V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 tak som to s Tebou prežívala, budem aj naďalej, príď nás kuknúť do júnoviek. 😉
@epsonka45 a testovať si ešte neeskúšala? ja by som už 4 testy minula 😀
Baby dakujem kraaaaasne za srdiecko urcite to ma na svedomi niektora z vas 🙂 Potesilo, velmi 🙂
@majuskabobi dnes som bola na sone, maternica prázdna ide sa čakať kým sa niekde neobjaví mimo alebo vnútri + odbery hcg každý druhý deň ☹
@nickyva ale noo. mysli pozitívne,isto sa drobeček schováva 😉
@majuskabobi no len tam nie je proste nič, ani vačok ani nič
@nickyva a ktory si tyzden resp by si mala byt?
@littledesire 5
@littledesire
@majuskabobi práve pre toto som tam nechcela ísť takto skoro aj keď viem, že som nemala na výber ☹
@nickyva noo, tak ekd to bolo potrebne, trebalo ist, a krv ti brala dnes na hcg ?
@littledesire áno brala, budem chodiť každý druhý deň aby sme zistili, či rastie tak ako má ☹
@nickyva a dnes kedy budes vediet vysledok ? poobede?
@littledesire až zajtra o pol 11tej mám volať
@nickyva aha , no tak nech to hcg je v norme 🙂 nech je vsetko v poriadku, drzim palceky 🙂
@nicolettka2126 dufam ze som ta potesiila 😘
@nickyva budem na Teba myslieť bábika 😵
@majuskabobi ďakujem, šerco je od teba? 🙂
@ajajaj00 veeeelmi dakujeeem 🙂 🙂 :*
@nickyva 😕 😉
@sara005 jeeej moja gratulujem..super 🙂
@nickyva Neboj sa,vsetko bude v poriadku!
https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/6-tyzden-tehotenstva-a-prazdna-dutinka-v-maternici-2/
@majuskabobi no ja mam doma digitalny clearblue tak ho setrim
@epsonka45 ja by som skúsila od báb tuná z MK objednať, lauritka a rybkaa majú po 0,40e /ks 😝

@majuskabobi 4 den mi uz meska