V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 Jeeej to sú dobré sprááávy 😀
@evi789 no to duufam 😀 Cize oficialne prvy den meskaaaam 😀 A ja som nikdy nikdy nikdy nemeskala 😀
@nicolettka2126 Dobré znamenie moja! Tesím sa! Testnes niekedy v blizkej buducnosti? 😀
@nicolettka2126 jej parada tak to si nas potesilaaa..len necha ani nechodi
@nicolettka2126 moja to je super znamenie, ked si mavala doteraz presne 🙂 vecer abo zajtra spravis test?
@evi789
@ajajaj00
@littledesire baby toto ako naschval...10minut na to ako som vam napisala sa zacala rozbiehat :-/ Takze zase raz nic, no co uz..Ale som rada ze uz konecne dorazila a nenatahuje ma dalej..A tento cyklis uz ziadne ovu testy ani nic...cize aspon som zistila ze ked mam neskor ovu tak sa mi predlzi aj lutealka to ma tesi..Cize ju mam tych 12dni 🙂 Drzte sa babule a drzim vam vsetkym veeeelmi silno palce 🙂
@nicolettka2126 Správne moja a nalepsie by bolo asi sa mojkat cim castejsie a nesledovat nic 😀 hm? To sa povie,co? 😀
@nicolettka2126 ale to este stale nic nemusi znamenat
@evi789 hej povie sa to ale naozaj to skusim 🙂 A ani nebudem sledovat ktory den cyklu som proste nic aby som potom mojkanie nesustredovala na konkretne dni 😉 Tento cyklus tomu proste dam na 100% volny priebeh 🙂
@juliett99 ano nemusi to nic znamenat ale uz som zmierena s mrcjou a aj s novym cyklom 🙂 A keby som bola tehu tak to raz tak ci tak zistim 🙂
@nicolettka2126 Dakujem! Dufala som ze budeme spolu, uz je to iste?
@sara005 myslim si ze ano 🙂 Ale nemaj boja dobehnem ta 😉 😀
@nicolettka2126 😵 😵 😵 😵 Drzim palce a prajem aby to vyslo! Uzivajte si kazdu chvilu,kazdy moment,musí to proste prííííííííííííííííííst 🙂.
A som rada,ze nie si ,,smutná,, v kutiku duse urcite,ale je to takto okej 🙂
@nicolettka2126 tak je to podla mna najlepsie
@evi789 jasne ze som ale potlacam to a nevzdavam sa 🙂 Ako ty hovoris, novy cyklus nova nadej 🙂 Mozno práve to ze sa aaabsolutne nebudem venovat svojmu cyklu tomu pomoze uvidime 🙂 A dakujem :-* Ale ty musiiiis byt tehulka je ti to jasne? 😀
@ajajaj00 no uvidime ci sa mi to osvedci 🙂 Lebo mam taky kalendarik v mobile na cyklus a vzdy ked bolo mojkanie tak som si to zapisovala lenze tam som potom automaticky aj videla ktory den cyklu som a potom ked to nebolo v "ten spravny cas" tak ma napadali take myslienky ze skoda teraz z toho aj tak nic nemoze byt..A myslim ze toto bola obrovska chyba...Teraz si iba na nejaky papierik napisem datumy ked bude mojkanie a nebudem mat ani tusenia ktory DC 🙂 A keby som otehu tak si to viem spätne nahodit do appky a videla by som kedy cca to mohlo vyjst 🙂
@nicolettka2126 Budem stastná ak budem,ale ak nie,aj tak dobre! Pokracujem s Tebou 😵
@evi789 ak by sa naaaaaahodou mepodarilo teraz tak budem rada ked budes pokracovat so mnou 🙂 Ale samozrejme takuto myslienku zatial vyhod z hlavy 😉 🙂
@nicolettka2126 aj ja mam taku aplikaciu v mobile tiez som sa tym riadila dokonca mi to tam ukazuje ze aka je % sanca na otehotnenie..ja som si uz po tolkych sklamaniach povedala ze kaslem nato nebudem sa depkovat cestou na wc ci dosatnem alebo nie..vsetko je tak ako ma byt a uviids pride to vtedy ked to budes najmenej cakat 😲
@ajajaj00
@nicolettka2126
Bude ako mááááááááááá byt 😵 😵 😵 😵 🙂 😉 Budme statsné,ze sme zdravé ,ostaté príde 🙂
Baby akonaudem tuvaplikaciu?
Boze baby vy ste sa rozpisali 🙂, prerabame byt a nesiel nam dobre internet niekolko dni, zajtra ma dojst moja mrcha tak uvidim ci dojde alebo aspon 1 rok ju mat nebudem. No ako moj manzel povedal ze ak by nedosla tak to povazuje za najnudnejsie snazenie sa v historii snazili sme sa prve 2 tyzdne a teraz ako prerabame spime vsetci j jednej izbe a ja s malym v posteli a drahy sam 🙂. No uvidime. Ja by som sa velmi potesila ak by nam to aj tak vyslo 🙂 A tym co ste uz tehu, drzim palce aby ste to dotiahli do uspesneho konca 🙂
@majuskabobi biedne veru...stale mi je zle
@epsonka45 a už Ti mešká? 😕

@majuskabobi pisala som pod tvojim prispevkom :-* :-*