icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
9. jún 2015

@evi789 http://www.babyweb.sk/krvacanie-v-tehotenstve-j...
ja by sla ihned ku lekarovi aby si potom nelutovala.........drzim palce ! ☹

ajajaj00
9. jún 2015

@evi789 a este stale krvacas?tak ako keby si mala normalnu ms?😔

rula
9. jún 2015

@evi789 Jemineeee , , naozaj len k lekárovi. Potom sa ozvi Budem sa modliť.

ajajaj00
9. jún 2015

@rula dobreee rankoo merala som BT a bola rovnych 37 takze to klesaa cize mrcha pride😁

evi789
9. jún 2015

@ajajaj00 áno a je to podľa mňa MS. Teraz som volala s doki a vravela že v podstate pozitivny tehu test sa považuje za taký kde tú čiarku normálne vidieť. Možno tam bolo niečo čo sa potom neuchytilo a tak mi prišla mrcha.
Takže bohužiaľ no. Bolí ma normálne ako keď mám mrchu. A mám ju aj dosť silnú. Tak že možno tam bolo niečo ale za fakt pozitívne sa berie silna čiara a to u mňa ešte nebolo.
Takto to malo byť baby, nie som inak smutná... trošku nechápem týmto procesom ale čo už.. ale budem tu nebojte sa. Kontrolovať 😀

evi789
9. jún 2015

@rula ste zlaté. Ja už nepojdem teda, volala som s ňou. Držím Vám palce moje a budem tu sliedit 🙂

ajajaj00
9. jún 2015

@evi789 ach zlatko tie nase tela si robia s nami co chcu..uplne nas vedia oblbnut..ale keby sa ti nieco nezdalo radsej za nim zbehni❤️cmuk a neboj hlavu hore

evi789
9. jún 2015

@ajajaj00 no áno.. tie naše telá. Cmuk ďakujem a som v pohode :-*
Aj ty vyzeras na mrchu?

rula
9. jún 2015

@ajajaj00 ak to klesne aj zajtra mrchs pride, ak to stúpne, nepríde

ajajaj00
9. jún 2015

@evi789 brucho necitim vobec len som sa rano zobudila a strasne ma bolia prsia vsak ako dni dozadu a BT mi zo vcera rana co bola 37,3 klesla na dnes rano na 37..necitim sa byt tehu takze zase tento mesiac nic ale nevadi musim mysliet pozitivne

rula
9. jún 2015

@evi789 zlatinečko, no , čo už my žienky .... sle sme statočné. Tak rýchli menštruuj a meraj si tú BT každý deň, aby si vedela ako da Tvoj cyklus chová. A mala si aj nejakú lieky alebo vitamíny doteraz ?

rula
9. jún 2015

baby, prejdite do junoviek, nech tu furt neprebehujem, lebo potom neviem ,čo kde píšem 🙂

ajajaj00
9. jún 2015

@rula zmeram aj zajtra a uvidme idem do junoviek

mimikas
9. jún 2015

Babenky je aj skupina Februarovky 2016?

epsonka45
9. jún 2015

@mimikas ano je

mimikas
9. jún 2015

@epsonka45 juj prosim nedas mi link? Ja som ju hladala vcera a nenasla som ju

epsonka45
9. jún 2015

@mimikas je aj verejna aj sukromna..ja som v sukromnej ale poslem link na nu

epsonka45
9. jún 2015

@evi789 to nieeeeeeee.

evi789
9. jún 2015

@epsonka45 nooo.. predstav si :-/

zuzkasu
9. jún 2015

@evi789 Dobré ránko, tak toto ma mrzí ☹ ja som nieco podobne mala v lete min rok ☹ ale neboj co ma príst to príde. držim palce ...............na margo toho ja som pri prvom tehu mala menzes 5 mesiacov nie nejako silny ale mala som.

epsonka45
9. jún 2015

@evi789 je mi to luto ♥

evi789
9. jún 2015

@zuzkasu áno, asi to takto malo byť. Nič nenarobím. Poznám aj ja také ktoré mali menzes normálne. Nevadí baby, bude neskôr...

@epsonka45 aj mne inak.. co má prísť príde tak verím že časom. Ty si dávaj na seba pozor. Cmuk

rula
9. jún 2015

@zuzkasu to fakt si špinila v tehu.... hm.... tie naše ženskú telá....hm

zuzu15
9. jún 2015

Ahojte babenky, chcem sa aj ja pochváliť a pridať ku skupinke, krtorej sa to v maji konečne podaril 🙂 zatiaľ to vieme len ja s manželom a mám chuť vykricat to do celého sveta, ale ešte musím počkať. Tak aspoň vam všetkým to rýchlo poviem 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@rula ano celých 5 mesiacov nakoniec stoho vyslo ze tam mam nejaku zrazeniny ktora robila sarapatu , nakoniec som ju aj porodila ☹ lezala som skoro cele tehu v nemocke kvoli tomu krvcaniu ale nakoniec sme to zvladli 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@zuzu15 jej krasne gratulujem 😉 kolko si bolo DPO ked si zcala testovat?

zuzu15
9. jún 2015

No, DPO je co? Trochu sa v niektorych skratkach nevyznam 😉
Dni po ovulacii???

zuzkasu
9. jún 2015

@zuzu15 ano po ovulke 😀 tiez som v tom mala zmatok alebo kolko si mala do MS- menzesu 😀

sara34valentina
9. jún 2015

@zuzu15 gratulujem 🙂