V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ☹ oooch moja.... toto nechápem inak ani ja..ze preco musíme cítit bolest pri ovulácii...pred mrchou a este aj pocas mrchy 😢 😢 😔 ... je mi to luto,ze sa trápis,ale este ebud smutná prosím. Türkisova s bielou..wau,krásna kombinácia. A co je prosím Spirulina? Nejaky liek? Dakujem a posielam :-*
@zuzkasu pisala som lauritke tak podla toho co odpise sa vecer pri sprche kuknem uz ..... taketo silne bolesti som v zivote nemala, ako menstruacne,,,,,ms ma prist pondelok, ale necitim sa tehu 🙄 bodaj by si mala pravdu, bola by som najstastnejsia, uz mam svoj vek 😖
@sara34valentina zlatinkoo nevadii este nic neni stratene..juj milujem tyrkysovu farbu...palec hore bejby e nesmuut posielam 😲
@ajajaj00 Dobrú chut Ti prajeem 🙂
Vies co,tieto bolesti mi uplne pripomenuli porod..ale fakt!Samozrejme,ze porod bol ovela bolestivejsi....ale tie krce co som teraz mala.....aach..
Som rada,ze sa más fajn 🙂
@nicoletka2126 uz mozno robí nejaky parádny strih 🙂
@sara34valentina neboj mysli pozitivne raz to vyjst musi tiez mam svoj ale ten vobec neriesim, sak vies ze aj starsie rodia, a tiez bolesti si vzdy mala take bolestive??? ja som pila kedysi caj gynastana evlmi mi pomohol, od druheho porodu to nepoznam preto ani nechapem preco aj mna pobolieva spodok tak samoska si namyslam. Drž sa
@zuzkasu ty mas tiez 34r 😀 takteo silne som este nemala a tie prsia ma tak bolia ze by ich odrezala 😀 😀 😀 mne ako som pisala ta spirulina pomohla
@sara34valentina
@rula
@evi789
@ajajaj00
@badimeria dobre ranko zienky moje nadherne 🙂 Podte si dat so mnou kavicku :-* A prajem vam nadherny dnik plny usmevov a pozitivneho myslenia 💙💙💙💙💙💙
@nicolettka2126 my uz po kavicke, idem nahodit saty a ide sa po tapetu, dnes som upozornila priatela ze vrcim a ze som ako mechom prastena, neviem co sa to deje, neznasam tento predmens.syndrom 😠
@sara34valentina uff no ja taketo stavy chvalabohu nemam 🙂 Dokonca ked kolkokrat v TV alebo radiu casopise atd pisu ake su zeny neprijemne ked maju PMS a aj pocas MS tak drahy mi vzdy povie ze on ani netusi kedy mam dnicky lebo co sa nalady tyka som uplne v pohodicke, vobec ziadne zmeny 🙂
ahojte kocky 🙂 este takto pred tyzdnom som si myslela ,ze tu mrchu hnusnu nedostanem a bach dostala..a aku..ja tabletky nepapam ,ale v stredu ,ked dosla som musela dat,lebo som myslela ,ze umriem od bolesti...len ta mrsina trvala len dva dni..ale ozaj ze brutal a potom nic..len take spinenie a to len,ked som skusila papier na prst a ist hlbsie..no neviem to inac napusat..a sranda ze este aj dnes ..ale inak zo mna nevytieklo po tych dvoch dnoch nic..len ked som pretrela papierom hlbsie...dufam ze nevadi tento krasny popis 🙂 🙂 nestalo sa vam to niekedy?? inak uz som 9 DC a cakam na ovuuu..mam pocit ,ze odkedy chcem mimco tak si moje telo robi zo mna dobry den 🙂 🙂
@nicolettka2126 vyzera bozsky 🙂
@melisssssa skus tehu test mozno si len spinila a bolest bola preto lebo hormony sa menia, kedze si nikdy bolesti nemavala skus 😨
@melisssssa juuj no ja mavam vacsinou takuto MS ako opisujes, dva tri dni normalne a potom posledne dva dni by mi aj intimka stacila 🙂
No podla ono to telo si s nami tieto sarapaty robilo aj predtym ako sme chceli otehu len vtedy sme si to mozno az tak nevsimali kedze sme sa na tehotenstvo nesustredili a teraz si vsimame aj najmensiu zmenu 😀 Co uz, my zeny sme raz take ale myslim si ze prave ked sa to podari tak si na sebe nevsimneme nic 😀 😀
@badimeria ppood urobim aj tebe taku 🙂 Dnes som v robote spojazdnila kavovar a musim skonstatovat ze robi chutnu kavicku 🙂
@sara34valentina tak ja som taka ista 🙂 🙂 mne uplne sibe ,ked ich mam dostat 🙂 🙂
@nicolettka2126 krásne pozitívne foto cmuk
@nicolettka2126 takuto fajnovu kavuuu si prosiiim na zajtra ranoooooo na 10:000 moja krasna
@nicolettka2126 jeeej tak to je kusok odomnaaa
@nicolettka2126 a odkial si vies ci to mam na skok 🙂))
@ajajaj00 tvoje zelanie je mi rozkazom draha 😀 Samozrejme ze zajtra spolu kavickujeme, o tom niet pochyb 😉
@nicolettka2126 praveze ja mavam tych 5 dni a celkom normalnu...vies co asi mas pravdu..🙂 doteraz som absolutne nic nesledovala len teraz jak sibnutaa..skusim tento mesiac ovu testy a ked nic asi sa na to vykaslem ,lebo som z toho tusim choraa🙂 a necham to na nahodu 🙂 jedine co pre to spravim vyberem "nahodou "termin dovolenky cez ovuuu 🙂 🙂 🙂
@ajajaj00 ano ja uz som si minule vsimla ze si na skok aj od mojho byvaleho bydliska aj od terajsieho 🙂 Fakt cesta na 10-15minut 😉
@nicolettka2126 juj tesiim sa moje nestastne huste vlasy ☹
@badimeria byvam v Tomášove ale teraz som v robotke v BA v Ružinove takze tu si popijam kavicku 🙂
@nicolettka2126 Dedinské diavcatko 😀 a este mi prezrad tvoj horoskop,dakujem 😀

@evi789 tak to ma tesi ze uz je troska lepsie...boze to si musela mat riadne bolesti ked az na tabletku lebo viem ze my zeny toho vela vydrzime 😉 vies co ja sa citim dobre az sa mi to zda nejake podozrive 😀 taka som kludna salam parky