icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

littledesire
1. jún 2015

@nicolettka2126 hotovo :D

lusswinki
1. jún 2015

@nicolettka2126 @evi789 @littledesire @ajajaj00
Kočky ja si tiež dám facku, ale tiež len jemnú-sa nebudem tyrať. Už haluzim. Moja mrcha už 2dni mešká, ani náznak, len sem tam má pichne v podbrušku, no test si neurobím, nie som ani trošku hrdinka a bojím sa sklamania. Tak budem ďalej čakať, že kto z koho. Uvidíme. Ale nervava som jak pes

ajajaj00
1. jún 2015

Inac koceny z toho inofolicu riadne citim ovu

ajajaj00
1. jún 2015

@lusswinki bozee drzim palceee velmi nech mas // ciarocky

littledesire
1. jún 2015

@lusswinki heh, kto z koho :D:D tak ale, kedy ked nie na den deti si mas spravit test ? :P

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@lusswinki ja som tiez v testovani uz posero po tolkych duchoch co som uz mala 😀 Takze v tom nie si sama 🙂
A aj ti zvykne meskat MS? 🙂

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@ajajaj00 prvy cyklus ho beries? 🙂 Ja som citala ze vela babam predlzil cyklus vraj..Ja zatial beriem iba kyselinu listovu 🙂

ajajaj00
1. jún 2015

@nicolettka2126 nie kdeze ja som uz dobrala tretiu krabicku a toto ma prekvapilo..vcera vecer to bolo troska neprijemne to pichalo a prestalo a potom zase chvilku a teraz dnes zase chvilku slak ma trafi

tamcika
1. jún 2015

@ajajaj00 ja mam Inofolic asi od 4dc. Dnes som 14dc a zatiaľ necítim. Dufam ze budem 🙂 alebo aspoň nech mi ovu test ukáže a ani cítiť nemusím. Prvý cyklus berieš?

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@ajajaj00 mna tiez zvykne pocas ovu pichat 🙂 Tak cca 2dni pred ovulkou to zacina u mna 🙂

ajajaj00
1. jún 2015

@tamcika nie ja uz beriem 3 krabicku ale najprv som brala len 1x denne a posledny mesiac beriem 2x denne

lusswinki
1. jún 2015

@ajajaj00
@littledesire
@nicolettka2126 mrcha mi nezvykne meškať, ked ja po dvoch tokoch kazdomesacneho testovania a zakaždým som tam niečo videla a nič tam nebolo, tak radšej ešte počkám, ale pojdem rovno ná gyndu

ajajaj00
1. jún 2015

@nicolettka2126 ja som to nikdy nejako nepocitovala..a uz druhy den ma prehana bolia ma krize neviem ci na mna choroba nejde

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@lusswinki tak potom je to veeelmi dobry priznak ked nemeskajuca mrcha uz dva dni meska 🙂 To uz musi maz nejaky dovod 🙂

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@ajajaj00 no aj to je dost mozne lebo dodt ludi je zase chorych aj v mojom okoli tak.mozno je zase nieco vo vzduchu :-/

ajajaj00
1. jún 2015

@nicolettka2126 ja nebyvam vobec chora tak dufam ze to na mna nesadne

littledesire
1. jún 2015

@lusswinki tak uvidis zee co, mozno skus spravit zajtra .. 🙂 alebo mozes aj cakat no :D

tamcika
1. jún 2015

@ajajaj00 a aký si mávala cyklus? Teraz sa ti nezmenil po tom?

ajajaj00
1. jún 2015

@tamcika vies co ja som mala vzdy presnu ms nikdy som nemal problemy ale inofolic mi to cele nejako posunul ze mi styri dni meskali a mala som ich necele 3 dni..ale teraz posledne som uz mala ok

tamcika
1. jún 2015

@ajajaj00 no tak uvidim ja mávam poslednú dobu 31cyklus možno mi skráti. A možno uz nebudem mat vobec 🙂

ajajaj00
1. jún 2015

@tamcika mal by ti skratit ale lepsie by bolo keby uz ms ani neprisla

tamcika
1. jún 2015

@ajajaj00 to nam všetkým 🙂

mmoni89
1. jún 2015

@nicolettka2126 no mne už dúfam ani neprijde, mala by som byť už 7tt, len som ťa chcela povzbudiť že sa cítim presne tak isto ako ty takže asi na tom niečo bude 😉

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@mmoni89 jaaaaaj, aj si mala taky pocit ze kazdu cjvilu pride a bolelo ta podbrusko ako pri MS? 🙂

mmoni89
1. jún 2015

Áno a mávam to stále, dnes som so strachom chodili viac krát na wc 😕

rula
1. jún 2015

@mirrina ☹ aaaach jo, tak hlavu hore,ideme ďalej a všetko dobre dopadne. 😉

rula
2. jún 2015

Dobré ránko , kamošky,vidím,že máte kadejaké problémy, prajem Vám veľa zdravia. My sme sa s drahým posnažili, tak uvidíme, či sa sa zadarilo. Som dnes 14 DC a zajtra ráno zasa fičím do AT, tak dúfam, že sa vrátime odtiaľ dvaja. Kúpila som si testy, aby som vedela ako sa to v brušku vyvíja. Prajem Vám požehnaný deň. 🙂

evi789
2. jún 2015

@rula krásny deň prajem a drzim palce 🙂

evi789
2. jún 2015

@nicolettka2126 No ahoooj 🙂 ako??

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@evi789 ahooj no neviem 🙂 Pocity ako tesne pred mrchou, podbrusko boli dost ale zatial neprisla chvalabohu 🙂 Uvidime ako sa to bude vyvijat dalej 🙂