V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Hlásim o 12odisla hlienova zátka...tak čakám či sa to rozbehne pri prvom to prišlo do pár hodín po....
@badimeria jupiiii drzim silno silno palceky aby sa to uu teda krasne rozbehlo a nech mas co najskor Laurinku pri sebe.. Myslim na vas bambulky, drzte sa ❤️
Ďakujem vám moc dávate mi silu ❤️ už čakám iba ako na ihlách kedy to príde....
@badimeria napoj sa na bábätko, relaxuj, teš sa. Myslím na teba 😘
@badimeria vidis zlatko, citila som to ❤️
@badimeria drzim palceky,nech mas Laurinku cim skor pri sebe 😘
27.9. o 00:30 vážim 3380g a 52cm ❤️Laura
@badimeria srdecna gratulacia nech ste obe zdravucke😍😘😍😘💐💐💐💐
@badimeria gratulujem, úžasne ste to zvládli 😘
@badimeria mojaa gratulujeem 😘krasne miery ☺vela zdravicka obidvom prajem ☺ a Laurinka nech vam vsetkym iba radost robi ☺
@badimeria moja zlataaaa, uz to Mas za sebou, gratulujem a rychle zotavenie
❤️ Princeznej prajem vela vela zdravicka a stasticka
❤️

@sara22 nedaleko Lučenca