icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
25. sep 2018

@sara22 nedaleko Lučenca

badimeria
26. sep 2018

Hlásim o 12odisla hlienova zátka...tak čakám či sa to rozbehne pri prvom to prišlo do pár hodín po....

evi789
26. sep 2018

@badimeria supeeeeeer!myslím na Teba-Vás moje bábiky 😍😍😍 držím palce aby bolo všetko ok ❤❤❤❤

nicolettka2126
autor
26. sep 2018

@badimeria jupiiii drzim silno silno palceky aby sa to uu teda krasne rozbehlo a nech mas co najskor Laurinku pri sebe.. Myslim na vas bambulky, drzte sa ❤️

rula
26. sep 2018

@badimeria bezkam do kostolika na sv. omsu, vyprosujem rychly a bezproblemovy porod a super personal v sluzbe. Drz sa.

badimeria
26. sep 2018

Ďakujem vám moc dávate mi silu ❤️ už čakám iba ako na ihlách kedy to príde....

evi789
26. sep 2018

@badimeria ešte si pozri oteckov 😀 ❤❤❤❤❤

agathachristie
26. sep 2018

@badimeria napoj sa na bábätko, relaxuj, teš sa. Myslím na teba 😘

sara22
26. sep 2018

@badimeria ako moja? Ako pokracuje tvoje cakanie? 😁

badimeria
26. sep 2018

@sara22 fuu začínajú dáke sťahy zatiaľ nepravidelne o pol 7sla este zatka no poviem ti že som na tú bolesť aj zabudla a zacina byť hnusná....

rula
26. sep 2018

@badimeria mojaaaa, pokoj a nezabudni spravne dychat pri stahoch...

kakatulik
26. sep 2018

@badimeria nooo,Lauri chcete oslavovať so mnou 🤩. Drž sa! Bude to dobre.

rula
26. sep 2018

@kakatulik no my dve ,,najskusenejsie,, tu mudrujeme😂😂... idem sa radsej pomodlit,to jej pomoze viac🙏😁

sara34valentina
26. sep 2018

@badimeria vidis zlatko, citila som to ❤️

mimikas
26. sep 2018

@badimeria dychak ,tes sa na nu a povedz jek nech sa ponahla lebo sa uz na nu tesime.

melisssssa
26. sep 2018

@badimeria drzim palceky,nech mas Laurinku cim skor pri sebe 😘

kakatulik
26. sep 2018

@rula tak no či už môžem robiť. Aj odľahčenie situácie možno trochu pomôže. Ale to,že Lauri príde možno na moje narodky ma napĺňa radosťou🤣. Veď možno dostaneme aj my tu milosť,aby nás tu dievčatá podržali.

badimeria
27. sep 2018

27.9. o 00:30 vážim 3380g a 52cm ❤️Laura

badimeria
27. sep 2018

@kakatulik zlatinko všetko najlepšie k narodeninám Laurinká to kulincek prrsvihla ale teraz vďaka tomu si zakaždým na teba spomenie že nám oslavujes.Hodne zdravicka veľa detičiek a všetko ostatné príde aj samo cmuk

hennyinnsbruck
27. sep 2018

@badimeria srdecna gratulacia nech ste obe zdravucke😍😘😍😘💐💐💐💐

evi789
27. sep 2018

@badimeria No ahojteeeee
Vitaj na svete malinka princezná lLaurinka naša konikova ❤❤❤❤❤ už sme sa ťa nevedeli dočkať. Verím že všetko bolo ako maaaaa byyýt a nepotrapila si velmi maminku ❤❤❤❤❤❤❤☺☺☺☺😚😚😚😚😘😘😘 twsim sa velmiiiii juhuuuuuuu

evi789
27. sep 2018

@kakatulik krásne narodeniny prajeeeeeem ❤❤❤😃😃😃😃😍😍😍😍 si si ju privolala na tvoj sviatok 😀

rula
27. sep 2018

@badimeria jeeej blahozelam, bezim do kostola sa podakovat.
@kakatulik secko najlepsie, no jaku mas Ty narodeninovu partacku Laurinku, kto by to bol povedal, ze pocka na 27 hned po pol noci.

kakatulik
27. sep 2018

@badimeria Jeeej,to je iná modelecka😘. To je teda uuuzasneee, že budeme s Lauri oslavovať spolu.😄🎂🍾. Ťa to potom išlo už dosť rýchlo. Ako sa cítiš? Je všetko v poriadku?

kakatulik
27. sep 2018

@evi789 dakujem♥️😘
@rula ďakujem♥️😘

sara22
27. sep 2018

@badimeria gratulujeeeem, nech je zdrava,krasna,mudra,stastna a ma krasny zivot 😘 ako to slo?

mimikas
27. sep 2018

@badimeria gratulujeeeeem. Nech je zdrava, stastna a robi rodicom len radost.

agathachristie
27. sep 2018

@badimeria gratulujem, úžasne ste to zvládli 😘

melisssssa
27. sep 2018

@badimeria mojaa gratulujeem 😘krasne miery ☺vela zdravicka obidvom prajem ☺ a Laurinka nech vam vsetkym iba radost robi ☺

sara34valentina
27. sep 2018

@badimeria moja zlataaaa, uz to Mas za sebou, gratulujem a rychle zotavenie
❤️ Princeznej prajem vela vela zdravicka a stasticka
❤️