icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nickyva
5. jún 2015

@littledesire Ahoj, ďakujem 🙂 dnes som na odbere nebol, idem tam v pondelok a už mi spraví aj znova sono. Hladina hcg zo včerajška bola 705 (16 DPO) a vlani pri mmt som mala na 19 DPO len 324 tak dúfam, že to bude ok. Na sone sa dá vidieť tehu od 1000 tak keď je to prosperujúce tehotenstvo tak by to už mala vidieť na sone. 🙂

littledesire
5. jún 2015

@nickyva no super hodnota nie ?? na 16dpo vyborna 🙂 super, tak len sa drz, inkubuj :D:D a v pondelok drzim palce.. 🙂

nickyva
5. jún 2015

@littledesire ďakujem, potom keď sa vrátim poobede z roboty napíšem ako som dopadla 🙂 ale tak dúfam že bude všetko ok. hovorila mi, že keby niečo tak užaj pohotovosť a zákaz styku na dobu neurčitú 😀

littledesire
5. jún 2015

@nickyva a preco zakaz styku ? ci to len vtedy ak by ti nieco bolo ?

nickyva
5. jún 2015

@littledesire nie kvôli tomu, aby sa niečo nestalo, nech neprídeme náhodou aj o túto bublinku (toto je moje 3. tehu) že kým nepovie že je všetko ok tak sa máme držať tohto a potom sa uvidí, ale ona mi v septembri hovorila, že keď budem znova tehu tak to bude asi od začiatku rizikové :-/ neviem, pracovať by som ešte chcela aspoň tento mesiac, ale tak uvidí sa 🙂

littledesire
5. jún 2015

@nickyva aha tak potom jasne, nevedela som ze to je tovje tretie tehu.. tak potom pocuvni lekarku 🙂 drzim palce nech je vsetko v pondelok vporiadku , uzi si vikend, oddychuj, relaxuj 🙂

nickyva
5. jún 2015

@littledesire že uži si víkend, robím v sobotu, v nedelu aj v pondelok 😅

evi789
5. jún 2015

@sara34valentina Dakujem za opytanie,mám sa dobre 🙂 .
Brucho doteraz pobolievalo ( to pred mrchou zvykne vacsinou,aj prsia) takze neviem...dnes nebolí..neviem co si mam mysliet.Uvidíme o pár dní....od nedele mozem ocakavat nechcenú mrchu 🙂 .

littledesire
5. jún 2015

@nickyva 😀 😀 😀 😀 😀 ok tak inak, nech ti vikend teda rychlo zbehne 🙂

miamoja2012
5. jún 2015

@sara34valentina aj po? Tak to je dnes;))

mojezlate
5. jún 2015

Ahojta mne dnes opet prisla mrcha ako vzdy vlastne vcera o pol deviatej vecer, tak ja UZ NEVIEM. Ani hormonalny profil nestihnem lebo sa robi najneskor na druhy den ms sa chodi. Tak mi to povedal a povedal ze ked mi pride ms mam mu zavolat a on ma na druhy den objedna na testy ale to uz budem mat ms treti den tak ja neviem asi nemam sudene otehotniet a asi to vzdam. ☹

ajajaj00
5. jún 2015

@mojezlate nic nevzdavaj ja teraz chodim na hormonalny profil a prvykrat na krv som isla na 4 den..nesmuuut hlavu hore

mimikas
6. jún 2015

Baby tak u nas to je asi definitivne ze sa aj ja pridam k februarovkam 2016 🙂 mrcha meska 2 dni a ranny testik bol pozitivny

rula
6. jún 2015

@mimikas juchuuuuu gratulujeeem, prajem Ti šťastné tehuľkovanie a dávaj na seba pozor. 🙂

rula
6. jún 2015

@mojezlate neboj nič, pekne si menštruuj a uvidíš, že ďalší cyklus to dáte s mm aj bez horm. Profilu. Ozaj, začína Ti cyklus, tak skús merať bazálku aspoň zistíš ako sa Ti cyklus správa . Za pokus nič nedáš, teda áno, potrebuješ teplomer iba pre seba. Baby otehotneli často hneď pri prvom grafe , viac už nemuseli merať.

rula
6. jún 2015

@ajajaj00 dobré ránečko, prajem Ti pekný letný víkend. Ja som dnes 18 DC a BT mám 37,2 😕

evi789
6. jún 2015

@mimikas Gratulujem 🙂

sara34valentina
6. jún 2015

@mimikas gratulujem a prajem krasne zdrave tehulkovanie 🙂

sara34valentina
6. jún 2015

@mojezlate nic nevzdavaj,,,,,dalsi mes sa podari hlavu hore 🙂 🙂 🙂

sara34valentina
6. jún 2015

@evi789 neboj nepride,,,,,,,,,,,,,,,a dufam ze ani taaa moja !! 🙄 mna boli podbrusko ako pred ms od ovulacie ,,,,,zatial nic necitim, som len cca 3-4den po ovulke,,,,,,,,,,,,,,,,,,vajecnik sem tam pichnu..................prsia ma bolia ako pred ms.,mne ostava len cakat.........................................drzim ti palce 😀

evi789
6. jún 2015

@sara34valentina Ďakujem krásne 🙂
Aj mňa bolí brucho... som v robote... tak som si aj tampon dala... keby naaaahodou 😅 😕 .
Úplne ako pred MS takže.... neviiim neviiiiim.
Čakáme obe 🙂

ajajaj00
6. jún 2015

@rula juuuj ja este nemeram cakam na ms

mojezlate
6. jún 2015

@rula dakujem vyskusam to.

mojezlate
6. jún 2015

@sara34valentina si zlata dakujem a tebe drzim palceky 😉

sara34valentina
6. jún 2015

@evi789 tampon si nedavaj!!!!!!!!! to ne dobre 😀 😀 😀 daj si len intimku 🙂 kedy mas dostat? ja nemam este dostat...............som len 4dni po ovulke, ......este 8-10dni si pockam 😖 😖 😖 😖 😖 citim sa ako pred ms ....uvidim o par dni ci sa budem citit tehu.....................vraj to ''kazda'' vyciti tak uvidim 😉

sara34valentina
6. jún 2015

@ajajaj00 dufam ze mrcha nepride, drzim paceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
6. jún 2015

@rula ked mas taku teplotu tak uz ovulka prebehla 🙂 tak drzim palce nech teplota neklesne a sa drzi 🙂

ajajaj00
6. jún 2015

@sara34valentina dakujeeem ja ocakavam teda neocakavam 16.6 ty ako?

sara34valentina
6. jún 2015

@ajajaj00 ty az 16teho? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja tiez presne 15-16teho a ovulka bola podla testu pred 3-4dnami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uau tak cakame spolu, kolky den si? ja 20-21DC............

ajajaj00
6. jún 2015

@sara34valentina ja az 16..no daleko este..anoo cakame spolu juuj..ja 18 DC