V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 a ovu test si si robila? Tak nech už nepríde mrcha mrchata 🙂
@melisssssa si mala hned spravit z ranneho , ked si videla ze neprisli 🙂
@melisssssa ahoj! Aj mne sa minule snívalo že mám pozitívny test 😀. Mne ešte nemeska síce.... Ale už som netrpezliva 😠.
Sprav si kľudne testik 🙂
@nicolettka2126 a test dnes draha???
@ajajaj00 jeeej dakujem si poklad 🙂 🙂 Tak este cely dnesny a zajtrajsi den na mna mysli nech ani nahodou nepride 😀
@evi789 nie nerobila som dnes ziadny 🙂 Pre mna uz to bola ulava ked som vstala a zistila som ze nemam mrchu 😀
@melisssssa pred týždňom sa mi snívalo 🙂 ale ja ešte mám čas snívať 😀... Mne ešte taký týždeň do mrchy... idem dnes na preventivku tak jej poviem o svojich snoch 😀.
Inak moje prvé tehotenstvo test ukázal keď som bola v 7-8tt a to som aj vyvolavacku dostala nakoľko mrcha neprišla, doki nič nevidel 😠... Ale keď ani s vyvolavackou neprišla mrcha na desiaty deň spravila som si test a hneď nabehlo co malo 🙂.
Takže môžeš byť kľudne tehu len test nevidí ako u mňa.
@littledesire nerobila som zlatino 🙂 🙂 Pre mna uz to bola obrovska radost ze som sa zobudila bez cervenej 😀
@nicolettka2126 a bruško bolí? Toto je strašné... čakať... čakať... 😨
@evi789 brusko pobolieva veru :-/ Kazdu chvilu sa chodim kontrolovat na wc ci neprisla hnusoba 🙂
@nicolettka2126 moja tak nech ani nechodi mrcha... povedz dostala si stopku na 9 mesiacov 😀 😀 😀
@nicolettka2126 no tka to je super potom znamenie.. tehu test draha zajtra robis ?🙂
brusko nech aj pobolieva, to je zrejme dobry znak, len nech nepride ms 🙂
mna brusko pobolieva uz druhy den... ale na mna je este skoro :D
@nicolettka2126 Ahoj drzim tebe aj sebe palce nech mame tento tyzden stastie a nepride mrcha. Tiez mala prist odhadom zajtra.
@melisssssa Áno.. bohužiaľ nepatrím k tým šťastným ktorým ukáže test hneď. Mala som taký tusak.... cítila som či co že som tehu.... jeden, dva testy som si spravila ešte pred mrchou. Potom sa pamätám na spinenie, to musela byt mrcha ktora vsak uz neprisla ale este zareagovala 😠 . ešte som si aj smutne vravela, že ach.... prišla mrcha ☹. No ale potom iba to spinenie cca 2-3 dni. Tak som kaslala na to a šla k dokimu. Nič nevidel.. pichol vyvolavacku a potom už keď neprišla ani 10 deň, vtedy som si spravila test a už boli silné ciarocky 🙂. Neviem kedy ma objednal ci hneď.... Ale keď som šla, už bolo ok všetko a 7tt bože 😲
@juliett99 no ja uz jej to opakujem veeelmi dlho ale vzdy si zo mna prdel robi 😀
@littledesire uvidim, bojim sa 😀 Hlavne nech sa s cervenou nezobudim lebo ma klepneeee 😀 Dnes mala prvy termin chvalabohu zatial nic a zajtra ma druhy termin tak dufam ze si zase da pohov 😀
@sara005 jeeej tak to si veru drzme navzajom palceky 🙂 Mne dnes alebo zajtra ma prist tak velmi velmi verim ze nepride 🙂 A tebe tiez nie 🙂
@nicolettka2126 tak tento krat uz STOPKU dostane.. myslim ze tehulka majovka budes 😀
@juliett99 joooj kiezby a spolu s tebooooou 🙂
@nicolettka2126 no, tak jeden termin mas za sebou, zajtra druhy, uvidime uvidime 🙂 drzim palce aby si bola majovka :D resp. februarovka 2016 🙂
@nicolettka2126 ja som dnes 9DC a idem prvy krat robit testik .. no podla mna mavam ovulku okolo 10-12 DC podla pobolievanie v podbrusku.
@littledesire tak dnes som 27.DC a co som si kukala v kalendariku z tohto roku tak 3xmi dosla uz na ten 27.den, raz na 26. a raz na 28.den 🙂 Tak uvidime uvidime 🙂
@juliett99 no uvidis ci sa ti bolesti budu zhodovat s testikmi 🙂 Ja som mala bolesti vajecniku uz nejake 2-3 dni pred ovu ale toto je naozaj u kazdej z nas individualne 🙂
@nicolettka2126 no, tak uz len zajtra vydrzat a bude dobre dufam 🙂
@littledesire nooo ked uz ani zajtra nepride tak to uz bude podozrive dokonca aj pre mna 😀 Joj ale aj koniec dnesneho dna je este daleko 🙂

@nicolettka2126 ufff chvalabohu som na teba myslela 😉