz dasienko pripravene, tak som zvedava kedy vyjdu von.. Eliasko ide na Turnen 🤸‍♂️, plus chodime na ten zwergerltreffen a odjanura na tanec ide.. A ak bude miesto Tak od Aprila Do skolky..
Vysli mu posledne dve stolicky Tak uz ma cely mliecny komplett chrup..
❤️
Boli sme na Slovensku, bolo krasne.. Deti si uzili babku, babka vnucikov..
Dnes Sa z 29ochladilo na 11 to budu zase nachladnutia..?..,
Jesen je tu..
Pridam fotky Do Albumu Neskor, velmi Sa obaja zmenili..
Tak krasne Sa uz zahraju, sú zlati.

sara22
23. sep 2018

@sara34valentina ahoj mojka, ja sa pomaly vraciam do prace, doma uz stacilo. Vikinka mi uz doma nechcela byt a pytala sa do skolky,tak som si povedala,ze naco ju nasilu drzat. A mne to tiez po takmer 4rokoch dobre padne byt opat medzi dospelymi ludmi.
Eliasko ma ako vidim nabity program 😁 aj ja som tak s pepe chodievala, ze mala 3/4x v tyzdni nejaky kruzok. Vikinke stacilo 2x a viac ju nebavilo. Ta radsej vonku na ihrisku vyvadzala 😊 uz chodi od zaciatku mesiaca do skolky a velmi sa tam tesi. Tak som rada,ze mala taky hladky nastup 🤣 uvidime,ako budeme zvladat choroby,ked uz budem robit, ale ja dufam,ze sa budu drzat a budu zdrave viac ako minuly rok.

sara34valentina
23. sep 2018

@sara22 wau super, a KDE pracujes ak Sa smiem opytat, na sk Ci v at?
Wau Tak to som rada ze Tak zapadla..
A ze Sa jej paci.
UVidime Ci bude miesto Pre Eliaska od Aprila.
❤️
Eliasko ma Este plienku, tak som zvedava Ci to Do Aprila stihneme, dufam ze Ano..
Ako si Sa mu nechce, uz nam to v velku dobre slo a zrazu zase Nic..
Netlacim na neho, dade som citala ze na to pride Sam Ale Tak cvicenie mu nezaskodi.
❤️
Bože Taki su rozdiel ni a Neverila by si Co vsetko uz Jonasko Sa od Eliaska naucil..
Uzivam naplno, vsak v januari rocik 🤭🤓

sara22
24. sep 2018

@sara34valentina ano,tie druhe deti su velmi sikovne,lebo ich starsi ťahajú.
Ja pracujem na sk. Neviem tak dobre nemecky,aby som robila v at, kedze pracujem v ITcku. resp.vobec nerozpravam skoro, mam hrozny blok. Max.s postarom nieco vybavit,alebo na urade. Katastrofa, lebo som vedela super nemecky,rozumiem takmer vsetko, ale teda rozpravat sa bojim 😞 tebe chalani hovoria v oboch jazykoch? Inak skoda,ze si sa neozvala,ked si bola na sk, mohli sme sa stretnut 😏

sara34valentina
24. sep 2018

@sara22 wau, takze dochadzas, vsak to na skok..keby si pracovala v at Tak Sa donutis sama rozpravat, ver mi.
Ano obidva jazyky naraz 👍
Na sk sme sli skoro rano 3.00hod a 9.00sme boli pri mame. Naspat sme sli o 13tej o 16tej v Ba(pauza pri rodine) o 17.30 vyrazili, 21.00doma
Jonas bol spotena v autosedacke, musela som ho vybrat, čo bol Taky mokry.. Tak na rukách Asi hodinu na ciciku zaspal.. No horor, on Ked zacne vrieskat Tak to vzdy vzdam😩😩😩

sara22
24. sep 2018

@sara34valentina jaaaj,ja som myslela,ze aspon na tyzden ste tu boli? A kde mamina byva? Ako to vyzera s jej stahovanim ku vam? Tusim ked sa eliasko narodil,si hovorila,ze by sa aj prestahovala..
Super,ze 2jazyky,treba to vyuzit 👍
Mna by v prvom rade s mojou nemcinou nikto v IT manazmente nezamestnal,to je o kecani a manazovani ludi,komunikacii s klientom a dohadovani dolezitych veci a to sa bez jazyka neda.. nehovoriac o tom,kolko kyksov sa da vyrobit.. 😅

badimeria
25. sep 2018

Ahoj kočky tak Janus 6ty deň prenášam ☹.V piatok už mám papiere na príjem ak nič.Som z toho strašne sklamaná a nešťastná že to takto dopadlo a ak ešte mi budú musieť vyvolávať pôrod....Modlite sa prosím nech do štvrtku mam odrodene ďakujem🙏

melisssssa
25. sep 2018

@badimeria boze mojaa...aj som sa ti chystala napisat ako to s tebou vyzera...
Uplne ta chapem s tym prenasanim..je to hrozne na psychiku,ale neboj zvladnes to ☺ budem drzat palceky,aby sa porod sam rozbehol a nemusela na vyvolavacku..myslim na teba 😘

sara22
25. sep 2018

@badimeria mojka,pocuvaj. Ja som prvu rodila sekciou a druhu prenasala. Bala som sa vyvolavania ako cert kriza,kedze sa po sekcii moze vyvolavat len slabou davkou a ked to nezaberie,rezu. Ale jej sa nechcelo,tak co uz,ostalo mi len verit,ze vyvolanie sa podari. Prisiel den D-1,balila som sa do porodnice a v tom mi zavolala moja cvicitelka tehu jogy,ktora robila aj dulu a zistila som,ze ma neskutocne ukludnila,ze vlastne uz budem mat malu pri sebe,ze uz je datum dany a ja mozem byt v klude,lebo viem,kedy moju vikinecku uvidim a budem drzat v naruci. A ako som sa ukludnila, v noci sa to rozbehlo a ziadne vyvolavanie nebolo potrebne. Povedz si aj ty,ze uz budes mat Laurinku pri sebe a nic a nikto ti nepokazi to stastie,ze budes svoju vytuzenu princeznicku v rukach drzat a pusinkovat. Uvolni sa, sustred sa na ten den, nalad sa na to,ze to bude vsetko dobre, ze najneskor vtedy ju budes mat. Dobre to dopadne, uvidis!

sara22
25. sep 2018

@badimeria este mi napadlo,skus si zohnat pupalkovy olej a uzivat ho. Posobi ako progesteron, podobne ako vyvolavacie tabletky,len je prirodny,nie chemicky.

rula
25. sep 2018

@badimeria Zlaticko, vsetky tu na Teba myslime, modlime....Prajeme pokoj a trpezlivost. bude dobre.

sticker
agathachristie
25. sep 2018

@badimeria neprenasas. Prenášanie je až po 42+0. Toto je len poterminove tehotenstvo. Neprináša žiadne zvýšené rizika, je to stále normálna dĺžka tehotenstva takže hlavu hore. Mala vie kedy má prísť. Nedaj sa stresovať. Všetko ide super. Myslím na vás 😘

kakatulik
25. sep 2018

@badimeria budeme sa modliť.👃😘.
To by bola sranda,keby prišla na vo štvrtok,na moje narodky. Inak ale ani sobota 29.9.nie je zlý dátum.
A ivedz si,že sekciou to budeš mať rýchlejšie za sebou. Aj keď ťa rekonvalescencia je dlhšia.

badimeria
25. sep 2018

Ďakujem vám moje pekne.Mate pravdu po psychickej stránke som hotová a napätá buďem sa snažiť uvoľniť a zohnať aj olej idem akurát do obchodu.Uz som sa aj premohla že by som skúsila to TUTU mutu no manžel zas opak že sa bojí že je to už divné no proste blok.Tak skúsim opäť teplú vaňu kľud a pekný večer pri sviečkach s muzikom a film.No Katka to by bolo fakt zaujímavé keby na tvoje narodky 😍ale bolo by to super v piatok by som už mala pokoj 🙂Nečakala som že do tretice to môže byť také komplikovanejšie človek si už myslí že to bude sup šup a zvlášť keď som mala dva týždne tie bolesti a ono sa tak celé dáko zastavilo.....

sara34valentina
25. sep 2018

@badimeria pojdes rodit 👍uz to. Pride, tak to citim

sara34valentina
25. sep 2018

@sara22 boli sme 4dni,3 noci
Bud Rok prideme na dlhsie..
❤️
Ved jasne. To uz potrebujes ine vyjadrovanie, to by mozno ani ja Nedala v tej to oblasti. Kolko km to Mas? Ved hadam ani 30nie

sara22
25. sep 2018

@sara34valentina to je uplne blizucko, pred tym sme byvali v dubravke a po aupark je to na km presne rovnako.
A kde vlastne mamina byva?

sara22
25. sep 2018

@badimeria mojoa,pocuj,ved ty si vlastne otehotnela o 2t neskor, aj na zaciatku sa ti tak ukazala,s 2tyzdnovym sklzom. Rata s tymto niekto pri vypocte terminu?

badimeria
25. sep 2018

@sara22 áno moja tento termín 19.9. Už je stym dvojtýždňovom sklzom inak podľa ms som mala rodiť toho 4.9. ale vedia že to je nesprávne.
@sara34valentina no väčšinou máš vždy pravdu som naozaj zvedavá aj tentokrát 😘