V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula
@littledesire Oki babule tak teraz len vydrzat, snad nas kramy nepredbehnu ja budem v nedelu 26 DC
@zuzkasu ja v nedelu uz by som mala byt 32dc, cize 14dpo, ak dovtedy vydrzim :D:D uz nech je nedelaa :D
@littledesire a mohla by sa pridať aj ajaja00
myslela som juliett, ajaja chodí na h. Profily, zabudla som
@rula aha, metieme tu ludi :D:D:D
@evi789 nevadi , precitas si neskor, teskam sa s tebou ,,,,vecer to sem hod, a zajtra rano testni znovu bude silniet 🙂 tesim sa, a GRATULUJEM 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina velka gratulka 🙂 🙂 😀 😀 😀
@evi789 no to tak na zaciatku byva ked je zena tehulka, neboj pi tekutiny a nebud v strese, oddych a ak ti je daj si tycinky 🙂)))))
@juliett99 chcela si evi napisat nie mne 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ma ducha na teste , neskor to sem prihodi 🙂))))
@zuzkasu ok 🙂
@sara34valentina jejj sorry nevsimla som si.. nejaka som zmatena ... 😀 😀 😀
@sara34valentina 😅 😅 Dakujem a dufam,ze sa mozme naozaj opodstatnene tesit 😅 😅 zdá sa mi to neuveritelné.
@littledesire Ja som tiez bola takto,hmatala som hmatala haha... 😀 😀
@evi789 no sak :D:D a co si to vlastne nahmatala ? 🙂
@littledesire Tak ako píses 😀 okolo makké ale nieco také podobne ako gulocka ci co 😀 to bolo tak tvrdé-tvrdsie 🙂 .Pozrela som na nete ako má vyzerat aby som si ho vedela predstavit 😀 😀
@evi789 ja som tiez pozrela. ale osobna mam pocit ze taka gulocka je tvrda furt a len ten vchod by mal byt makky ci tvrdy :D:D no ale kazdopadne ja nie som odbornicka,ale na fotkach to vyzeralo hnusne :D:D uz to robit nebudem :D:D
@littledesire aaaaaaa haha,veríím ja som s tym bola tiez tak a ked som to skumala som si spomenula na Vás,ze teraz sa kazdy prstujeasi a kutre 😀 s prepácením 😀 ale fakt 😀
@evi789 takze je vysoko krcok a je tvrdy ? :P ta vidiiiis 😉
@littledesire je clanok kde pisu ze kazda zena by mala poznat svoje telo aj z vnutra a nie je to nic hnusne, je to to iste ako ked si davas tampon alebo ta tvoj partner oneeeeeeeeeee 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@juliett99 nic sa nedeje 🙂 sme tu kazde zmätene lebo asi 7 z nas caka ms a sme napäte 🙂 😎 😎 😎 😎 😎
@sara34valentina toto prezeranie nebolo hnusne 🙂 ale tie obrazky co som k tomu nasla boli divne :D:D:D
@evi789 hehe presne, vsetky naraz sme sa... prezerali :D:D
@littledesire ja som si 2x kukla krcok pred ms, ked mi meskala ....a bol mäkkunky ako pera a uplne dolu a do 2dni boli kramy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ked ostanes tehu je tvrdy a chrani maternicu ..................... preto si ho kuknem znovu 🙂))) sobotu ...............................a ak je mäkky netestujem ☹ ak je tvrdsi a bude hore testujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
normalne ma nutitte to ist skontrolovat 😀

@sara34valentina krv odobrata piatok budu vysledky🙏🏻