icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
7. jún 2015

@littledesire no sa asi obe sledujeme 🙂 ja som 5den po ...............................dnes ma boli dolu .....maternica ma boli inak ale to si zase namyslam 🙂 drzim ti palce 😀

sara34valentina
7. jún 2015

@littledesire ked je ovu tak je uplne tvrdy................................... a ak otehotnies sa pekne stiahne hore a chrani vsetko,,,,,ak sa spusti ms je doku a mäkne krvou !takze ked je ovu je tvrdy 🙂

sara34valentina
7. jún 2015

@vikina6 pocas ovu je tvrdy a hore super skusaj dalej 🙂))))

sara34valentina
7. jún 2015

@evi789 drzim palce nech mrcha nepride :P

sara34valentina
7. jún 2015

@evi789 aj je vysoko si tehotna !!

sara34valentina
7. jún 2015

som rada ze ste sa chtili na ten krcok ale je to naozaj tak, ako nahle je ovu a zena je oplodnena ostava krcok hore a neda sa nahmatat , chrani maternicu a zacne husty biely vytok,,,,,,,,,,,,,ak pride mrcha tak je dolu a je mäkkunky lahko nahmataelny, som rada ze ''skusate''

littledesire
7. jún 2015

@sara34valentina hej sledujem sa ;)ale tak ked to sa neda, ked som take este nemala ze bolest na kramy este dva tyzdne pred ms, ;) drzim aj ja tebe palce...kedy planujes testovat? ;)
A jE tvrdy aj ked je tehu?

rula
7. jún 2015

@littledesire aj ja mám ešte 9 dní do ms a už 2 dni mám pocit, že to každú chvíľu dostanem.

rula
7. jún 2015

tak hodinu anatómie máme za sebou aj gynekologický kurz, ale tiež to asi skúšať nebudem viac, šak ja si ani tampon neviem zaviezť.

littledesire
7. jún 2015

@rula ja ma ten pocit od 1dpo 😀 a ja mam cca 6 az 7dni do, no uvidime co prinesie buduci tyzden ;) dufam ze tu bude vela pozitivnych tehu testov ;)

rula
7. jún 2015

@littledesire jednoznačne ANO !

evi789
7. jún 2015

@sara34valentina Budem rada ak budeš mať pravdu 🙂
Uvidíme zajtra alebo v utorok z ranného moču.. lebo ten piatkový bol robený na obed.
Držím každej palceky :-*

epsonka45
7. jún 2015

@evi789 mam ho tvrdy skusala som

evi789
7. jún 2015

@epsonka45 Tak pravdu budeme vedieť do utorka. A aj ty si tak hlboko hľadala? Blbe to je lebo som ani nevedela najprv, že čo hľadať 😀.
Ja sa ozvem zajtra či mrcha ci niečo iné 🙂

epsonka45
7. jún 2015

@evi789 veru dost hlboko. Drzim palceky aby tam boli kolajnice

evi789
7. jún 2015

@epsonka45 Ďakujem 🙂

rula
8. jún 2015

Dobré ránko, prajem Vám ušpešný a plodný týždeň ! 🙂

sara34valentina
8. jún 2015

@evi789 drzim teda palce a daj vediet, inak ZENY PACI SA MI TENTO MODRY KONIK; CLOVEK SA TU VELA DOZVIE A AKOSI KAZDA TUZIME PO TOM ISTOM A MYSLIM SI DUFAM ZE SA KAZDEJ Z VAS PODARI OTEHOTNIET A DONOSIT ZDRAVE DIETA..... rada vas citam a poviem vam , my sice skusame druhy mes ale som si povedala, ze ak dostanem tento mes ms tak sa prestavame na to sustredit, cize sa budeme milovat bez ovu testov a len ked je chut ♥ sa to tazko pise, ale si myslim, kedze som zdrava a aj moj partner ze to pride, ked to prist ma, a poznam vela zien co sa snazili 2-4roky a NIC................otehotneli, ked sa prestali snazit a uz neverili, psychika pracuje ...........................takze zienky milujme sa ked je chut 🙂 ja si tyzden musim vyckat a mo0zem testovat...................................citim sa ale na kramy .................. 🙄

zuzkasu
8. jún 2015

@sara34valentina ahojky no ake mas pocity? ja soom to dnes nevydrzala a testal samozrejme biely teste 🙂 sak ale co cakam 8DPO 😀 ale mam zvlastne pocity v podbrusku a vcera ruzove spinenie tak ja teda neviem...
Inak krásne a pravdivo si to napísala psychika robí svoje

sara34valentina
8. jún 2015

@littledesire ahojky 🙂 bre ranko, ano hned po ovulke ked si otehotnela sa pekne vytiahne este vyssie ako pri ovulke nahor a stiahne spicku a uzavrie sa preto je tvrdy!!!!!! uzavrie sa po prijati oplodneneho vajicka 😉 potom vraj zeny maju vytok biely husty ktory tiez ochranuje krcok 🙂 ja skusim tuto sobotu nahmatat ci je tvrdy a hned budem vediet ci pride mrcha 🙂ja ked mam dostat kramy mam krcok uplne dolu a nie je mozne mat ani sex obcas ma to boli 😠

sara34valentina
8. jún 2015

@zuzkasu tak ti gratulujem, si tehotna, !! ak mas ruzovkasty vytok znamena ze si po 8dc po ovulke uz uhniezdena,,.....boze gratulujem ti 😲 8dc je skoro,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,skus 11dc uz ukaze 😉 😉 😉 😉 😉 moja gratulujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ako sa citis, na ms? ja som len cca 5-6dc po ovulke, mam mierne bolesti v podbrusku a druhy den mi je tak na omdletie ale pripisujem to horucavam 😠 drzkam ti palce stredu bude duch na teste 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkasu
8. jún 2015

@sara34valentina joj bodaj by ale ja tom neverim, uz som to tak raz mala a mrcha prisla sice neskore ale prisla, takze som pesimista, a to stym krcom ma fakt zaujalo dnes budem testovat 😀 cize vysoko a tvrdy??? lebo ja zatial hlien nemam ze vobe ziadny skorej pocit sucha ☹ boze nech uz je nedela 😀
ano a pocity mam sale ze uz uz dostanem a take akoby steklenie, ale to iba vtedy ak to na to vela myslim, cely vikend sme si uzivali bazen ( sukromny) tak ma to ani nenapadlo ale akonahle pride vecer citim vsetko 😀 a aj ráno sa budim na to ze mam zvlastne pocity v podbrusku, ale cez to setko neverim lebp ja mam nadvahu

evi789
8. jún 2015

@sara34valentina Dakujem 🙂 .Mas úplnú pravdu,treba sa mojkat iba tak ( nie planovane) aj ked to nie je také jednoduché asi ked niekto veelmi tuzi po babatku.
Ja som dnes tiez nevydrzala 🙂,kupila mamatest,ale nestihla som z ranného mocu,lebo som doma ranajkovala a kavickovala,tak som si v robote spravila,prti nieco vidim ,potom nevidim,potom zas vidim 😀 haha,takze musim pockat!

ajajaj00
8. jún 2015

@evi789 a kde mame foto testu

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 foto poprosim

zuzkasu
8. jún 2015

@evi789 veru foto treba mi to tu rozluštime jedna radost 😀

ajajaj00
8. jún 2015

Dobre ranooo zeny☀️ svieti zase nas caka riadne teplo..ja sa akurat chystam na poslednu krv kvoli hormonalnemu profilu....a potom uz len cakat na vysledky..to budu zase riadne nervy😁
Caka nas pekny tyzden tak musime mysliet pozitivne❤️

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu aj ty si dnes 8dpo ? 🙂 aj jaaaaaaaaaaa :D:D:D vdakabohu ze 1.juna som bola 1dpo, inac by som to musela pocitat :D:D

littledesire
8. jún 2015

@sara34valentina no uvidime 🙂 ja si uz ten krcok teda hmatat asi nebudem, nechcem sa tam hrabat a hladat :D:D to necham na gyn potom :D:D:D heheh .. tak ale dufam ze sa tebe aj mne zadarilo 🙂

zuzkasu
8. jún 2015

@littledesire tak tak 😀