V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 boze nech je to pozitivne ...tak ma rozbolelo bruscho ze az,,,pocuj zmeram si rano bazalku do nedele a ak klesne budem vedeit ze nie som, 😖
@sara34valentina ja tej bazelke moc neveriim ale vyskusaj
@ajajaj00 no ved totok.........................nevadi, dostanem kramy a bude po parade..... nejdem sa uz sledovat..... 🙄
@zuzkasu tak ti drzim palce teda, )))) ja dostanem pondelok kramy uz to vidim 😀
@sara34valentina ja tiez tak citim boli cely spodok akoby som to uz uz mala dostat teraz v sprche som ten krcok skusala a je to ine ako vcera asi skusim rano testnut 🙈
@zuzkasu cize je hore ???? no ja si pockam do soboty a kuknem krcok 🙄
@sara34valentina ano je vyssie inak vyborny clanok tie priznaky 😃
@zuzkasu tak to mas super, si mozno fakt tehu 🙂 kedy mas dostat ms?
@sara34valentina praveze az sobotu- nedelu
@zuzkasu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj no tak potom este vyckaj 🙂 ak budes mat sobotu krcok stale hore anie dolu tak je mozne ze si tehu 🙂 piatok ti test uz ukaze
@sara34valentina no dufam, ze nepríde 🙂 budeme tomu verit🙂
@zuzkasu zlatino to je este skoro .................. aky dlhy mas cyklus a kedy bola ovulka, ku uhniezdeniu mohlo dojst aj neskor ...preto este nemas hladinu hcg................ skus v sobotu rano 😉
@evi789
@sara34valentina ja tam dusika sice vidim ale nic moc, dnes som len 10 DPO do menzesu este cca 5-6dni podla kalendara mam mat az 16 ale vzdy mi zcne min ode skorej spinenie tak uvidime ale proste ma to nutilo rano si ho spravit uz o piatej som bola hore a cikala 😀 😀 😀
@zuzkasu
no ak si dnes 10 DPO tak ms by nemal prísť najneskôr toho 15teho aj to iba v prípade, že mávaš 14 dňovú luteálnu fázu, vieš akú dlhú mávaš zvyčajne LF?????
špinenie pred krvácaním sa nepočíta ešte ako nový cyklus, jedine že by si v ten den už aj krvácala, inak sa za prvý den cyklu počíta až den kedy krvácaš
to máš ešte skoro na test, o dva dni tam môže kľudne vyskočiť, a ked ešteh ovoríš, že tam vidíš dušíka, tak je to na dobrej ceste, nezúfaj, nič nie je stratené
BRE RANKO ZIENKY 🙂 takze mne je dnes nevolno od zaludka 😲 😲 😲 bolesti mierne ale citim sa aj tak na MS 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@sara34valentina dobre raneckoooo...ja sa citim uplne v pohodickee..bazalka bola 37 rano.ale mam tusaka ze co to ani tento mesiac nevyslo😁😁
@petra212 sak toto ja mam cyklus 27-28 dni vzdy pred ms aj tri dni spinim. od posledne mS je dnes 22DC takze jasne ze je to skoro este budem cakat ale ovulka bola isto od 11-13 dna cyklu myslim ze 1.6. podla ovu testov. Nestresujem ale bola by som rada stale mam dve krasne deti takze tretie ak bude budem happy ak nebude teraz verim ze raz to vyjde 😀
@zuzkasu juj moja 10dni je malo ak sa uhniezdilo len vcera tak to je skoro, ok utorok mas dostat tak ako aj ja 🙂 takze test az nedelu
@ajajaj00 ja tiez mam toho tusaka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ pokial sa ti drzi bazalka nevesaj hlavu 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 mne je nehorazne zle od zaludka mozno som fakt od tej klimi v aute nachladla komplet 😠
@sara34valentina klima je hnusoba riadna...ked som bola prvykrat v decembri tehotna hned som to vedela
@zuzkasu
no ja len preto píšem, že ak vieš akú dlhú mávaš luteálnu fázu
tak takú istú plus mínus jeden den budeš mať každý cyklus,
potom už len odsledovať ovulácia a presne vieš kedy nemá prísť ms, teda plus mínus ten jeden den
zvyčajne LF býva od 12 do tých 16 dní
nesmie byť menšia ako 10, vtedy je problém
aha
@ajajaj00 veru treba klud ale ten clanok vcera otych priznakoch je super 😀 zas mam chrobaka v hlave
@sara34valentina
@ajajaj00 aha cize to citis ....ja necitim nic 😕

zienky super citanie a priznaky tehotnej 3x 🙂 http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/druhe-...