icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
3. jún 2015

@stanuska777 Kedy ti má príst-nepríst mrcha ? Den pred skús spravit test,ale ako vidís a cítas 🙂 radsej treba pockat kym bude meskat uz cca 3 dni 🙂 .
Prajem Ti aby bolo vsetko ako si zelas 🙂

isabella22
3. jún 2015

@littledesire nemam ale asi idem aj skoro na krv to bdue este len 10 den po ET a kazali na 14 den no to sa mi neda....ale ved vraj ked ma byt pozitivne tak uz na 10 den nieco ukazuje....no na sone by asi nebolo aj tak nic vidiet....

littledesire
3. jún 2015

@isabella22 no, moze ale nemusi .. sono isto este skoro, ak bude nizke hcg, tak isto este o dalsie dni pojdes ne?

stanuska777
3. jún 2015

@evi789 dakujem jasne test urobim az tak buduci tyzden vtedy ma byt aj mrcha uz tak uvidim.

isabella22
3. jún 2015

@littledesire nie uz by som nesla isto iba ak by bolo trosku pozitivne hcg tak mozno potom ano....

littledesire
3. jún 2015

@isabella22 no ved to by ta mali oni zavolat potom ze po 2 alebo 4 dnoch, ked by bolo pozitivne 🙂

tamcika
3. jún 2015

@littledesire uz to prestalo :(

littledesire
3. jún 2015

@tamcika ty si tava :D sak super ze to prestalo vajicko sa asi uvolni a ty pekne stihas.. nestresuj 🙂 zasobu si tam mala, presne nevies povedat, ze co preco.. mozno tearz rastol folikul a az neskor praskne.. nemysli na to, a uzi si s muzom 🙂

tamcika
3. jún 2015

@littledesire Joooj len aby som to stihla do prcic. To tie testy nemôžu ukazovať tyzden dopredu? Haha ve dnes sa uvoľní aby sa stihlo aj spojiť.

isabella22
3. jún 2015

@littledesire ja idem na krv svojmu gyndosovi a vysledky budem mat do hodiny tak ten mi povie ze co dalej....

littledesire
3. jún 2015

@tamcika neboj vsetko stihas 🙂 ved ste mali tutu mutu v pondelok ci kedy.. kedze spermie vydrzia pockat na vajicko dlhsie.. aj 3 dni, tak to proste neexistuje ze nestihas :D chapeme sa? dnes a zajtra k nim pridas dalsich spolubojovnikov a dobre bude .. 🙂uz nestresuj... si neviem predstavit co budes robit za 11 dni potom kokos 😀 😀 😀 😀

ajajaj00
3. jún 2015

ach baby ako tu citam tie komentare.....my sme strasne kozy blazniveee 😀 😀

littledesire
3. jún 2015

@isabella22 jaaaj , ty chodis k svojmu aha.. uz potom chapem 🙂 no pockame, uvidime 🙂

isabella22
3. jún 2015

@littledesire no naco sa budem len na krv trepat do centra....to si mozem aj tu dat spravit a im mam len zavolat....

tamcika
3. jún 2015

@ajajaj00 preto sme tu a nekecame o tom s mužmi svojimi lebo by si mysleli ze sme ťuk ťuk

rula
3. jún 2015

hihi....tak to áno.... aj už pomaly začínam stresovať, či sa tí bojovníci prebojovali kam mali a vydržal aspoň jeden statočný.

atija1
3. jún 2015

Ahojte koceny...vo february 2014 som mala missed a v decembry mi moj drobcek zomrel a vyzera to ze som tehotna...

rula
3. jún 2015

@atija1 ooooo, fakt ? to by bolo veľké požehnanie... ideme sa spoločne modliť, aby Vám Boh dožičil zdravé babenečko 😉

atija1
3. jún 2015

@rula no dnes sa na teste objavila slaba ciarka a test som robila okolo pol 12...

rula
3. jún 2015

@atija1 jeej to sú úplne čerstvé správičky.Tak ráno testík zopakovať.Hlavne pokojne dýchaj a pozitívne mysli.Kúp si vitamínky a kys.Listovú.Ale veď to asi vieš.Teším sa s Tebou. 🙂

littledesire
3. jún 2015

@isabella22 hej rozumiem ti,.. znama ale chcela vsetko vybavovat v centre lebo ze nema dobreho svojho gyn.. tak preto 🙂

ajajaj00
3. jún 2015

@tamcika tak to si presne vystihla....ja som si vcera kupovala ovu testy a moj muz ze to naco mas tolko tehu testov a ja ze to su neni tehu ale ovu..kukal ako puk chudak 😎 ze tebe uz hrabe z toho mk 😀

tamcika
3. jún 2015

@ajajaj00 to si viem predstaviť, môjmu Som o ovu testoch ani nehovorila radšej 🙂

ajajaj00
3. jún 2015

@tamcika ved ani on nevedel len silou mocou musel ist so mnou do lekarnee...ale vysledkom ovu testov ho ani nezatazujeeeem.....na radu tu mas vas dievcataaa 😲 😲

tamcika
3. jún 2015

@ajajaj00 tak tak 🙂 a co si tu neobjednas od lauritky? Asi za 0,40€

ajajaj00
3. jún 2015

@tamcika vies co lebo az pred 4 dnami som sa rozhodla ze si zacnem robit ovu testy ale dnes mi dosli do posty od nejakej kocky tu som si objednala tehu testy

littledesire
3. jún 2015

@ajajaj00 ja ked som mu ukazala prvykrat pozitivny ovu test, kukal na mna jak puk.. ja ze kliiidek to neni tehu :D ale ten vyraz stal za vsetky drobne :D:D

ajajaj00
3. jún 2015

@littledesire jeziiiiis tak to si viem predstaviiiiit...to by bola fotka vsaaak 😉

isabella22
3. jún 2015

@littledesire ja zas mam az moc dobrého gyndosa 😉 a predsa trepat sa 10 km a 120 km je rozdiel 😉

tamcika
3. jún 2015

@ajajaj00 Jaaaaj tak to ja tiez zo dňa na den. Ze vydržím nebudem testovať a zrazu ze budem idem na to. A v akej si fáze teraz ?