icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
23. jún 2011

ahojte, ja sa tiež pridám. my už jedno dieťatko máme a teraz dúfame, že sa nám zadarí druhé a pribudne do našej rodinky v roku 2012 🙂 tiež sme si prežili svoje, ale je to za nami a sme šťastní. tak to šťastie chceme dať ešte jednému dieťatku 😉 a našej princezničke sestričku alebo bračeka. strašne po tom túži 🙂

backorka
24. jún 2011

Tak vidim ze kazda sa tu zatial oboznamujeme s nasimi telami 😉 my mame dufam rped sebou snazilkovsky vikend, ale snazim sa na to moc neupinat... dovolenku pri mori neplanujeme, ale mame letenky do Barcelony na september, tak dufam ze tam uz pocestujem s tehu bruskom 😎
Ja sa viac ako nad detmi rozplyvam nad bruskami mojich tehotnych kamosiek 😀
@tehulkake
@dadkak

gloria9
24. jún 2011

ahojte babenky strasne Vám držím palce ja som si tiez povedala ze budem maminou v roku 2011 a zatial je to na vybornej ceste este raz uprimne a z celeho srdiecka Vám držím palčeky veľa šťastia

tehulkake
24. jún 2011

@gloria9 jej tak to je krasne tak drzim palce, a kde sa chystas rodit?a ake si mala priznaky?

darinkazv
24. jún 2011

@gloria9 tak to gratulujeme 🙂 je to super pocit, mať v brušku to malinké 😉 sa toho už neviem dočkať. a verím, že keď sme si to tu všetky povedali, že budeme maminami 2012, tak aj budeme 😉 všetkým držím palce. každá si niečim prešla a zaslúži si mať bábo už v náručí 🙂

gloria9
24. jún 2011

@tehulkake ahoj mozno ta prekvapím ale príznaky som nemala žiadne citila som sa ako pred menzesom akurat som mala viac výtoku nez zvyčajne a bol biely taky cudny no cakala som na menzes kazdy den utekala na zachod s vlozkami a stale nic nejak ma to ani nenapadlo ze by sa to podarílo?tri dni mi meskalo spravila som si test a skoro som odpadla na wc a priatel tiez neviem este kde budem robit no v KE nemam velke moznosti🙂

gloria9
24. jún 2011

@darinkazv tak spravne no my sme sa snazili rok a pol takze fuuu a potom ked som uz nemyslela na to a zacala sa venovat planovaním dovolenky tak sa zadarilo

darinkazv
24. jún 2011

@gloria9 tak tak. nesústrediť sa vyslovene na to 😉

annavi
24. jún 2011

ahojte dievčence....možem sa pridať?snazime sa druhy mesiac po poolrocnej pauze...tak dufam ze budem aj ja patrit medzi maminky 2012.. 😵 😵 😵 😵

ludinka
24. jún 2011

@annavi ahoj verim ze sa nam to vsetkym podari, no ja som povodne dufala ze budem maminkou uz v roku 2010 ale bohuzial sa nam to takto posuva 😔

annavi
24. jún 2011

@ludinka je mi to luto...ani my s m.m. sme to nemali veruže na ružiach ustlanéé....ale VERÍME... 😎

tehulkake
24. jún 2011

@gloria9 ak by si sa mohla pozriet a posudit ,dakujem https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tehulkake/al...

backorka
24. jún 2011

@tehulkake testuj, podla mna je to tehu, a mas aj priznaky, drzim palce 🙂

tehulkake
24. jún 2011

@annavi hihi ako mladucko vyzeras. ja pozeram, ze nejaka 18 tu pise 😲 , fiha klobuk dole, 😎 a silno drzim palceee 😀

tehulkake
24. jún 2011

@backorka uz som volala muzikovi nech kupi testik 🙂, neviem ale bojim sa, ze nebudem, a zase sklamanie 😒

darinkazv
24. jún 2011

@tehulkake držííííííím palce 😉

darinkazv
24. jún 2011

@tehulkake tiež si myslím, že si. keď píšeš, že nejdeš nohavice zapnúť a prsia ťa boleli, teraz kríže a divné sa ti deje v brušku. ja som presne takéto príznaky mala pri prvom tehu. pri druhom som ani nevedela a zistila som to až asi v 6tt 😝

tehulkake
24. jún 2011

@darinkazv och kiez by si mala pravdu, ja som to radsej neriesila, lebo uz x krat som si myslela, ze mozem byt, ale teraz je to ine, tak dufam, ze nie vsugerovane,

darinkazv
24. jún 2011

@tehulkake dúfam, že sa ti nebude čkať, čo na teba budem myslieť, aby si na testíku našla // 😉

milagros
24. jún 2011

ahojte babeny....dobra tema....tak ja verim ze ja v juny......

tehulkake
24. jún 2011

@milagros krasna tema 😀 tak ja som zvedava ako dopadne kocky, 😀

annavi
24. jún 2011

@tehulkake 😀 😀 ja ze mlado vyzeram??? 😀 😀 😀 dakujem za kompliment....bejvavalo sladkým 18tim 😀 😀 😀
aj ja drzkam paleceky..snad sa zadari...a 2012 je náš....... 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵

inka25
24. jún 2011

@katus193 ahoj katka potom daj vedieť ako sa vám darí lebo ja tiež po kyrete pred dvomi rokmi, teraz sa snažíme skoro rok a zatiaľ nič, tak sa držte a nech vám to víde :D

katus193
24. jún 2011

@inka25 no ja som po kyrete este len 5mesiac a snazili sme sa zatial len dva krat,tento mesiac budeme pokracovat takze pevne verim ze to vyjde.A vy ste sa zacali snazit az rok po kyrete?

katus193
24. jún 2011

kocky co pouzivate ovulacne testy,potrebujem poradit.Chcem si kupit prvy krat ale su dost drahe v jednom baleni je 5 a stoji to 15 eur.Takze chcem vediet kedy si mam urobit prvy test?A ked mi vyjde ciarka tak to znamena ze mam uz ovulaciu alebo ako to je?

katus193
24. jún 2011

@ivka1603 ty mi vzdy poradis🙂 ja som vedela ze na teba sa da spolahnut 😉

ivka1603
24. jún 2011

@katus193 to bola len náhoda, že som "zablúdila" aj do vašej témy 😀

lucinocka
24. jún 2011

@katus193 cez ebay si ich objednas 50 za 12 Eur🙂

katus193
24. jún 2011

@ivka1603 si sa nepriznala ze planujete uz 4 😲 😀