icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
8. jún 2015

@sara34valentina od dnes sú pocity všelijaké... hlava, žalúdok... a väčší pocit hladu a akné na tvári :-O ooooch bože.. dúfam že to bude dievčatko 😀.
No ale teraz vážne... niekedy necítim vôbec nič.. iba sa mi poriadne točí hlava... brucho mierne akoby tlak.. prsia také teplé.. steklive.. uvidíme či to časom nebude horšie.. dúfam nieee

sara34valentina
8. jún 2015

@evi789 ja mam tiez akesi akne na tvari co nezvyknem mat, ale pred ms trosku sa vyhadzem, bude to asi tym teplom, hlava ma boli tiez ale moze to byt od toho tepla.........prsia ma bolia ale nie su horuce.....do soboty budem aj ja vediet ak nepridu tvrde menstr.bolesti

evi789
8. jún 2015

@sara34valentina inak môže byť fakt že kvôli teplu mám vyhadzanu tvar. Aj bazalnu teplotu si merias?

sara34valentina
8. jún 2015

@evi789 tento mes nemeriam merala som pred rokom cely rok som si ccela byt ista ci mam ovu a pouzivala som to ako antikoncepicu, vtedy sme dietatko neplanovali) teraz planujeme a mala som tento mes len ovu testy

radka0
8. jún 2015

@vikina6
@rula nepridam sa k vam,chcela som ist z materskej na matersku a tento mesiac bola posledna sanca,keby som teraz otehotnela tak by to bolo vo februari a dcerka bude mat 3vo februari,v septembri by mala ist do skolky tak potom pojdem v oktobri nacas do prace a potom uvidime ci sa podari mi otehotniet
Vedela som ze bude problem,ked mavam nepravidelnu ms,aj na 36den
Ale som velmi rada ze by ste ma brali aj do junoviek

rula
8. jún 2015

@evi789 teším sa na ranný test, od 5.00 tu budem na Teba čakať 🙂

rula
8. jún 2015

@radka0 no, nevadí, niekedy sa musíme prispôsobiť aj danej situácii,ale ved ktovie , kde sa nakoniec stretneme 🙂

evi789
8. jún 2015

@rula 🙂 budem sa ponáhľať hihi. Budem tu okolo 8:00
A nemala by som počkať pár dní 😕 ?

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 skusila som ten tvoj pozmenit...ja tam tu druhu ciarku vidim

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 Ďakujem
skúsim zajtra testnut alebo počkám?

evi789
8. jún 2015

@rula som po večernom meraní BT 🙂. Zas 37, 4. Tak aj ráno skúsim. 😉

miamoja2012
8. jún 2015

Baby, som 20. DC. Viem uz nieco zistiť? Ako? Mam si zmerať BT?
Trosku ma pichá ale ine zmeny nevnímam, kedže nemam ani na to čas pri malej... Ale aj kojím, takze hormóny su asi všelijaké ...

miamoja2012
8. jún 2015

Fajčí tu niekto?

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 skus hned rano s toho ranneho

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 ok som zvedavá 😕

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 aj jaaaa

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 ty si týždeň vydržala a pekne stmavla po 7 ich dňoch... tá moja bude rovnaká podľa mňa.

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 skus este rano a potom skus aspon do piatku vydrzat

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 oki. Skúsim 🙂
A inak ako? Už lepšie? Ja som veelmi hladná okrem toho teraz nič. Do pravého prsníka mi dnes veľakrát pichlo..

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 ja mam stale tazobu na zaludku...hladna ako kedy...ale total hotova s prace neviem co bude potom ked uz budem mat velku brucho

evi789
8. jún 2015

@epsonka45 hm, tak dúfam že sa ti to zlepší a druhý trimester bude ok.

epsonka45
8. jún 2015

@evi789 len dufam, ze toto tehu bude ine aspon co sa vahy tyka .prve som zacinala na vahe 70kg a v den porodu 89kg.teraz som na vahe 66kg

rula
9. jún 2015

Dobré ránečko , tak ja už tu na Vás čakám.... 🙂
Ja som dnes 21 DC , BT furt hore 37,1, uvidím zajtra ráno a testnem.

rula
9. jún 2015

@miamoja2012 pozri do júnoviek, včers tam zrovna riešili fajčenie

sara34valentina
9. jún 2015

@rula drzim palce 🙂

sara34valentina
9. jún 2015

@evi789 dobre ranko, tak som zvedava dnes na tvoj ranny testik 🙂 prajem pekny den tehulka 😀 😀

evi789
9. jún 2015

@rula neuverite čo sa stalo... nechápem... ráno zvoní budík... siahnem po trplomere.. odmrriam. Vravím do frasa ako ma bolí brucho.. pozerám krv... utekam na záchod.. BY 37, 4 rýchlo test.... slabá čiara ako včera a mrcha prišla.. vlastne krvacam ako pri mrche s takými istými bolesťami, bože čo to je. Baby nevadí inak ak prišla len nechápem čo to je 😨 Teraz lezim.. ale bolí brucho tam dole..

evi789
9. jún 2015

@sara34valentina už som písala moja.. precitaj prosím

sara34valentina
9. jún 2015

@evi789 ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee totok som mala aj ja raz :( odislo to s ms ............................ je mi to luto........................................ ale este to nemusi znamenat potrat........................ utekaj ihned ku gyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze ti to zachranit ...................................

evi789
9. jún 2015

@sara34valentina áno, hneď som na to myslela aj ja.. kŕče sú teraz miernejšie krv netecie prúdom.... ale skúsim zavolať doki... No podľa mňa v takomto rannom štádiu vieš...