Včelia materská kašička - pozitívne a negatívne názory
Ahojte dievcata, snazilky,maminky 🙂
Viem,ze podobne temy sa tu uz nachadzaju,ale ,kedze sa v poslednej dobe vyskytlo dost nazorov a pozitívnych skusenosti,oprasujem akoby tuto temu.
Mohli by sme si tu vymienat pozitivne,ale aj negativne nazory,skusenosti ataaaak. 😀
@butterfly333 to verim ze uz si z toho na nervy ale musis verit ze sa to raz podari.
@ajana1 raz určite 😉
@zuzik_24 ved jasne ze nepribera ,ale asi tie vsetky vitaminiky mozu sposobit,ze lepsie chuti papat.
Ma tiez neuveritelny respekt per pracou vcielok a preto si myslim,ze VMK musi dokazat zazraky aj v ludkej rysi....🙂 bez ohladu na plodenie. Ja v taketo prorodne zazraky verim viaca ako v celu medicinu dokopy🙂.
@kakatulik ja ju budem mat za chvílu minutú
@butterfly333 drziiiiiim palce! Nech nepride.. snad sa to nerozbehne.. mna ta tvoja kyselina dost presvedcila. No este uvidime. Drziiiim.palce moc, moc.. 🙂
@madamcoco dakujem tiež mi je to divne občas mávam ale celý mesiac skoro a každý den??neviem bodaj by to bolo tehu no ved uvidím ak zasa nie tak čo už ide sa dalej 😉
@butterfly333 mavas bezne spinenie pred MS?
@madamcoco prave že nikdy mne ked má prist ms napr na 32dc tak aj pride nikdy som nemala špinenie pred ms a dnes som len 28dc.
@butterfly333 nooo.. tak som zvedava co z toho bude.. 🙂
Ahojte,
tak som aj dnes rano zahajila den s cistou materskou kasickou a nezdalo sa mi to az take hrozne. Dokonca so si ju dala pod jazyk a tak v ustach omielala hore a dalo sa.
@madamcoco presne aj japrvý krat to bolo v pohode ešte som sa čudovali čo baby píšu že je hnusna no na druhý či tretí raz fuuj nedalo sa to ledva ledva
@butterfly333 súhlasím s tebou.tiez ju beriem cca tyzden,ale na hladný žalúdok je pre mna dosť hnusná.musim to hneď zapiť ,len co sa mi rozpustí v ústach...inak by som sa povracala 😁😁😁 neviem,ale žiadne účinky z tej kasicky nebadám...
@kukurica77 ja ja zajem lyžičkou medu zarobeneho s kašičkou to mám už taký zarobený medík ale ta čista je ozaj hnus
@kukurica77
@madamcoco baby tak mne ta VMK asi pomohla čo povite??
@butterfly333 ja odpadnem! Blahozelaaaaaam! 🙂 tesim, tesim sa s tebou. Kedy si robila test?
@madamcoco testík som robila hned ako som prišlaz prace okolo pol treteja čiarky vybehli hned vsekunde.
@butterfly333 inak dufam ze ta budem nasledovat 😊 Dnes mi aj upravili davku na stitnu a o 6 tyzdnov kobtrola Tak dufam ze dovtedy sa zadari
@ajana1 Verím že ano držím moooc palčeky mne pomohla asi ta laparka a VMK.
@butterfly333 ako dlho si ju brala?
@butterfly333 nooo jjasne ze pomohla aj VMK,cize si ta zaznamenavam ako druhu uspesnu tehulku s VMK.Jipii 🙂

@ajana1 je to na nervy už dva roky a nič,ešte sa mi aj auto pokazilo všetko zle. 😠