icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

epsonka45
7. jún 2015

@rula tak toto je zo sona toho prsnika

rula
7. jún 2015

@epsonka45 aaa to bude dobtéééé, kojením to rozchodíš. Príroda si poradí.

vikina6
7. jún 2015

@sara34valentina áno cítila som ho dole budem skúšať aj počas ovulácie či sa mení

epsonka45
7. jún 2015

@rula ja som mala 7x zapal prsnika.a toho sa bojim uz teraz.som bola ako dojna krava mala vypila dost a vsetko ostatne som odsavala lebo by som este vychovala jedno dieta..a stale sa mi to vracalo aj zachranku mi museli volat kvoli tomu som bola hotova ani postavit sa.potom mi uz aj gynekolog zakazal kojit lebo uz som mala tak oslabenu imunitu ze by ma dorazila obycajna chripka.bola som vtedy s toho dost nestastna.a to mi niekto este povedal ze som moderna mamicka co nechce kojit.ja kebyze sa da tak kojim este aj dnes

miamoja2012
7. jún 2015

Baby... Chcem sa úst kúpať na Kúpalisko ... Podla vás mozem? 3 dni po ovu?

rula
7. jún 2015

@epsonka45 viem presne o čom hovoríš, moja.sestra pretrpela to iste, ked kojila mala dokola tiež zapaly , vtedy neboli ani odsavačky tak pekne ručne cele hodiny odstrekovala a my sme mliečko každy den nosili na porodnicu... cela rodina sme si užili. Ti poviem,mala som len 12 r ale pomáhala som jej.

rula
7. jún 2015

@miamoja2012 ved si len nohy počľapkáš, opatrne, aby si nenachladla na vaječníky.

epsonka45
7. jún 2015

@rula no ja som potom bola s toho nestastna

rula
7. jún 2015

@epsonka45 ja viem, neboj , si dobrá mama a urobila si maximum. Už si to nikdy nevyčítaj. Smelo vpred.

sara005
7. jún 2015

@epsonka45 Ahoj aj vies kolko dni po ovulacii si? Ja som uplne svihnuta uz, som si radsej kupila este aj ten digitalny test (inspirovala si ma) a tiez mi ukazal tak ako tebe 🙂

epsonka45
7. jún 2015

@sara005 podla vypoctov som mala ovulaciu 17.maja ale styk sme mali aj pred aj po ovulke

evi789
7. jún 2015

@epsonka45
@sara005
Baby, choďte si prosím nahmatat krcok 🙂... som zvedavá veľmi.. keďže ste tehulky, Ako to má byť.. spravili by ste to pre mňa? Prosiiiim
inak mrcha dnes nikde... Ale ani žiadny náznak 😕 že by mala prísť..

epsonka45
7. jún 2015

@evi789 ked sa pojdem kupat skusim a test co???no teraz ja budem ako na ihlach ako ti vyjde

littledesire
7. jún 2015

@sara34valentina no mns cely tyzden a v piatok, to som bola 5 dpo ako ty teraz sa mi to mierne uvolnilo ale v obchode taky pichanec ze konec. Ale uz to menej picha, nebiem ci dobre ci zle, ale obcss ma teda pichne.. uvidime no.. dnes som bola bicyklovat, tak snad nic take zle som nespravila ;) kebyze neni siedmeho dnes ta ani neviem ktory dpo som ;)

littledesire
7. jún 2015

Co vy tu s tym krckom... .? Akoze ked pojdem dp sprchy mam si nahmatat vzadu a ked je jaky tak co? ;)

evi789
7. jún 2015

@epsonka45 robila som v piatok inak :-P ale ten Secret woman mali iba a ten veľmi nechvalia, No a videla som tak ako tebe ukázal ten z 31-ho.... Tak vravím aaa cojaviem.... počkám mrchu... dnes neprišla.. Tak skúsim mamatest zajtra.. Ale krcok si kukni 😀.... ja ho mám vysoko a tvrdý? Je... Ale vieš, neviem aký má byť ten ozaj tvrdý... Takže

mmoni89
7. jún 2015

@evi789 je tvrdý a ťažšie hmatatelny, tak som aj zistila že som tehu a výtok tiež bol iný

evi789
7. jún 2015

@littledesire 😀
keď je hlboko a je tvrdý znamená tehotnost.. 😀

mmoni89
7. jún 2015

@evi789 no myslím že presne taký 😉 mäkký je skoro ako pera a je aj pootvoreny, citis tam otvor-tak vyzerá pred MS a ovulkou 🙂

littledesire
7. jún 2015

@evi789 idem do sprchy, vyskusam , ak nahmatam no ;) asi to spravim prvy a posledny raz ;)

rula
7. jún 2015

zasa som sa pri Vás niečo naučila a skúšala som to dnes , ale neviem ,či som nahmatala to, čo som mala, bolo to tvrdé.

evi789
7. jún 2015

@mmoni89 Tak som zvedavá fakt 🙂

littledesire
7. jún 2015

@rula
@evi789
baby, som zistila ze u mna je potrebnych viac merani pocas cyklu, bo netusim ze ci som vobec dobre nahmatala a ze aky je. Ono tam vsetko dookola je take makke ;) vystlate ;) ale daco co som nahmatala je tvrde ale neviem ci je taky tvrdy stale ci len teraz hm ;)

mmoni89
7. jún 2015

@littledesire ono žena naozaj keď sa chce oorientovať podľa krčku chce to aspoň dva mesiace pravidelného skúmania zevraj 😉

mmoni89
7. jún 2015

@evi789 som zvedava aj ja 😉 budem držať palce

littledesire
7. jún 2015

@mmoni89 no neviem ci sa mi ten krcok chce dajak sledovat ;) hlien rozpoznam, ovu testy mam ;) apotom uz len cakat... ;)

evi789
7. jún 2015

@mmoni89 Ďakujem
Ja sa nechám tiež prekvapiť. Uvidíme. Bude dobre aj tak aj onak 🙂

mmoni89
7. jún 2015

@littledesire chápem, mne by sa tiež nechcelo 🙂 este by som sa aj bola že si nejakú potvoru tam zanesiem takže radšej som to nerobila

evi789
7. jún 2015

@littledesire Aj ja som sa takto hlboko týmto spôsobom ešte nehmatala 😀 ale veď treba vyskúšať všetko 😀

littledesire
7. jún 2015

@mmoni89 hej presne tak, teraz som len tak zo srandy skusila.. ;) po sprche umyta cista ale kazdy den isto by sa mi nechcelo tak ako pises ;)