icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

littledesire
3. jún 2015

@isabella22 aha no tak to hej, to potom chapem 🙂

ajajaj00
3. jún 2015

@tamcika noo ja som v takej fazeee ze mi uz sibe z toho ale teraz vazne dnes som bola na druhej varke krvy este pondelok kvoli tomu hormonalnemu profilu a uvidime co dalej podla vysledkov

tamcika
3. jún 2015

@ajajaj00 tak dufam ze bude vsetko ako ma byt a pôjde to rychlo

ajajaj00
3. jún 2015

@tamcika kokoos dufam ze sa nam tu splni vsetkym nas sen v podobe babatka

nicolettka2126
autor
3. jún 2015

No baby hlasim sa, mrcha zatial nikde chvalabohu, vecer pred spanim zase podam info 😀

ajajaj00
3. jún 2015

@nicolettka2126 super supeeer odkazujem mrche ze k tebe ma zakaz sa priblizit minimalne na 9 mesiacov 😉

sara005
3. jún 2015

@nicolettka2126 Drzim palce, ja zatial tiez nic, dufam ze ani nedorazi. Ja som testovala vcera rano a bol biely :( dnes som radsej netestla.

tamcika
3. jún 2015

@ajajaj00 najlepšie keby boli uz na rok v marci 🙂

nicolettka2126
autor
3. jún 2015

@ajajaj00 odkazala som tak dufam ze posluchne 😀

nicolettka2126
autor
3. jún 2015

@sara005 dakujem pekne aj ja ti drzim palceky 🙂 Ako baby pisali mne, aj ked je test biely, hlavné je ze mrcha nie je 🙂

melanie2009
3. jún 2015

Babyyy uz mammm gestacny vacoook vyzera to ze som otehotnela neskor 🙂 a zatial vsetko v poriadku este pockat kym sa objavy baboooo

rula
3. jún 2015

@nicolettka2126 Ooo, tak ani nech už nechodí a nech si už pekne v brušku nosíš fazuločku.

rula
3. jún 2015

@melanie2009 to je výborné. Tak buď pokojná a mysli na pekné veci. 🙂

evi789
3. jún 2015

@melanie2009 Supeeeer 🙂

melanie2009
3. jún 2015

Babyyy normalne sa mi chce plakať od radosti 🙂 ďakujemmmmm za vašu podporuu

ajajaj00
3. jún 2015

@melanie2009 slzy stastia su tie najkrajsie 😲

melanie2009
3. jún 2015

@ajajaj00 to mas pravduuuu

nicolettka2126
autor
3. jún 2015

@melanie2009 gratulkaaaaa obrovska 🙂

evi789
3. jún 2015

@melanie2009 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 🙂 😉

melanie2009
3. jún 2015

Ďakujeeeeem ste moje srdiečkaaaa držím vám palce ženy nech to výdeeeee

melisssssa
3. jún 2015

ach jaaaj tak ta svina svinska prisla ....mne je z toho normalne do placu... ☹ ...baby prosim co si robite ovu testy od koho ich objednavate?? a kolko ich mam asi objednat?? ja si myslim,ze ani tu ovu nemam normalnu,alebo ja som cela pokazena..☹ boze..a ak mozem tak aj princip toho testovania..dakujem moc..

sara005
3. jún 2015

@melisssssa ahoj to ma mrzi :( kolko sa snazite? Mne osobne na jeden cyklus postacuje tak zo sest, neporadim ti od koho, kupujem v lekarni.

evi789
3. jún 2015

@melisssssa ☹ skodaaaa,ale nevesaj hlavu moja.My máme motto ,Novy cyklus nová sanca 🙂 . Mozno bude dalsí cyklus uspesnyyy,drzim palcee 🙂

melisssssa
3. jún 2015

@sara005 ahoj..no este len druhy mesiac ,ale aj tak..☹ najprv cakat na ms..potom dokym skonci...potom na ovu..potom zasa na neocakavanu ms..a pride mi to ako vecnost...ja fakt neviem ci mam tu ovu hned po kramoch,alebo co..sak my sa celkom casto mojkame tak som si myslela,ze sa trafime hadam aj hned...a vy sa ako dlho snazite??

sara005
3. jún 2015

@melisssssa urcite si kup tie testy, niektore baby ich nemaju radi ale podla mna je dobre overit si ci ovulujes a kedy. Pokial budu ako maju byt tak ta to ukludni a ak nie tak vies ze to treba riesit s doktorom cestou folikulometrie a nebudes sa zbytocne trapit mesiace. My dokopy uz aj rok a pol, boli obcas parmesacne pauzy ale odhadujem to uz na taky dlhy cas :(

melisssssa
3. jún 2015

@evi789 dakujem ti pekne..no ,ale ked to tak nadejne vyzeralo ..skusim si teda robit tento cyklus testy aby som vrdela ako na tom som 🙂 a tebe drzim palce 🙂

melisssssa
3. jún 2015

@sara005 no urcite ich teda kupim..fuuha tak to uz je celkom dlho..,ale urcite sa aj vam coskoro zadari..drzim moc palceky..a ako dlho robis testy??od zaciatku??

ajajaj00
3. jún 2015

@melisssssa nebud smutkoo nesmies vesat hlavu aj ked urcite mnohe pozname tvoje pocity...skus ovu testy alebo hormonalny profil ci folikulometriu..ci to uz mas za sebou?

melisssssa
3. jún 2015

@ajajaj00 ahoj..dakujem...no tak trochu som smutko,lrbo ms mi nezvykne meskat..a 3 dni meskala tak som myslela..robila som aj tehu test sice volnym okom nic,ale ked som ho popretacala ,poskulila ja som tam cosi videla..tak som natesena bola rano ,ze hned idem spravit ranny test a bohuzial ine prekvapko ma cakalo...no ziadne vysetrenia nemam za sebou este..skusim tento mesiac ovu testy nech podla nich sa aspon trocha spozorujem..a ked nepomozu idem k doktorovi teda...a vy ako dlho sa snazite??

sara005
3. jún 2015

@melisssssa nie nerobila som hned, par mesiacov ked to neslo tak som kupila, chcela som vediet ci je ovu a ci sa aj triafame vobec. Mne vychadzali ukazkovo priblizne v strede cyklu. Teraz som na hormonalnej liecbe aj ked mi nezistili konkretnu pricinu zatial. Tak teraz dufam ze ta mrcha hnusna konecne nepride.