icon

Včelia materská kašıčka pri plánovaní dieťatka

simi9020
23. nov 2021

Dobrý večer...máte skúsenosti pri plánovaní bábätká so včelou materskou kašičku???

iamkate
27. nov 2021

Ahoj ja som užívala u mňa nezabrala 🤔 ani som nepostrehla iné výrazne zmeny, zlepšenia...

zaninka
27. nov 2021

Ahoj,ja som ju užívala dva mesiace a hneď ten druhý som otehotnela. Neviem, či je to materskou kašičkou,no každopádne po 4 rokoch, čo sa mi otehotnieť nedarilo to teraz vyšlo.

30kvietok30
27. nov 2021

@zaninka ahoj, akú si brala? Čerstvú alebo v tabletkách? Aj si mala nejaké problémy, kvôli ktorým sa nedarilo?

zaninka
27. nov 2021

@30kvietok30 brala som čerstvú takú pripravenú v striekačke. A mám PCO s nízku hladinu progesteronu.

30kvietok30
27. nov 2021

@zaninka a kde si prosím Ťa takú kúpila? Ja mam tiež PCO a nemávam ovu. Prvý mesiac beriem bee weel fertile v tabletkách

zaninka
27. nov 2021

@30kvietok30 v Žiline v takej malej predajni Včelí svet,myslím,že majú aj webstránku,kde sa dá objednať

30kvietok30
27. nov 2021

@zaninka ďakujem 🙏🤗 a ty si mavala normálne ovu?

zaninka
27. nov 2021

@30kvietok30 nie, ja som mávala väčšinou anovulačné cykly a celkovo posledný rok hrozne rozhádzaný cyklus

30kvietok30
27. nov 2021

@zaninka a po akom čase si otehotnela? To Ti na požiadanie pripravili do striekačky a poradili davkovanie? Prepáč, že sa toľko pýtam, ale ja už neviem čo skúsiť. Ani hormonálne lieky a injekcie mi nezabrali

zaninka
27. nov 2021

Druhý mesiac užívania som zostala tehotná. Dávkovanie som si pozerala na nete a oni to majú normálne v ponuke pripravené, čiže som len objednala a do pár dní som to mala na predajni 🙂

30kvietok30
27. nov 2021

@zaninka tak to je úžasné, gratulujem 😊 idem to ešte ste raz pozrieť, lebo to tam nemôžem nájsť

30kvietok30
27. nov 2021

@zaninka už som ju našla 😊

nikuskad
11. máj 2022

Baby, už som na nete čítala stovky informácií o včelej materskej kašičke, aj si ju chcem kúpiť, no produktov je veľa a v tých tabletkových je nízky obsah tej kašičky. Našla som pripravenú v striekačke, takej zelenej - tuším značka Wolfberry. Máte niekto skúsenosť? Nenašla som nikde recenzie. Ďakujem 🙂

nikuskad
Autor odpoveď zmazal
nikuskad
11. máj 2022

@zaninka ty si objednávala tú zelenú striekačku zn. Wolfberry? Bola v pohode? Pri výrobku je uvedené, že krajina pôvodu Čína a to ma trochu odrádza, keď by to mala byť čerstvá kašička

iamkate
11. máj 2022

@nikuskad ja som ju mala brala som to 3m ale posúdiť účinok neviem, lebo tehotná stále niesom 🤔

zaninka
11. máj 2022

@nikuskad ja som síce mala takú v striekačke ale z takej malej predajne v Žiline - včelí svet...majú aj web stránku a eshop.. ak mám správne info,tak oni si ju robia sami aby bola "čerstvá",takže to čo píšeš je nejaká iná s tou skúsenosti nemám, ale teda Čína by ma skôr odradila.

dada1996
3. aug 2025
@nikuskad

Baby, už som na nete čítala stovky informácií o včelej materskej kašičke, aj si ju chcem kúpiť, no produktov je veľa a v tých tabletkových je nízky obsah tej kašičky. Našla som pripravenú v striekačke, takej zelenej - tuším značka Wolfberry. Máte niekto skúsenosť? Nenašla som nikde recenzie. Ďakujem 🙂

@nikuskad dobrý deň, môžem sa opýtať či Vám pomohla ? Idem si ju práve kúpiť