V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 Ahoj, ja ja jedine pijem alchemilkovy caj a aj to nie podstivo🙂 Brala som aj Femibion 800, ale prestala som lebo som z nej dost pribrala a tiez som povedala ze to necham na prirodu. Ja sa chystam k doktorovi za nejake 2 mesiace ak sa to vtedy nepodari, a ak uz on nejake lieky predpise tak dam na neho🙂
@backorka ja už sama neviem 😕 Ale musíme sa asi dlhšie snažiť 😉
@momamo femibion 800 je dobre papať, ja som mala na mysli, že prestanem užívať clostil a duphaston, lebo z nich priberam a iba mi zbytočne zaťažuju organizmus 😠 Femibion, určite neprestanem užívať, je to dobra vecička, pre planovane tehu, tak ti ho môžem len odporučiť 😉
@saranata inak to by bola aka vec kebyze fakt podla toho otehotnies, nemyslis? 😉 ja mam Jonasa (toho internetoveho 🙂) 4.10., cize den pred tym, ako si hovorila... snad dovtedy sa to nasej spalne vrati aj chut namilovanie 😅 inak, to som ti ani nehovorila co za vyhovorky mm hadzal... akoze vrzga nam postel, to je pravda, serie nas to, lebo nema ani dva roky... a potom uz sme normalne prelezali matrace, takze ked na nich lezime vselijako, tak raz z kopca raz do kopca... a to vsetko dokpy su proste take tragicke okolnosti, ktore by polozili nejedneho borca 😀 😀 😀
dobre ranko dievcata 🙂 tak u mna sa opat oteplilo 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4 tak uvidime ci to bolo to co si myslim a co som tak intenzivne citila alebo nie... ja sa prikladnam ku ano 🙂) len mi dnes skoncilo VIP membership na FF takze uz mi neukazuje percenta kolko asi mozem byt percnetne tehotna a ani ze ci je uz cas na test... no budem si musiet vystacit sama 🙂))) @saranata ten tvoj graf je kazdym dnom zvlastnejsi a zvlastnensi - normalne sa tam snazim nieco vycitat ale nic mi z neho nevychadza :D inak uz lepsie s drahym ci stale ticho ? :/
@maminka142 pocuj ja nechcem hovorit ale neklesla si este pod ciaru tak este uplne nie je nic stratene ci? citis sa ako pred mrchou ? to by bolo prekvapko keby ti zajtra stupla opat a uz sa odtal ani nepohla 🙂 jooj... prajem ti to velmi leboo toto je aj tvoj tyzden 🙂
@backorka ohmatana? :DDD
@leann245 no ako vysledky????? kolko _HCG??? ci to musis pocakt ? kedy budu vysledky?
inak baby dnes ideme na nakrucanie particky - som dostala listky na narodky- tak sa taaak velmi tesim ze az som zvedava... listky v prvej rade ana balkone... uz nech je aspon 4 poobede....
inak aj vam sa tak nechce dnes byt v praci? lebo mne ako neuveritelne dnes... oci prizmurene kazdyych 10 sekund zivam... joooj
@backorka vieš čo ja si myslím , že je to tým snažením sa o dieta, na každeho chlapa to príde, lebo oni si myslia že su páni sveta a ked chcu dieta tak bude hned , takže psychika urobí svoje ale to prejde
joj no keby to vyšlo podla JOnáša tak som maximálne presvedčená o jeho metode, lebo tento mesiac absolutne dodržíme jeho pokyny 😀 😀 😀
@meatfly24 ahoooj, no tak zatial to mas super, nie ze budes klesat, to mas zakazane, jasne? 😉 ja som tiez strasne unavena, ale nastastie ten tyzden dost rychlo uteka, ved pred chvilkou som nadavala ze je pondelok a mame cely tyzden pred sebou a sup a uz je zajtra piatok, chcela by som zajtra odist skor ak sefka dovoli, tak aspon nieco 😀 noooo ohmatana som, ale bez zmeny zatial, kokos inak da to zabrat, ja si tam ledva dociahnem 😀 😀 😀
@saranata tak najlepsie je ze sa ma kazdy den pyta ci uz mam ovulaciu... dnes mu poviem ze ano a ze budem mat neposkvrnene pocatie 😀 😀 😀
@backorka tak mu povedz že si ju už mala , a ukludní sa ,. a pojde to, ked je chlap pod tlakom tak je o ničom 😀 😀 😀
nech si myslí že o nič nejde, najlepšie by bolo tieto veci vobec neriešit pred ním, moj muž po takmer roku ked sme sa snažili ked počul slovo ovulácia tak takmer podskočil , nie je to dobre pre nich, má to opačný efekt, tam už nejde o pozitok zo sexu ale o insemináciu a to oni velmi citlivo vnímaju,
@saranata vies co ja si to tiez myslim, ved som mu aj vcera tak ostrejsie povedala nech sa ma furt nepyta, ze mu to nerobi dobre a on ze to vobec s tym nic nema... ja som v pohode, nerobim natlak ani nic, ja si pockam kym sa mu bude chciet... ja chcem aby nase mimi bolo urobene z lasky pri kransom milovani a nie z donutenia...
@backorka za pozitívny ovulačný test sa považuje ten, kde je testovací pružok silnejší ako kontrolný , neviem ako silno má tu čiarku , lebo čím bližšie k ovule je tak tým je silnejší a ak je teda tmavší pasik ako kontrolný tak ovula bude do 30 hodín alebo tak nejako
a mylsím že je jedno kedy testuješ behom dna, ale ak testuješ viac dní po sebe tak sa má robit v rovnakom čase aby si videla či tmavne alebo nie
@saranata jasné, ja som veľmi rada,že už mám bambuľku ktorá chodí do 1. triedy, sme ako kamarátky,je samostatná, múdra, a ja ešte stále v rokoch, keď sa môžem kľudne zabávať, bez hocijakých problémov. Mám spolužiačky ktoré sú už aj rozvedené a spolužiačky, ktoré sú v partii, ktorá nie je bohviečo. Som hrdá na seba v tomto smere, a hrdá aj na svojho manžela,ktorý je o 10rokov starší. A najvacsiu výhodu má, že s dcérkou máme vzťah ako kamarátky a ak náhodou "dopadne" ako ja, mladá porodí, budem ju maximálne chápať a byť jej oporou, a budem mladá babka🙂 /to bol už len žart, tá posledná veta/....
@manamani1 ja som mala pri prvej dcere 21 takže teraz mám 12 ročnu babu doma a viem o čom hovoríš 🙂 🙂
ja na tom že si mala dieta v 18 nevidím absolutne nič zle, ak sa moje deti rozhodnu alebo budu mat deti skor tak tu budem pre nich a podporím ich , ja som nikdy nemala rada vety typu ved si zničíš život a nič si neuziješ, AD1 deti mi zivot určite nezničili len zlepšili a AD2 kto povedal že život s detmi sa končí???
@saranata @backorka @meatfly24 @maminka142 @summer_103
Bre ranko, juuuj zienky, zlate ste, dakujem...normalne som sa pristihla, ako sa kazde rano tesim do prace, ze si zapnem konika a "podebatim" s vami...doma nemam cas a priestor ist na net, tak sa teraz musim tesit do prace 🙂 🙂 Rano som bola na krvi, ze vysledok bude dnes a sestricka mi zavola...vcera som sa rozpravala so svokrou vecer a aj jej sa to zda divne, ze by mi 19DPO neukazoval test dve ciarky...ona je doktorka, takze vie, co vravi...sme sa zhodli, ze je to proste zvlastne. Tak vas budem informovat o vysledku, nech uz je akykolvek, hlavne, nech to nie je daky vaznejsi problem.
Ako pozeram, vy pekne stupate, teda najmä @meatfly 24 to ma super naslapnute, @saranata overuje v praxi Jonasovu metodu (co je podla mna velmi zasluzna cinnost) 😉 a @maminka142 este uvidime zajtra, ci sa teplota neumudri... 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@saranata presne tak! možno aj preto píšem tak,lebo som maximálne proti potratu.Mala som podanú žiadosť na VŠ, pred maturitou.....atď..a som rada,že to dopadlo tak,ako to dopadlo.Mám vynikajúceho manžela,krásnu zdravú dcérku...nič mi nechýba....žiadna VŠ, žaidne diskotéky....užijem si materské povinnosti, a potom si užívam nie s len s kamoškami ale mám muža,ktorý je spoločenský typ,tak aj s ním...Moj rok 2004: apríl- zistenie tehotenstva,máj-maturita,september-svadba,december-porod🙂))))
@leann245 ahoooj, no tak to som nazhavena na tie vysledky, teplota a ti drzi krasne, tak uz nech volajuuuuu....
@saranata
@manamani1 moja mama sa vydavala v 19tich a mna mala v 20tich, moju sestru o styri roky na to, popri nas si aj urobila vysku... ale teraz hovori, ze by si to nezopakovala, ze by chcela mat deti neskor, ale len z toho dovodu, ze sme jej rychlo usli, ako sama povedala, a proste sa asi citi staro 🙂
Juj no nam snazilkam este hooodne potrva, kym budeme mat z vlastnych deti rovnocennych partnerov, ale paci sa mi vasa situacia, ze jedno dieta vacsie a mimco na ceste, ze to vacsie bude pomahat a tak...
ahojte vsetci este som tu nebola, tazko povedat ci chcem, planujem,snazim sa alebo ako v roku 2012 ale rada by som 🙂 bud do konca 2012 alebo az rok na to, ak to teda priroda nezariadi inak 🙂 a vy ako vsetky ste tehulky alebo cakatelky, snazilky?? pekny dnik prajem

@maminka142 ahojky, ach jaj, muselo to klesnut? z toho mi vychadza ze si ovulu mala asi ten 17DC, to by celkom sedelo, nie?
@saranata to potom mozno aj ja skusim z toho anglicka, ked budem mat vlastne bejby, lebo next ma uzasne veci!
No tak ty krasne klesas k ovule, este keby ta nalada u vas umerne k tomu stupala, tak by to bolo idealne 😉 mali by ste sa asi porozpravat, to nerobi dobre nikomu take dusno, mala to urcite tiez citi...