icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

miamoja2012
4. jún 2015

Ahojte ... Poraďte... Uz si nepamatam ako to je... Dnes mam ovu som práve zistila v noci sme keksovali,... 2x... Mame aj dnes ci zajtra? Ci ako to je? Nieco sa mi marí ze musia dozrieť spermie ci co a tie včerajšie tam prežijú 3 dni tak by to malo byt ok, nie???

evi789
4. jún 2015

@miamoja2012 Keksuj vela a o nic ine sa nestaraj 😀 🙂

miamoja2012
4. jún 2015

@evi789 nechcem mat trojčatá ;))))))

evi789
4. jún 2015

@miamoja2012 Preco nie?? 😀 ale nie,srandujem 🙂

epsonka45
4. jún 2015

@majuskabobi od lauritky som mala a uz sa nebudem zbytocne stresovat a testnem sa az v nedelu uvidime co tam ukaze

evi789
4. jún 2015

@epsonka45 Mat takú vydrz akú más ty 🙂

epsonka45
4. jún 2015

@evi789 sice aj mna mrle zeru..aj po ruke si plesknem,ze nechas ten test

evi789
4. jún 2015

@epsonka45 My to máme iné (lahsie) by som povedala,máme uz jedno dieta a tá túzba je síce velká po druhom dietati,ale pochopitelne nie az taká ako to prezívajú baby co este nemaju deticky.

epsonka45
4. jún 2015

@evi789 tak aj my mame uz jedno ale tiez by sme chceli druhe ale nejako sme to nesili

evi789
4. jún 2015

@epsonka45 Áno,áno,vidím,preto som aj písala,ze My ( my dve som myslela) . Ze my zeny ktoré uz máme dieta to uz tak nesilíme asi.Síce ja by som teraz veeeelmi chcela mat 😀

rula
4. jún 2015

@epsonka45 kedy budeš testovať ???? Sme zvedavé !

mojezlate
4. jún 2015

@sara005 A kolko ti meska?

epsonka45
4. jún 2015

@rula nechavam to na nedelu tak ako aj ten prvy

epsonka45
4. jún 2015

@evi789 a ty ako?kedy sa chystas k dr?

evi789
4. jún 2015

@epsonka45 Ja som bola v utorok. Okrem vysokej sliznice nič ešte nevidela. Toľko povedala, že to môže byť tehotenstvo ale môže byť vysoká aj od menstruacie.
Prsia ma dosť bolia a sú citlivé ale vieš, to zvyknem mať aj pred mrchou... takže počkám mrchu, ktorá ak príd, tak max do 4 dní.. ak nepríde, tak testnem.

epsonka45
4. jún 2015

@evi789 tak dufam,ze to bude ok a potvrdi sa to

evi789
4. jún 2015

@epsonka45 Ďakujem 🙂
Ak náhodou teraz nie, tak nabudúce sa podarí 😉

epsonka45
4. jún 2015

@evi789 nedorazi neboj...februarovka 2016

evi789
4. jún 2015

@epsonka45 Amen 🙂

sara005
5. jún 2015

@mojezlate dnes je to treti den

evi789
5. jún 2015

Opaluje sa asi kazdáááááá 🙂

sara34valentina
5. jún 2015

@evi789 a ako sa citis ?? ja som len 3dni po ovulke 🙂 ja az bud tezydne testujem v nedelu 🙂 mna bolia vajecniky po ovulke picha ma ...co ma nezvykne 😀

littledesire
5. jún 2015

@sara34valentina ahoj, mna tiez po ovu boli podbrusko, vajecniky, maternica, picha ma.. od pondelka v kuse 🙂myslis ze dobre znamenie ?

sara34valentina
5. jún 2015

@littledesire no mna nezvyklo pichat nikdy po ovulke ...... len bolelo brsuko a krize na mrchu teraz som len 3dni po , den po ma nic nebolelo,,,,,az na dalsi den a dneska ma bolia silno vajecniky .....snad sa zadarilo 🙂)) drzim ti palcoky 😉

sara34valentina
5. jún 2015

@littledesire ja som raz spontanne potratila teda sa asi neujalo ....vtedy si pamätam ze sa mi sthovala maternica 3dni silno silne 🙂 a chodila som curat...lenze som dostala ms a bola na gyn a ona povedala ze nic nevidi ale ze sa to mohlo s ms jednoducho vyplavit, ze vela zien je tehu a ani o tom nevie lebo dostane kramy 😖 teraz beriem femibion a mam pocit ze sa zadarilo,,,,ale poznas sa aj ty ci? toto ''namyslanie'' 😀 a potom pridu kramy , my skusame druhy mes 😔

sara34valentina
5. jún 2015

@miamoja2012 robis si aj ovu testiky? ak ano treba sa v den pozitivneho a dalsie 2dni 😉

littledesire
5. jún 2015

@sara34valentina no mna praveze takto nezvykne boliet podbrusko, ale stale si nahovaram ze mozno su to creva (aj ked na creva ina bolest), a ze mozno je to femibionom, tiez ho beriem.. ale zatial len 10 dni, predtym som brala inu listovku a teraz som s femibionom zvysila davku listovky na den.. tak ci to nie je preto. ale mam tlaky v podbrusku, vadia mi aj gumickove nohavice a som nafuknuta... ale ono to moze byt aj dacim inym zrejme..
My v podsatte tiez druhy mesiac.. tie mesiace predtym sme netrafili ovu, minuly mesiac nic a teraz tento mesiac je prvy co beriem gynex, femibion a manzel tiez gynex a selezin 🙂 Tak uvidime, ja som len 5 alebo 6 dpo predpokladam, takze najskor testovat budem az buduci tyzden cez vikend🙂
Minuly mesiac som si nic nenamyslala, aj sme boli na dovolenke takze som to neriesila. Tento mesiac mam vsak dost casu na "namyslanie" ale berieme to v pohode 🙂 ked ma prist pride, ked nie nepride :D

sara34valentina
5. jún 2015

super 🙂 no mna nafukuje kazdy mes pred ms a par dni pred nou viem ze uz dostanem................. teraz ma bolia vajecniky a hrozne prsia.....................ono kazde telo reaguje inak...................dakomu nie je nic a dakto citi aj uhniezdovanie a ovulaciu ( ovulaciu citim kazdy mes ) -teda tie bolesti okolo nej..........cize ani na sex nepomyslim...........................no a tento mes som mala ovu testy ale dali sme len na ten dalsi den po pozitivnom lebo v ten den ked bol pozitivny sme boli unaveni a nechceli sme sa milovat na ''silu'' cize az na druhy den .........tak som zvedava ci sme to stihli................... 😉

littledesire
5. jún 2015

@sara34valentina no, ja zase ovu necitim az tak, skor som len nadrzana :D, a prsia a tak citim az tyzden pred ms 🙂 ale toto co je teraz netusim ze co je :D my sme dali dost toho pocas vikendu :D:D:D:D naopak prsia teraz necitim a to buduci tyzden piatok/sobota mam dostat ms.. uvidime no
podla mna ste isto stihli sak vajko sa aj tak uvolni az najskor dalsi den po pozitivnom teste, takze pohoda 🙂

littledesire
5. jún 2015

@nickyva no ako dnesne hcg??? som na teba myslela