icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
2. jún 2015

@evi789 achhhh takze cakat no do keluuu

ajajaj00
2. jún 2015

@nicolettka2126 skus testnut zajtra ranoo

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@evi789 joooooooj a kolko musis este cakaaat??? 🙂

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@ajajaj00 ak nepride tak uz do toho stvrtka vydrzim 🙂 Snad 😀
Kazdopadne ked testnem tak sa ohlasim 🙂

evi789
2. jún 2015

@littledesire v celku nič nové 😀 čakať musím na mrchu. Ak mi bude meškať vtedy si mám spraviť test 😀 JOJ keby vedela že už som po tom hahaha... Ale mám vysokú sliznicu takže veriiiiiiim že z tehotenstva 🙂

evi789
2. jún 2015

Čakať... ešte cca 5 dní musiiiiim aaach

littledesire
2. jún 2015

@evi789 och no .. cakanie cakanie cakanie je najhorsie.. musime si ho nejak sprijemnit 🙂

evi789
2. jún 2015

@littledesire a podrzte sa čo mi povedala. Treba vedieť, že v auguste bude rodiť moja doki a vravela som jej co ako bolo v prvom tehu a tak že test až kedy mi ukázal. A ona:pani Nagyová poviem vám môj prípad 😀.
Už s manželom videli na ultrazvuku že je tehu a test ešte stále neukázal!!!! 😀 tak co chcem ja preboha som si vsebe povedala 😀 😀

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

Kto tipoval ze nevydrzim s testovanim tak mal pravduuuu 😀 Vidite tam nieco? Je to 10DPO a robeny cca pred hodkou.Len sa nejako divno rozpil tak neviem co si o tom mysliet 🙂

limetka713
2. jún 2015

@nicolettka2126 ahoj, ja na tej druhej fotke cosi vidiiim, ked si zmenila uhol fotenia.. 😀

majuskabobi
2. jún 2015

@nicolettka2126 skus odfotit na bielom podklade,ten kobercek skresluje. 😉

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@limetka713
@majuskabobi noo len baby neviem ci to nebude falosna caaarecka lebo sa rozpyl dajako ten testik a je cely bejaky divny..skusim rano a uvidiime 🙂

littledesire
2. jún 2015

@evi789 nooo velmi pekne ;) ano su zeny, co sa im hcg proste nevyplavuje do krvi a hotovo, alebo nejaka nizka hladina a aj tak su tehu ;)

mmoni89
2. jún 2015

@nicolettka2126 no ja tam vidím čiarky 3 😀

littledesire
2. jún 2015

@nicolettka2126 no, pocuj, jak tam pridem ;) dostanes na zadok.. ;) ano vidim tam daco... ale ak je rozpity, moze to byt aj vyplneny kanalik.. mojko, prosim pre pokoj tvoj aj nas ;) testni rano ;)

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@mmoni89 uffff tak ty si extreeeem😀

mmoni89
2. jún 2015

@evi789 tak držím palce aby to bolo tehu. Inak moja kolegyňa bola u gynekológa keď jéj dlho meškala, snažili sa o bábo a testy nič. No a bola už v šiestom týždni, takže sú aj také prípady 😵

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@littledesire no ved to ze ak je rozpity tak to kludne mohlo zafarbit aj ten kanal a preto ho este nepovazujem za pozitivny 🙂 Uvidime rano 😀

mmoni89
2. jún 2015

@nicolettka2126 ale stále lepšie ako nič nie? 😀

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@mmoni89 tak to ano to sa musi nechat 😀

littledesire
2. jún 2015

@nicolettka2126 som zvedava na ranny, drzim prsty ;)

vikina6
2. jún 2015

ach,keby ovulka bola ako mala tak už aj ja som pomaly mohla testovať či sa podarilo ☹
ale dnes ma hrozne bolelo podbruško na ľavej strane...tam dokina videla väčší folikul...neviem čo sa deje,či teraz príde ovulka alebo najhoršia obava cysta...zajtra volam či ma nemôže skontrolovať

littledesire
2. jún 2015

@vikina6 no kazdopadne tak ako pises, nech ta skontroluje.. sak na to si platis zdravotne, ze by si to mohla vyuzit hadam nie? 🙂 dufam ze je to ovu a nie cysta. Ja ked som mala cysty, paradoxne ma to nikdy nebolelo len tak, len pri orgazme.. to bolo dost frustrujuce ;)

majuskabobi
2. jún 2015

@nicolettka2126 rano cakame obrazok 😉

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@majuskabobi to mi je jasne 😀 😀

majuskabobi
2. jún 2015

@nicolettka2126 ale nie na chlpatom koberceku.neboj rano tam budu palicky stastia

nicolettka2126
autor
2. jún 2015

@majuskabobi jasne jasne na bielom podklade 🙂 Teda ak bude co fotit 😀

rula
2. jún 2015

jemine baby, toto tu vaše písanie je napínavejšie ako telenovely. Super dobre sa čítaJú vaše debaty. Vždy som neDočkavá,čo tu pribudne. 😵

majuskabobi
2. jún 2015

@rula no vitaj,ja som uz aj v junovkach 😊 😊 Ty jako 😉 Kolko

ajajaj00
2. jún 2015

@nicolettka2126 ja tam niecooo vidiiiim😃😃