icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

limetka713
11. jún 2015

@epsonka45 gratulujem 🙂 v ktorom si tyzdni?

epsonka45
11. jún 2015

@limetka713 zaciatok 6 tyzdna

majuskabobi
11. jún 2015

@epsonka45 jeej gratulujem 😉

nicolettka2126
autor
11. jún 2015

@epsonka45 jeeeeej moja dvojnicka len v mladsom vydani 🙂 🙂

evi789
11. jún 2015

@sara34valentina Ďakujem krásne💖

mimikas
11. jún 2015

@epsonka45 juuuj nadherna bodka, myslim ze sme na tom rovnako, ja idem k lekarke az buduci stvrtok, kedy mas predbezdy datum porodu podla poslednej ms?

ajajaj00
11. jún 2015

@nicolettka2126 jasnee supeer tesiiiim sa😘😘

nicolettka2126
autor
11. jún 2015

@ajajaj00 aj ja sa tesim uz velmi 🙂 Idem ja spinkat lebo zajtra vstavam o 5:45 co je pre mna totaaaaaalny zabijak tak snad sa do tej 10tej prebudim 😀 😀

ajajaj00
11. jún 2015

@nicolettka2126 dobruuu a rano sa vidimeee

evi789
11. jún 2015

@nicolettka2126 Dobrú noc 🙂

zuzkasu
11. jún 2015

@epsonka45 jej gratulka to je krasna fazulka 😃

zuzkasu
11. jún 2015

@sara34valentina nezabudnite ze aj ja v nedelu testujem

nicolettka2126
autor
12. jún 2015

No dobre ranko zienky, dnes vynimocne uz veeeelmi skoro hore, od vcera robim totiz "baby"sitting svojej 12rocnej sestre kedte pracujem hned pri Ruzinovskej nemocnici a dnes sem musela ist na krvicku..Tak my uz tu poslusne sedime a cakame 🙂 Joooj to bude extra dlhy den 😀 Pekny dnik zienky 😉

majuskabobi
12. jún 2015

@nicolettka2126 miau, ty uz cakas bambino,ze cakas na krf

ajajaj00
12. jún 2015

@nicolettka2126 dobre raneckooooo ja idem s mojim psikom na 8:00 na kontrolu so zlomenou labkou potom potom sup domov sa dat dokopy a letim za tebou

rula
12. jún 2015

@nicolettka2126 Dobré ránko, ženičky, ja mávaaam. Krásny dník.

nicolettka2126
autor
12. jún 2015

@majuskabobi juuuj cica mica kieeezby 😀 Sestra isla na krv a nasi uz nemohli ostat doma z robozy tak bola cez noc u nas a zobrala som ju ja 🙂 Tak teraz uz to mame za sebou a cakame v robotke u mna na otvaraciu hodinu co je az o 10tej 😀 Asi hodim slofika este 🙂 Lebo zvycajne o takomto case este spinkaam 😀

nicolettka2126
autor
12. jún 2015

@ajajaj00 juuuj chudatenko malinke co sa stalooo??? Nas krpec zase robil cez noc neplechu vonku.Rozkusal nam kabel na pieskovej filtracii k bazenu...uz druhy za tento tyzden.V pondelok drahy postavil bazen, v utorok rano uz bol rozkusany origos kábel co bol k tomu tak drahy vcera namontoval novy kabel a dnes ako som isla z domu tak vidim ze kabel zase na dve casti rozkusany..drahy bol nadseny ked som mu to vravela do telefonu..tak krpec dostane po zadku od neho :-/ Neviem uz ako mu to vysvetlit ze to nema robit..katastroooofen

nicolettka2126
autor
12. jún 2015

@rula krasny dnik aj tebe 👋👋

ajajaj00
12. jún 2015

@nicolettka2126 jeziiiis kokos aky nezbedniik bozee tak to by mojho muza slak trafil ja si musim zaklopat ze ambra nikdy nic nerozkusala..vies co to bola taka nestastna nahoda ako utekala pre loptu a zakopla o taku kocku takze mame na 6 tyzdnov dlahu uz mame 3 tyzdne za sebou

evi789
12. jún 2015

@nicolettka2126 Dobré ráno 🙂 alebo dobrú noc? 😀

nicolettka2126
autor
12. jún 2015

@ajajaj00 no on tiez nic ine nekuse, nikdy ani vnutri nezobral do pusy nic co by nesmel, ani papuce ho v zivote nelakali...len kable..vzdy odmalicka a este stale ho to drzi a to ma 8mesiacov...nueco sa mu na nich neskuticne paci...akurat som hladala nejake tipy a triky na nete ako ho to konecne odnaucit a celkom zaujimava vec tam boka..Ze treba potriet danu vec niecim co psik nema rad..tak ma hned napadol citron lebo ten bemoze ani citit 😀 😀 Alebo radili nastriejat zo dezinfekcnym pristriedkom, ze to by ho tiez malo odradiť. .Tak vyskusame tzto noc spravit toto lebo on si to pred nami nedovoli urobiz-cize je si vedomy ze sa to nesmie on to vzdy spacha vnoci 😀 No odskusam a uvidim - snad to zaberie 😀

nicolettka2126
autor
12. jún 2015

@evi789 asi skor dobru noc 😀 😀 Myslim ze o 12tej uz budem K.O 😀

evi789
12. jún 2015

@nicolettka2126 aj ja som KO ked musim vstat skor.Zvycajne vstavam 6:30 lebo este maleho chystam do skoly,ranajky atd..a o pol 8 vyrazame z domu.Niekedy som vstavala o 04:30 🙄 no to bolo uuuuf. V lete to je lahsie,je uz svetlo vonku a teplucko ,ale v zime,jaaaaj 😀

sara34valentina
12. jún 2015

@zuzkasu nezabudneme 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
12. jún 2015

Bre ranko zienky,,,,,,,,,,,,,,,, ja sa UZ citim na mrchu....................tak som zvedava ci ma predbehne .....som SMUTNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ked ma zacne na pravej strane boliet take stuchanie sa mi do 2-3dni spustia :(((((((((((((( vonku je taaak krasne my malujeme, a ja si skocim pekne na melir ku kadernicke sa odreagovat bo mi je do placu 😨 😨 😨 😨 😨 vsetkym krasny den prajem, 😎

evi789
12. jún 2015

@sara34valentina Ahoj,viem uplne co cítis,ale nebud smutná prosím,ak to teraz nevyjde,tak nebuduce urcite. Uzivaj si slnecny dník,malovanie a manzela a vsetko ostatné za co mozes vdacit. 😉

ajajaj00
12. jún 2015

@nicolettka2126 nato natierane aby to nehryzol ti nieco poradim Poviem ti ked budeme spolu

ajajaj00
12. jún 2015

@nicolettka2126
@evi789 zaspiis o 12tej a ja pojdem s fialovymi vlasmi domooov😂😂😂😂

ajajaj00
12. jún 2015

@sara34valentina aj ja idem na meliir..nebuud smutko aj ked viem ze je to tazke..mysli nato akeho mas skveleho muza po svojom boku..😘