V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
Tak vidim ze kazda sa tu zatial oboznamujeme s nasimi telami 😉 my mame dufam rped sebou snazilkovsky vikend, ale snazim sa na to moc neupinat... dovolenku pri mori neplanujeme, ale mame letenky do Barcelony na september, tak dufam ze tam uz pocestujem s tehu bruskom 😎
Ja sa viac ako nad detmi rozplyvam nad bruskami mojich tehotnych kamosiek 😀
@tehulkake
@dadkak
ahojte babenky strasne Vám držím palce ja som si tiez povedala ze budem maminou v roku 2011 a zatial je to na vybornej ceste este raz uprimne a z celeho srdiecka Vám držím palčeky veľa šťastia
@tehulkake ahoj mozno ta prekvapím ale príznaky som nemala žiadne citila som sa ako pred menzesom akurat som mala viac výtoku nez zvyčajne a bol biely taky cudny no cakala som na menzes kazdy den utekala na zachod s vlozkami a stale nic nejak ma to ani nenapadlo ze by sa to podarílo?tri dni mi meskalo spravila som si test a skoro som odpadla na wc a priatel tiez neviem este kde budem robit no v KE nemam velke moznosti🙂
ahojte dievčence....možem sa pridať?snazime sa druhy mesiac po poolrocnej pauze...tak dufam ze budem aj ja patrit medzi maminky 2012.. 😵 😵 😵 😵
@gloria9 ak by si sa mohla pozriet a posudit ,dakujem https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tehulkake/al...
ahojte babeny....dobra tema....tak ja verim ze ja v juny......
kocky co pouzivate ovulacne testy,potrebujem poradit.Chcem si kupit prvy krat ale su dost drahe v jednom baleni je 5 a stoji to 15 eur.Takze chcem vediet kedy si mam urobit prvy test?A ked mi vyjde ciarka tak to znamena ze mam uz ovulaciu alebo ako to je?
@katus193
Katka, kuk sem: http://zena.atlas.sk/ako-funguje-ovulacny-test/...

ahojte, ja sa tiež pridám. my už jedno dieťatko máme a teraz dúfame, že sa nám zadarí druhé a pribudne do našej rodinky v roku 2012 🙂 tiež sme si prežili svoje, ale je to za nami a sme šťastní. tak to šťastie chceme dať ešte jednému dieťatku 😉 a našej princezničke sestričku alebo bračeka. strašne po tom túži 🙂