icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

juliett99
8. jún 2015

my asi tento mesaic bez ovulky.. robila som testy od 9DC ciste ani naznak ciarocky az na 13 DC slabucka ciarka a uz zas nic dnes som 15DC a nemam ani pocit na ovulku. takze tento mesiac sa milujeme lebo sa nam to paci 😀 😀 😀 @sara34valentina ja som zmatena a smutna ... jasne ze este budem robit ovu ale nevidim to ruzovo 😒

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu je to davova psychoza tu uz od vcera :D:D:D:D

littledesire
8. jún 2015

@sara34valentina noo, tak snad bude hore a tvrdy 🙂

sara34valentina
8. jún 2015

TAKZE SOM SI KUKLA AJ JA TEN KRCOK KEDZE STE SI AJ VY KUKLI; moj je uplne hore ale je mäkksi,,,mäkkunky ...... ale som len 5dc po ovulke !! sobotu mozem kuk ak nepride ms

sara34valentina
8. jún 2015

@juliett99 pocuj ked je slabunka ciarka znamena to ze ovu len pride ja som mala ovu pred 4mes na 24den !!!!

sara34valentina
8. jún 2015

@juliett99 ja som mala uz ovu na 12dc na 21dc na 17dc na 19dc na 24dc a raz aj na 27dc !!!!!! merala som pol roka bazalku 🙂

zuzkasu
8. jún 2015

@sara34valentina podobne nic tvrde som tam nenasla😀 uplne mekko 😀

sara34valentina
8. jún 2015

@zuzkasu no tak musime pockat ja som kratko len po ovulke este nemuselo dojst ku oplodneniu ;)

sara34valentina
8. jún 2015

ok mi odpisala kamoska co je tehotna 🙂 dá sa to zistiť hmatom krčka maternice, po oplodnení má krčok zhruba 3 cm je zatvorený a vyplnený tzv. hlienovou zátkou, tiež by bol stvrdnutý...

sara34valentina
8. jún 2015

moj prvy priznak 🙂)))) boli ma hlava rano a poobede , hahahahahhahahaha si uz robim srandu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

juliett99
8. jún 2015

@sara34valentina to fakt?? merat budem to urcite tak uvidíme ako to dopadne .. 🙂

sara34valentina
8. jún 2015

a totok druha znama : ak si tehotna, krcok by mal byt vystupeny hore, tvrda spicka, zavrety. Toto plati uz dva dni a v termine, kedy si mala dostat menstruaciu. Ak ma menstruacia prijst, krcok je nizko a otvoreny na spicku malicka a hlavne mäkkucky.

sara34valentina
8. jún 2015

@juliett99 ano fakt,,,,,,,, treba merat kazdy mes, ja dokonca ovu citim :( mam ju bolestivejsiu ako samotnu ms,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a nie je sradna sa vtedy tutu mutu..........drzim ti palce hlavne meraj a nepi predtym vela vody......... vysledok ukaze 10min po urobeni testu ,!!!!uvidis ze ovu pride az na 21dc

zuzkasu
8. jún 2015

@sara34valentina toto presne som pisala do in ej temy mna bolela hlava od utorka do piatka vkuse nie silno ale tak od cela a oci od piatku neboli vobec tuktuk

juliett99
8. jún 2015

@sara34valentina meram moja meram... nepijem cez vikend som bola ze strasne smadna jak ťava 😀 😀 inak ovulku mam aj ja velmi bolestivu a preto viem ze asi nebude ze nic necitim .. ale tak este casu do 21DC 😀

rula
8. jún 2015

@ajajaj00 Ahaaa, tsk dobre si pamätám,že si blízko mňa, ja som 20 DC, len ma zrazu poplietlo, že chodíš na tie odbery.

rula
8. jún 2015

@evi789 budem sa tešiť na fotečkyyyy juchuu

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 je veru tazko mi

ajajaj00
8. jún 2015

@rula noo my sme cca rovnako natom....hej hej lebo sme sa tusim o tych odberoch nebavili

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 aj pocit máš akoby ti mala prísť?

radka0
8. jún 2015

Ahojte babule,ja sa s vami lucim,vcera dosla mrcha hnusna,uz by som to mala napisat do junoviek,ale zacinalasom tu s vami....vsetkym vam drzim palce

vikina6
8. jún 2015

@radka0 pridaj sa k nam do júnoviek,budeme čakať spolu,tiež som 2 DC 🙂

rula
8. jún 2015

@radka0 poď do júnoviek

sara34valentina
8. jún 2015

@evi789 kde mas testik ? sup sup o 16tej musim priatelovi bratovi deti strazit, supni testik nech to vidim a sa kocham 🙂 😉

zuzkasu
8. jún 2015

@sara34valentina boze ja mam neskutocny pocit ze uz uz to dostanem aj krize ma bolia uz vidim ako bude test biely a za par dni zacnem spinit ☹ nejako sa mi nedari na to vkuse nemysliet a sustredit sa na pracu, facku by som si uz dala 😒

littledesire
8. jún 2015

@zuzkasu daj si facku.. veru, to pomaha... my sme si tu uz davali facky.. resp asi v junovkach s nicolettkou :D

sara34valentina
8. jún 2015

@zuzkasu to poznam kolko dni mas do ms? ja este 6-7dni 😒 😒 😒 😒 😒 mna len podbrusko zatial boli a vajecniky 🤐 🤐 🤐 🤐 a dnes som si vsimla mam husty vytok ale to moze byt z milovanie vcera ..... 🙂 tiez si namyslam lebo ma boli hlava 3den a mna hlava nikdy neboli 😀 😀 😀 😀 toto namyslanie,,,,,drzkaj sa a neboj nemusia prist kramy, moja priatelka ma dve deti a vraj ked bola tehu mala silnejsie bolesti ako ked mas mrchu mat !!! chodila s vlozkou a dala si 4tabletky a bola tehu, vraj to hormony 😝 neboj

sara34valentina
8. jún 2015

ZIENKY ja sa tu rehocem , jedna hlada krcok , druha ma ducha na teste, tretia sa so stvrtou fackuje , lebo sa pozoruju......ha ha ha az mi je do smiechu a ak dorazi mne pondelok mrcha utorok tak budem zase plakat ako min mesiac 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

juliett99
8. jún 2015

@sara34valentina cista pravda moja 😀 😀 😀

ajajaj00
8. jún 2015

@sara34valentina tak presne si to vystihla🙈