V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa prepáč dnes sa mi nepodarilo mali sme psycho deň musím to pohľadať v zošite čo mám. Nemusia si vyvolávať. Môžeš to odmietnuť. Nech merajú prietoky. Kým bude všetko ok nie je dôvod na vyvolávanie. Dieťa nesedí v bruchu so stopami, aby presne vedeli kedy ho lekári čakajú.
Koreneny nápoj : do 1 litra vody kus zázvoru nastrúhať veľkosti palca, 10 lyžičiek alchemilky, 6 lyžičiek ostruziny, 12 klinčekov, 2 celé škorice. Luhujem 20 minút (potom môžeš scedit a nemusíš) a po dúškoch piješ celý deň.
Alebo varené vino : 2deci vina + deci vody, 2 škorice, 6 klinčekov.
Tieto nápoje mi radila pôrodná asistentka.
♥️Kristián 3820g 51cm ♥️
22.11'18 o 22:20
Som zdravý, krásny a maminke som splnil želanie, aby nenastúpila na indukciu pôrodu..
Ženy ďakujem, že ste nám palce držali, som ozaj rada, že už to mám za sebou 😊
@melisssssa Alelujaaa, veeelka gratulka. Si statocna. Krasne me ste dali dietatku. Nech Vam prinasa radost. Cmuuuuk
@melisssssa mojlo gratulujem, krasne meno anuzasna mamina co to zvladla a nevzadavala. Cakame ma fotecky uzasneho drobceka.
@melisssssa gratulujem z celého srdca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗
@melisssssa gratulujem 🤩😍😘
@melisssssa gratulujem nádhera 😍😍
@melisssssa supeeer,mojka,gratlka!! Riadne velky je tiez. Bracek ho uz videl?
@melisssssa super blahoželám krásne miery.Hodne zdravíčka rýchle zotavenie.A teším sa na fotecku🤗
@melisssssa gratulujem ku krasnemu chlapcekovi s nadhernym menom 😍 Bozinku aky je sladky, nevinny, az sem citim tu babatkovsku vonu 😍 Zelam vam obom veeela zdravicka pokladiky nase 😊
@melisssssa psmpusik krásny😍😘🤗
@melisssssa dokonalost sama, to ked clovek vidi plakat sa mu chce. Mikinko nadherne hebucke.
@melisssssa tak ten je priam božský 🤗😍vydaril sa no čo ti poviem užívaj si ho.Tak braček už bol pozrieť a nič ???Nezajem 🙂A mala si epidural klystír alebo ako to prebiehalo dlho si sa trápila?Ja som nikdy nestihla nič len rodiť preto sa pýtam aký to malo priebeh.
@badimeria ďakujeem... No akože veľkého brata zaujíma všetko ostatné na okolí viac ako brat😂
Ale pomojka sa, zlatý je.. No uvidíme ako to bude vnímať doma😂 no nemala som ani epi, ani klystir.. Vieš čo doma trochu bolesti od rána ale nepravidelne, ale trochu som krvacala a po 16tej približne už začali bolesti v pravidelnejsich intervaloch, tak sme okolo 19 tej prišli do nemocky cca za 3, 5 hodky bol malý na svete...
A vy sa ako mate? Všetky detičky sa majú dobré? Maxik ako reaguje na Laurinku?
@melisssssa super teda som rada že to nakoniec vyšlo podľa predstáv.Maximko začal hrozne kašľať hlienovito túto noc už aj Laurinka tak snáď neprídu horúčky ☹ a už sme sí všetci na seba zvykli fungujeme fajn.Ale prve dva týždne neboli moc dobre žiarlil a vy kedy idete domkov?
@melisssssa gratulujem, je prekrasny, Ta pusinka mala.. ❤️
@nicolettka2126 ahojky snazilka, dlho som necitala, Co mas nove, cakate uz?
ahojte Babiky, no vy teda vypekate, nic sa tu nedeje, dufam, ze ste zdrave aj vase deticky a chlapi posluchaju.😁. U nas vsetko rovnako. posielam foto mojej zaluby, peciem oblatky a rulicky len rodine a kamaratkam, su zlati lebo nam vzdy daju kolaciky a ja neviem moc piect vianocne pecivo a pre malo casu som bez sance sa to aj naucit., Oblatky zaberaju vela casu.
Prajem vam pokojne dni. v modlitbach. e.
@rula vaau. Ako sa to robí? To sa stoci ešte teplé? Ja nemám nič napečené, chcem to mať čerstvé. Snáď cez víkend nie o urobím inak sme bez koláčov 🤣
@agathachristie ahoj, nalejem cesto, chvilu zasyčí, otvorim a rychlo zamotam na palicke , ak zavaham sekundu,dve uz .nezatocim a popraská.Je to lahke, uz mi aj manzel pomaha piect. Ale on radsej robi oblatky.
@rula ahojteeee no ty si aká sikulkambam hneď by som ich pár zhlta 🙂))
@mimikas fuu ty normálne ziariš na foto krásna toľko chlapov ti pristane unás doma je super nálada tešíme sa zo všetkého cez víkend pečiem aj ja mokré koláčiky mala rastie priberá pomaličky je to špageta mali sme trochu pár problémov to jedenie ostalo stále no nechce čo snou 🙂 Veselé Vianoce dievčatá a detičky moje 😘💖

@melisssssa daj sa do pohody ako babule píšu to isté som mala ja stres panika lebo v piatok som mala ísť na príjem a mali vyvolávať takto presne v stredu s si dala večer horúcu vaňu a ono sa to rozbehlo takto zo stredy na štvrtok som porodila 00:30 skús vaňu uvoľní sa a pôjde to