icon

Včelia materská kašička - pozitívne a negatívne názory

kakatulik
10. máj 2016

Ahojte dievcata, snazilky,maminky 🙂
Viem,ze podobne temy sa tu uz nachadzaju,ale ,kedze sa v poslednej dobe vyskytlo dost nazorov a pozitívnych skusenosti,oprasujem akoby tuto temu.
Mohli by sme si tu vymienat pozitivne,ale aj negativne nazory,skusenosti ataaaak. 😀

kukurica77
20. máj 2016

Ahoj, je to na stránke velisvet.sk,8,50€za kus.neviem však ci zo funguje.budem to užívať prvýkrát...

kakatulik
autor
20. máj 2016

@kukurica77 len si nevsugeruj,ze to beries len kvôli tehu...vtedy sa to just nepodari...stale si opakuj,ze to pre zdravie hlavne,,,🙂

katrin21
20. máj 2016

@kakatulik ano, moze sa brat aj v tehotenstve.. moja sestra sa vydala do vcelarskej rodiny a ona brala matersku kasicku, rozmiesanu v mede , ked bola tehotna.. ja ju jem teraz , v mede mam keramicku lyzicku 🙂 tiez mi hovorila, ze nemoze byt kovova.... Doniesla mi to, ked som mala preemklapsiu, aby sa babatko dobre rychlo povyvijalo.ale nakoniec som dva dni na to porodila, takze som ju nestihla velmi uzivat, nastastie mala je aj tak OK.. ale je to neskutocne dobra vec, zazrak prirody priam. ma silu 🙂

kukurica77
20. máj 2016

@kakatulik ako inak 😄😄😄

kakatulik
autor
20. máj 2016

@katrin21 ale ta v mende je asi menej koncentrovana ako ta cista preto sa asi moze.Ci?

butterfly333
21. máj 2016

@kakatulik moja aj ja mám okrem ineho aj tu kašičku zmiešanu s medom to mi svokor poslal a mám aj tu čistu kašičku tak dám ten 1g čistej a potom ešte šupnem do seba tu s medom kedže ta čistá je hnusná 😝

kakatulik
autor
21. máj 2016

@butterfly333 a ako je to gramazne v tom mede.Kolko si musis dat,aby si prehltla jeden gram?
No ved uvidi.Tabletky mam este asi na tyzden a pol a od juna zacnem s tou cistou.Predsa bude asi nakucinnejsia.🙂

butterfly333
21. máj 2016

@kakatulik Neviem no ja jem hlavne tu čistu a tu normalne zjem ten gram a potom dam si lyzičku medu.

katrin21
21. máj 2016

@kakatulik neviem ci to ma na to vplyv, lebo je jedno ako si ju das.. bud viacej v mede, ale menej bez neho 🙂

butterfly333
25. máj 2016

Baby mne sa ta kašička už zhnusila fuuj ledva ju prehltnem.

kakatulik
autor
25. máj 2016

@butterfly333 vydrz!!!!

eliska1986
26. máj 2016

Ahojte kocky🙂opytam sa aj ste pribrali ako beriete matersku kasicku?

madamcoco
26. máj 2016

@eliska1986 nie. Ty ano?

eliska1986
26. máj 2016

@madamcoco ano pribrala kilo

kakatulik
autor
26. máj 2016

kilooooo?...wooow,to si asi nebola dva dni na velkej....ja si myslim ze konkretne z tohto sa nepribera,
Jedine co moze byt,ze ak ju uzivate s medom.Tam je cukor a vavolava to salsiu chut na sladke.Ale celkove vsetky tieto doplnky podporuju cht do jedla...aj ja som viac hladna ako ked som sa tym vsetkym nenapchavala.

madamcoco
27. máj 2016

@eliska1986 a ako dlho to uzivas?

eliska1986
29. máj 2016

@madamcoco uzivam ju mesiac aj 3dni

butterfly333
30. máj 2016

@madamcoco
@eliska1986 baby nemáte kyselinu od kedy beriete VMK??,ja neviem z čoho to mám len zistujem už asi mesiac strašne ma pali záha

eliska1986
30. máj 2016

@butterfly333 ahoj napadlo ma prve ze ci si neni tehotna.Kyselinu mozes mat z jedla,zo zlcnika.

butterfly333
31. máj 2016

@eliska1986 nikdy som nemala problem s jedlom ani zaludkom no tento mesiac zo všetkeho čo zjem či vypijem

madamcoco
31. máj 2016

@butterfly333 nie, mne z toho nic nie je. Iba mi to pri prehltani velmi nevhuti.. :D nie di fakt tehu? Zaha zvykne palit prave z toho.. ;)

madamcoco
31. máj 2016

Inak baby, myslite ze ta kasicka fakt pomaha k otehu? Poznate niekoho osobne komu to pomohlo?

butterfly333
31. máj 2016

@madamcoco no poznam tu baby co im.pomohla no mne asi nie dnes 28dc a zacinam spinit. Moj cyklus byva 31-32 dc no neviem ale som 14dpo tak asi sa mi aj cyklus po hystero a laparo upravil.

madamcoco
31. máj 2016

@butterfly333 este vydrz.. mozno to spinenie neznamena bliziacu sa MS.. drzim palec! 🙂 Potom daj info ci sa rozbehla al.nie.. 🙂

butterfly333
31. máj 2016

@madamcoco Jasne dám vediet no len ma nejak ta kyselina znervoznuje,a od 1Dc som brala inofloic a od 13Dc VMK,

ajana1
31. máj 2016

@butterfly333 popravde aj ja sa citim tak zvlastne odkedy som zacala s MK. Mozno je to v mojom pripade len kombinacia s tabletkami na stitnu. Inak drzim palce aby to nebol 1DC ale ak aj je aspon sa ti upravil cyklus a ten dalsi bude tvoj ;)

butterfly333
31. máj 2016

@ajana1 no vyzera to na,1dc :(

zuzik_24
31. máj 2016

@kakatulik tak tomu ver, že práca s včielkami je makačka... 🙂
priateľova maminka sa tomu venuje a musím povedať, že som si už nejajú tú prácu "odmakala" s nimi a teda, žiadna sranda to nie je.... 🙂 je úžasné pozorovať ako sa tak malé stvorenia dokážu postarať o matku a celý úľ... nádhera 🙂

zuzik_24
31. máj 2016

@kakatulik z medíku sa nepriberá... jedine ak by si si dala 1kg medu denne 🙂

ajana1
31. máj 2016

@butterfly333 Nezufaj za chvilku je leto. Chodte aspon niekam na chatu aby ste sa odputali od plodenia. Popravde aj ja sa citim tiez dost demotivovana lebo uz teraz viem ze sa tento mesiac nepodaril. Aspon uz mas normalny cyklus tak aspon na nieco je to dobre.