V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 ako to ze davate pozor?? 🙂
@nicolettka2126 Nooo taaak presne 🙂 viiies 😀
@nicolettka2126 Alebo sa pytas,ze preco? 😀
@evi789 sno zaujimalo ma skor ze preco 😀 To ze ako to viem 😂😂
@nicolettka2126 😀 😀 😀 😀 😀
😕 😕 😕 mmmm,co ja Ti viem...
@evi789 ani ti drahy nepovedal nic k tomu? Alebo ty si sa na to neopytala?
@nicolettka2126 Nepytala som sa ho...ak to sa to zopakuje,opytam sa ho neboj 😀
@evi789 mozno ti povie to iste co mne pred dvomi mesiacmi ten moj trulko 😀 tiez si dal pozor a som sa tak zacudovala no tiez som sa nepytala ale on si vsimol ze som sa prekvapila tak mi to sam od seba vysvetlil.A poviem ti cista chlapska logika s jednoduchou logikou 😀 Vraj aby to nebolo na konci vzdy take iste, ze nevhce aby som mu vytkla nahodou potom stereotyp 😀 😀 Poviem ti s otvorenou sankou som naňho cuma a na slovo som sa nezmohla iba som vybuchla smiechom 😀 Odvtedy si hovorim ja ze kam si to slecna zela 😀
@nicolettka2126 jaaaaaj umrem 😀
No som zvedavá,ze ten moj co vyklope 😀 😀 hahaha bozeeeeeeeeee
@evi789 no co ti poviem CHLAPI 😀 😀
@nicolettka2126 maximálne nezoskocim keď už bude finiš 😂😂😂😂😂
@sara34valentina
@nicolettka2126
@evi789 zeny tak hormonalny profil mam v poriadku dr odchadza na dovolenku vrati sa az 20.7 😁😁😁 a ze skusime 3 cykly vyskusame stimulovat ovulaciu pomocou klomifen citratu 🙉a to je co
@evi789 a teraz si preco zoskocila?? 😂😂😃
@ajajaj00 fuuu tak dzfam ze ti niekto poradi lebo ja nemam ani tusaka co to moze byt 😮 Ale podstatbe je ze vysledky mas na poraaadku 🙂 🙂
@nicolettka2126 uz to moj muz vygooglil😘ze sa to dava pri poruchach ovulacie a nechapem preco mam zrazu problem s ovulaciou
Baby pridavam sa tak tento mesoac zas to nevyslo ani mne zacala som uz spinit a krce ako kazdy mesiac ze sa to spusti 😢
ah zienky, volala som s mojim najlepsim kamaratom a povedal mi ze tomu mam nechat volny priebeh, ze telo sa same rozhodne kedy sa vajicko oplodni, ze co sa tyka prirody ta rozhodne v spravnom case a ze telo zeny je nieco dokonale ......................................ze 2mes je kratka doma a nasilu to vraj nepojde 😕 .tak som aj suhlasila a reku ano dame tomu ''priebeh'' no ale uz sa VIDIM KED MI PRIDU OVU TESTY AKO s volnym priebehom beham na wcko a strkam testik do svojho mocu a cakam na ZAZRAK MENOM ovulacia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 potom sa VRAJ na to nemam sustredit, OK potom zvediem muza, a pomilujeme sa, budem sa snazit na ''to'' nemysliet ze mam tu onuuuuuuuuuuuuuuu menom OVULACIA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ako totok my vysvetlite ze nesustredit ??? 😉 😉 😉 😉 ale vyskusame to 🙂 a viem ako 😉 😉 skocime na 4dni do talianska na exkurziu par krasnych pamiatok , dad en ariadnu party ( ved sme este na nijakej poriandnej neboli) proste sa budeme tesit z nas dvoch a verim ze pribudne aj miminko,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 uz chcem bozkat tie chutne male chodidlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PRAJEM VAM TO KAZDEJ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tolko prozy na noc a idem zbuchat daku veceru, zeby tunaaak ???? 😀 😀 😀 😀
@badimeria ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to mi je luto moja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ved ani ja nie ak si citala ☹ ale tes saa ze tento mes to este skusime ovu pride zase koncom mesiaca 😎 😎 😎 😎
@nicolettka2126 a tehotna som podla mna neni lebo to by mi povedala
@ajajaj00 lekari to este tak skoro nevedia,,,,,,,,,,,,,,preco furt predbiehas 😀 😀 😀 😀 😀 vyckaj kus casu ako hus klasu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@sara34valentina vsak ale nervy mam zrazu mam problemy s ovulaciou chapes ked v decembri som normalne otehotnela...wrrr idem si dat drink
@ajajaj00 daj aj za mna ja tuniakove cestoviny zrobila za 7minut :P
@evi789
@sara34valentina juuj dneska ten gin s tonicom ide😂
@nicolettka2126 čo si pipi 😀 ale už aj si daj niečo tvrdšie! A myslela som alkohol jasné? 😀
@evi789 jaaaaaaaaj ja zie nieco ine si mi chcela nahovorit 😀 😀

@sara34valentina 😀 dobre si napísala, bruchata som tak či tak 😀.
Setrim si ho okej ale vieš ja tejto ovulacii nejak nedôverujem... veď vieš.. môže byť aj viackrát či inokedy.. ako na11-ty deň. Ale inak my dávame teraz pozor 😀