V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa viem presne ako sa cítiš 🙂.
Ak máš možnosť ísť k dokimu, choď, Nič nestratis 🙂.
Želám ti z celého srdiečka aby sa ti splnilo všetko 🙂
@melisssssa drzim palce 😉
@nicolettka2126 nebooj uz si tolko vydrzala ze do zajtra uz vydrzis hadam :D
@littledesire hádam 😀 😀
Babyyy ja sa vam musim s niecim priznat 😀 😀 Viem som koza ale ja som vcera vecer po prichode z prace skusala tehu testik 😀 Neustála som to lakanie a stalo sa to coho som sa bala ze cely.den duchov nahanam na nom 😀
@melisssssa jasné.. počkaj moja 🙂. Ja sedím v čakárni 😀
@nicolettka2126 Tak ja sa priznávam tiež 😀 😀 😀 no môžeš hádať týždeň pred mrchou aký bol výsledok 😀 😀... hahaha my sme ale 😀
@evi789 joooj si ma ukludnila.ze v tom nie som.sama 😀 ja som.taka trafenaaaa a este z vecerneho mocu co.som max iba hodinku nepila jooooj 😀
@nicolettka2126 nebooooj 😀 ideš v tom so mnou 😀 ja som si tiež spravila na obed 😀. Načo by som robila ráno 😀 😀
@evi789 my sme neni normalne 😀 😀
@nicolettka2126 a ja už aj dieťa mám. Aj skúsenosť s testom 😀 hahaha bozeeeeee
@evi789 myslim ze v tomto sa nepoucime nikdy 😀 Ani keby sme mali 10deti 😖
D Vzdy bude zvedavost a nedockavost silnejsia ako.my 😀
@nicolettka2126
@evi789
baby ja z vas odpadnem :D:D:D facku obidve :D
nemozte take robit.. a nicolettka vecer uz vobec ne, sak jaky hormon hcg chces mat tam ked ten moc je zriedeny 🙂 co si cakala vecer kolajnice?? joj.. sprav zajtra rano z ranneho mocu 🙂
@nicolettka2126 a kde mame foto testu?
@evi789 no rozmyslam , že idem spravit este test , ale neviem ci ma vyznam este teraz poobede 🙂..a ty co ides na klasicku preventivku ? boze aj na tu by som mala ist ...🙂
@littledesire ja za to nemooooozem premohlo ma tooooo 😀 😀 Som v tom nevinne 😀
@nicolettka2126 to v pohodeee,aj ja by som nevydržala a urobila to isté čo Ty. Tak modlím sa , aby Ti ms neprišla a mala si v brušku zázrak prírody. Ja mám práve také mykanie v pravo v podbrušku, Tak neviem....nikdy mi to nerobilo....včera sme si to fakt s drahým užili...
@ajajaj00 nech sa paci tu je foto testiku 😀 Beloba biela uz belsia nemohla byt 😀
@rula drziiiiiim palceky 🙂
@nicolettka2126 jasne a ty si sa neskutocne braanila a kricala ze ty si nechces robit testik 😀 😀 😀 😀 viem si ta zivot predstavit 😀 😀 😀 😀
@littledesire preeeeesne 😀 😀 Branila som sa ako som len vedela ale nevyhrala som 😀
@nicolettka2126 achjaaaah natacam to vseliako mozneee ale nic tam nevidim do kelu😁
@ajajaj00 ja nieco vidim aj nazivo aj na fotke ale to moze byt este cokolvek 🙂 Uvidime ci dorazi mrcha alebo nie 🙂
@nicolettka2126 fotka teda blesk to tak blbo este oziari na zivo je to vzdy lepsie tfuj tfuj este neni nic stratene🍼
@ajajaj00 no ano blesk robi svoje a tieto ptve testovania sa veeelmi tazko fotia 🙂 Ale aj jedna kocka v cakacke pre snazilky to tam vidiii 😀
Hlásim sa baby! Teraz som skončila u dr. Spravidla mi všetko co treba 🙂... krv neodobrala, že skoro je na to... ale mám vysokú sliznicu! Co ale môže byť od tehotenstva.... Ale aj mrcha to môže byť.... taaakze... zas cakaaaaaaaat 😀
@evi789 aha, cize vlastne nic ti nepovedala? 🙂

@nicolettka2126 tak tak uvidim ,, dnes zacnem s testikom