icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

katusap
27. aug 2011

@saranata mam LF max.12 dni a tehu som neni na milion percent....tak preto uz ocakavam zajtra mrsinu 😀
@backorka ja si davam pod zadok vankusik , tak vydrzim cca.20 minut a potom este chvilu lezim....ale nevyteka nic...az ked sa postavim ....skus si lahnut na brusko, mozno nic nevytecie 😉

saranata
27. aug 2011

@katusap tak LF máš dost krátku , berieš niečo, na upravu?

katusap
27. aug 2011

@saranata neberiem nic, neni treba, ved som uz raz otehu, takze je to vseko ok 😉

saranata
27. aug 2011

@katusap a to si fakt myslíš že je to ok? len preto že si už v minulosti otehotnela? nehovorím že to je nejaký velký problem , ak nemáš LF 10 dní a menej tak nie, ale predsa to može sposobovat problem otehotniet...ved stačí nejaký sarapis alebo niečo také na prírodnej baze
ja mám teraz LF 12 dní ale preto lebo stále dojčím, keby som mohla niečo brat na upravu tak určite beriem , zatial to nesilím....

katusap
27. aug 2011

@saranata nevidim dovod naco nieco do seba pchat ked nie je treba ....a ked v tom moja lekarka nevidi problem tak neviem, preco by som ho mala vidiet ja .... cyklus mam pravidelny, ovulacia je, otehotniet mozem, tak naco

saranata
27. aug 2011

@katusap sarapis je čisto na prírodnej báze , a má vela praznivých učinkov tam nejde o chemiu, hovorím z vlastnej skusenosti, ale ok, každý lekár iný postoj , tak nech sa darí
a ked si teda otehotnela tak kde bol problem? ak sa možem spýtat

katusap
27. aug 2011

@saranata mala som MA

maminka142
27. aug 2011

@backorka
@katusap
@saranata tak som si uvedomila, že pri mojom nepravidelnom cykle, vlastne mi mrcha ani nemeška, lebo väčšinou to mavam po tych 30 dňoch... Minule som mala mrchu 2.6 a potom zasa 2.7 😀 Teraz som mala trošku skôr 29.7, tak ešte 2 dni a ak nepríde, tak to už bude u mna meškanie 😉 Juuuj, ved uvidíme, ved ak nie teraz tak ďalší mesiac to snad vyjde mne a aj všetkým vám ostatným 😉 Držím palce 😉

katusap
27. aug 2011

@maminka142 drzim palceky aby to uz v septembri vyslo ak sa teraz nepodarilo 😉

saranata
27. aug 2011

@katusap no a preto by si mohla skusit ten sarapis, upravuje vystelku maternice pre pevne uchytenie vajíčka, presne to ti može pomoct , nie je problem len otehotniet ale aj dieta donosit....a nie je to chemia(mne to poradil lekár), ja som to brala pri druhej dcere a otehotnela som hned a to aj napriek problemom so stítnou zlazou
je to na tisíc dalších vecí ..vlasy ,nechty, libido, uprava cyklu a je to včelia kašička,proste liek na všetko , ale to len tak nenutím ta.... 🙂

nena13
27. aug 2011

@lucica Aj ja si myslím ,že jedna -dve kávy neublížia-ja som dokonca prestala piť,zdravo som žila,žiadne ťuťu muťu nebolo a predsa som potratila...O tých kvapkách som čítala-nemali by sa-saranata to napísala presne🙂

katusap
27. aug 2011

@saranata vsak ja nehovorim, ze je to nieco zle, ale nechcem nic brat teraz, beriem len kys. listovu, na maternicu mam alchemilku ... s MA nema nic spolocne to, aky je cyklus, aka je LF ....ak budem mat problem otehu, urcite vyskusam nieco prirodne ...tak diky za tip....a vy sa zase uz snazite o mimi, ked si v tejto teme?

saranata
27. aug 2011

@katusap áno snažíme sa a preto som tu 🙂 ....ale nesilíme to ,dieta sme ešte chceli a sučasne teraz aj testujeme Jonášovu metodu kedže sa tak zadarila všetkým u nás naokolo 😀 😀 😀
ale ako som písala ešte kojím a tam sa vela vecí mení, aj LF mám kratšiu a to je dost podstatne, a navyše štítna zlaza čo aj napriek liečbe je dost problem, takže ako hovorím ak to má byt bude to a ked nie tak sa nič nedeje máme dve krásne a zdrave deti, takže žiadna tragedia 🙂 🙂 🙂
MA má vzdy nejaký dovod a lekári ho začínaju riešit až ked sa u ženy opakuje 😒 , tak držím palce nech sa podarí a nech je všetko v poriadku 🙂

katusap
27. aug 2011

@saranata ano, mas obrovske stastie, ze uz mas dve bambulky doma ....MA moze i nemusi mat dovod....mohla to byt nahoda a aj nemusela....preto som isla na vsetky vysetrenia (kt. sa inak robia az po 3 potratoch) a cakam este na posledne vysledky....a ak bude vsetko ok, tak uz v septembri ideme na to aj my 🙂

darinkazv
27. aug 2011

@lucica no skús si kúpiť ten mamatest a v pondelok spraviť test. ak vyjde negatívny, tak druhý urob v stredu. ale vždy len z ranného moču, lebo v takomto rannom štádiu by asi neskorší moč bol slabý 😉

darinkazv
27. aug 2011

@lucica neškodné sú aj kvapky vincentka. to je minerálna voda, ktorá sa aj normálne pije. je taká slanšia, ale napr. ju odporúčajú piť aj tehotným ženám. keď si kúpiš jedny kvapky - sprej, sú plniteľné, takže nemusíš zakaždým kupovať nový sprej. len dokúpiš fľašu vincentky a doplňaš 😉

darinkazv
28. aug 2011

bré ránko žienky? ako teplotky pokračujú?

katusap
28. aug 2011

ahojte....tak moja mrsina je uz za dverami....mooooc sa na nu tesim 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/330773

saranata
28. aug 2011

@darinkazv čaute ja ani nekomentujem 😀 😀 😀

darinkazv
28. aug 2011

@saranata ale komentuj. ja sa nevyznám v grafoch 😝

saranata
28. aug 2011

@darinkazv 😀 😀 😀 no nič zatial , tak moc som chcela aby sa mi kvoli mužovej služobke posunula ovula až nakoniec ani nebola pravdepodobne, podla hlienu akoby mala byt až teraz niekedy , tak uvidíme 🙂 najprv som si myslela že bude ten 14 den
ale celkovo tie teploty.. taký graf som ešte nemala 😀 😀 😀uvidíme niekedy mám ovulu až 21 den aj ked to už dlho nebolo tak uvidíme, podla hlienu by to sedelo na 21 den tak som zvedavá na teploty

backorka
28. aug 2011

@saranata
@darinkazv no tak tomu grafu vobec nechapem 🙂 mne dnes klesla teplota o 0,1 stupna, neviem ci to znamena konecne ovulu ale pre istotu sme rano snazilkovali a potom som este asi hodinku a pol spala, takze ani kvapka nazmar 😀

darinkazv
28. aug 2011

@backorka 😀 veru veru, nesmie ani kvapka na zmar 😀

saranata
28. aug 2011

@backorka 🙂 no super tak velmi držím palce aby to všetko putovalo tam kam treba 😉 😉 a hlavne robilo to čo treba 😀 😀 😀 😀
potom sem hod graf, nech mrknem

b.bardyova
28. aug 2011

ahojte kocky....mna stale trapi brucho...do vcera ma prehanalo a dnes mam v bruchu nejaku smrst ☹
inak nic sa nemenilo akurat ma zacali boliet prsia...co nezvyknu....ale pockame do stredy....ci nieco pride alebo nie

katusap
28. aug 2011

@saranata "paradny" graf...hotove Tatry 😀

lucica
28. aug 2011

@backorka
@darinkazv Neviem ako často sa snažilkujete vy, ale ja manželom tento mesiac skoro každý deń, až na posledný týždeň. To som bola taká vyčerpaná z práce, že som večer lahla do postele a spala.
Do sexu sa neviem prinútiť, jednoducho musím mať naň chuť a nesmie sa mi chcieť spať. 🙂
Ako často do mesiaca sa snažilkujete vy? Je možné že by som otehotnela aj po ovulke prípadne hneď po mrške. Ovulku mávam asi 14.DC (teda iba poda výpočtov)

saranata
28. aug 2011

@lucica len jedna mala rada, všetkeho vela škodí, každý den snažilkovat je kontraproduktívne 😉 a to myslím naozaj, optimálne je v čase plodných dní každý druhý den, ved aj tie spermie musia najprv vzniknut 🙂 🙂 🙂
ak máš ovulu 14 den, tak najlepšie od 10 dna do 16 dna obden

saranata
28. aug 2011

@katusap no to je teda parádny 😀 😀 😀 som zvedavá ako to bude dalej 😉

katusap
28. aug 2011

@lucica presne tak, suhlasim so @saranata ...zbytocne si robite zo sexu povinnost....zacnite tak dva - tri dni pred ovulkou a pekne kazdy druhy den a podari sa....ked mate tutu mutu kazdy den, tak ani bojovnici nestihnu spravne dozriet 😉