V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 noo aj ja 😀 Len ci to nebude iba tým ze sa rozpil test 😀 Uvidime rano 🙂
@nicolettka2126 aj ja tam vidím niečo moja! Držím palce! A zajtra z ranného vieš 😀 😀
@evi789 ano ano zajtra rano testujem 😀 Len sa bojim ze tam bude veeeelke nic 😀
@nicolettka2126 uvidime ranooo hned to to budem sledovaaat vklude sa vyspinkaj aj ked to bude tazke
@nicolettka2126 Bude ako má byť moja 🙂
To ti vravím ja 😀 pozor
@littledesire ako dlho zvykne bolieť ked ide ovu a kým príde ovu,včera poobede ma dosť bolel a teraz rano začína bolieť hodinu od prebudenia, BT je rovnaka ako včera...skúsim jej zavolať nech ma do konca týždňa radšej pozrie
@nicolettka2126 uz je rano :D kde je test? 🙂
@vikina6 no mna boli len asi pol dna.. mna dlho nie. ale niekto citi cele dni.. tak je to individualne zrejme..
Baby velkeee NIČ!!!!!! ☹ ☹ Pokazeny cely den, ach jaaaj :-/
Aj ja cakaaaam na ten test 😀
Podla mna od radosti ani nevie co ,ze? 🙂 😵 😵
@nicolettka2126 Ale nieeeeeeeeeeeeeee,fakt? Ale ani mrcha,ze? Klud..pozri na moj pripad!
@evi789 zatial ani mrcha ale radsej nech uz dojde lebo.ma len natahuje zbytocne :-/ ochh dnesmy den bude velmi zly ☹
@nicolettka2126 Nemozes sa k tomu takto stavat ,ved predsa nic nie je stratené! Pozri,mne test ukazal dva tyzdne po kramoch!Mojej doki ani neukazal a ona uz na monitore videla vsetko! Takze tolko o testoch!
@nicolettka2126 mojkooo, to nevadiii .. hlavne nech nie je mrcha... sak vies ze su zeny ktorym neukazuje 🙂 neboj nic, este nadej je, kym nemas mrchu ..
@nicolettka2126 a preco velke nic ked nemas mrchu?? 😕
@nicolettka2126 presne ako hovori
@evi789 ja som tiez len par dni po ET a uz spinim hadzem flintu do zita no nevzdavam sa do posledného dna ...pretoze bolesti na mrsinu nemam ...az pokial by sa napevno nerozbehla.....aj testik mam biely ako lalia
@isabella22 a si volala doktorom? zobrala si tie dve tabletky duphastonu naraz? zvysila davky?
Nevzdavaj sa ja som pri malej mala nieco vidielne ked mi 5 dni meskalo....kazda sme ina...ved ked este nedorazila mrcha je aspon nadej 🙂@nicolettka2126
@nicolettka2126 este nic neni stratene,mysli pozitivne😘
@littledesire ano mala som zvysit davky utrogestanu...ale nepomohlo spinim stale ☹
@isabella22 to mozno bude trvat viac dni kym ti to prejde... nehovorim ze to musi tak byt u kazdej, ale u tej mojej znamej to trvalo cca take 2 - 3 dni a velmi slabo spinila tyzden... a to brala tie vyssie davky..
@littledesire vsak davam si aj ja vyssie davky a uvidíme ci to ustupi abo co....len mna nebolia prsia ani ziadne príznaky na tehu 😒
@isabella22 to nevadi, tie tehu priznaky su aj tak individualne... treba uz len cakat ..
@majuskabobi no, aj ja sa asi pomaly pridám k júnovkám. Už som sa presunula do AT na 2 týždne. Dnes som 15 DC, tak musím len čakať. 😉 a dúfať, že sa už fazulkujem.
Ahoj baby, chcem sa spytat ze uz od piatka ma hrozne bolia prsia miestami sa to az neda vydrzat a podla mna ich mam troch naliate. Nechcem sa hned radovat ze by to mohlo byt tehotenstvo. Aj v podbrusku ma sem tam pichne a hrozne ma boli hlava uz druhy den. Neviem co si mysliet dnes som 18 DC a ovulacia bola 11DC.
@littledesire ano vsak dozviem sa za 2 dni co a jak...
Baby dakujem vam velmi pekne za vsetky povzbudzujuce slova, ste poklady, vsetky 🙂
Viem ze pokial nie je mrcha tak nadej je vzdy, to mi je jasne, len ja uz sa radsej zmierujem s tou druhou moznostou aby som nebola este viac sklamana 🙂 Vzdy je lepsie prijemne sa prekvapit ako neprijemne sa sklamat 🙂 Pisem ako hotentot ale snad ste pochopili co tym chcel basnik povedat 🙂
@isabella22 no to uz nemaas vela 🙂 dufam ze hcg bude v pohode 🙂
@nicolettka2126 jasne rozumiem ti, ale aj pozitivne myslenie robi vela 🙂 drzim palce, aby neprislaaa

@mmoni89 Ďakujem 🙂