icon

Včelia materská kašička - pozitívne a negatívne názory

kakatulik
10. máj 2016

Ahojte dievcata, snazilky,maminky 🙂
Viem,ze podobne temy sa tu uz nachadzaju,ale ,kedze sa v poslednej dobe vyskytlo dost nazorov a pozitívnych skusenosti,oprasujem akoby tuto temu.
Mohli by sme si tu vymienat pozitivne,ale aj negativne nazory,skusenosti ataaaak. 😀

ajana1
16. jún 2016

@kakatulik Tak to musi byt aka unisons ked si to ty nedala 😄

kakatulik
autor
16. jún 2016

@ajana1 akoze dala,ale nechutilo mi to.Ale ja zjem a vypijem vsetko o com som presvedcena.

kukurica77
19. jún 2016

Ja prvý mesiac som brala inofolic+VMK...predĺžil sa mi cyklus(asi inofolicom) a dnes dom 1DC...takze mne to nepomohlo...nevadi,idem ďalej,hoc sklamaná.tento cyklus uz nebudem brat inofolic a VMK asi ano,ake to este neviem...

kakatulik
autor
19. jún 2016

@kukurica77 a brala si ju vkuse,alebo davas pocas ms pauzu.
Ten cyklus ti urcite predlzil ten inofolic. Kys.listovu by som asi ale brala dalej.

kukurica77
20. jún 2016

@kakatulik od kasicky si dávam pocas ms pauzu a inofolic si uz nekúpim...predĺžil mi cyklus,ms sa spúšťa velmi pomaly a mam ju velmi bolestivú...

kakatulik
autor
20. jún 2016

@kukurica77 no ktorie ci nbebolo aj biochemicke tehu a takto to odchadza. Kto vie?

kukurica77
20. jún 2016

@kakatulik nemyslím,preventívne a z nedočkavosťi si robím TT a tie som mala negatívne,takze biochemické tehu vylucujem...proste verím,ze do konca roka sa mi podarí otehotniet☺️

ajana1
26. jún 2016

Inak myslim ze vdaka vmk som mala tento mesiac asi prvy krat fakt vela ovulacneho hlienu odkedy sa snazime o druhe

kukurica77
26. jún 2016

@ajana1 berieš ju prvýkrat?ja ten ťahavý hlien nemam...

ajana1
26. jún 2016

@kukurica77 hej tento mesiac. Za tyzden uvidim ci sa aj zadarilo 😉

renimac
26. jún 2016

@ajana1 Ahoj ja detto. Beriem ju prvý mesiac a plodný hlien som mala skoro a celkom dlho. Aj ovu bola silná.

kukurica77
26. jún 2016

@ajana1 drzim palce,aby to vyslo✊

butterfly333
14. júl 2016

@kakatulik inak prečo sa má tá VMK užívat po ms??je to tam písané??

kakatulik
autor
14. júl 2016

@butterfly333 nie je . To if asi iba o tu pauzu a takto sa to lahsie pocita. A mimo ms moze asi lepsie vyzivovat sliznicu. To je ale iba moja teoria.

dejna20
14. júl 2016

Baby za ako dlho dosla ta vmk?

butterfly333
14. júl 2016

@dejna20 ja obj včera a dnes mi prišla. 😉 😉 😉

dejna20
14. júl 2016

@butterfly333 ok tak pockam do menstry

mica11
22. sep 2016

@kakatulik ahojte baby , žiadny pohyb od 14.7. tu neni , nikto nemá nič nové ? Ja tiež kašičku užívam od 1.6. s prestávkami cez MS a zatiaľ nič

kakatulik
autor
22. sep 2016

@mica11 veru,veru,nejako sa na kasicku zabudlo...hmmmm.....ja mam teraz tiez pauzu. 🙂

timi_timi
16. okt 2016

ahojte kočky, ja sa kvám pripojím. Objednala som si cez víkend VMK tak asi utorok dorazí. Ak nepomôže na otehotnenie, tak má aj veľa iných účinkov a pomôže na iné. 😉 Celkom by sme sa potešili po dvoch rokoch prírastku, možno VMK k tomu dopomôže 🙂 🙂 držím všetkým palčeky aby sme to dali aj s pomocou VMK.

kakatulik
autor
16. okt 2016

@timi_timi super,ze niekto opät zacal. nejako to tu stichlo😊

timi_timi
16. okt 2016

@kakatulik no hádam sa to rozbehne a budú len pozitývne ohlasi s výsledkom // 😀 😀

kakatulik
autor
16. okt 2016

@timi_timi tak to teda dufam.

holidayova
16. okt 2016

@timi_timi
@kakatulik dievcata, mne pomohla na druhy mesiac. 🙂

kakatulik
autor
16. okt 2016

@holidayova pomohla v com? hehe😀
A nepochvalis sa.😜

holidayova
16. okt 2016

@kakatulik tak sa chvalim 🙂 som v krasnom 15 tt

kakatulik
autor
16. okt 2016

@ajana1 ocuvaj draha. A toto som si ani nevsimla ze ty si otehotnela akurat pocas uzivania VMK. halooo a neoznamis mi do statistiky. 😜
Gratulujem,aj ked uz asi som💕

kakatulik
autor
16. okt 2016

@holidayova to je super!Gratulujem.😃

holidayova
16. okt 2016

@kakatulik ja som vtedy nenechavala nic na nahodu. (necakala som pol roka, rok...) Rozhodnli sme sa, ze chceme babatko a kedze mam uz po 30-tke, trosku som svoje telo chcela "nastartovat" a ako najlepsiu volbu som povazovala nieco prirodne, preto VMK.
Prve dva mesice som neuzivala nic, az na treti som zacala VMK. Potom aj dalsi mesiac VMK a potom... // 🙂
Drzim vam dievcata prsty, aby sa to kazdej tak pekne podarilo ako nam 🙂

kakatulik
autor
16. okt 2016

@holidayova a okrem // si odsledovala nejake ymdny?