Včelia materská kašička - pozitívne a negatívne názory
Ahojte dievcata, snazilky,maminky 🙂
Viem,ze podobne temy sa tu uz nachadzaju,ale ,kedze sa v poslednej dobe vyskytlo dost nazorov a pozitívnych skusenosti,oprasujem akoby tuto temu.
Mohli by sme si tu vymienat pozitivne,ale aj negativne nazory,skusenosti ataaaak. 😀
Ja prvý mesiac som brala inofolic+VMK...predĺžil sa mi cyklus(asi inofolicom) a dnes dom 1DC...takze mne to nepomohlo...nevadi,idem ďalej,hoc sklamaná.tento cyklus uz nebudem brat inofolic a VMK asi ano,ake to este neviem...
@kukurica77 a brala si ju vkuse,alebo davas pocas ms pauzu.
Ten cyklus ti urcite predlzil ten inofolic. Kys.listovu by som asi ale brala dalej.
@kakatulik od kasicky si dávam pocas ms pauzu a inofolic si uz nekúpim...predĺžil mi cyklus,ms sa spúšťa velmi pomaly a mam ju velmi bolestivú...
@kukurica77 no ktorie ci nbebolo aj biochemicke tehu a takto to odchadza. Kto vie?
@kakatulik nemyslím,preventívne a z nedočkavosťi si robím TT a tie som mala negatívne,takze biochemické tehu vylucujem...proste verím,ze do konca roka sa mi podarí otehotniet☺️
Inak myslim ze vdaka vmk som mala tento mesiac asi prvy krat fakt vela ovulacneho hlienu odkedy sa snazime o druhe
@ajana1 berieš ju prvýkrat?ja ten ťahavý hlien nemam...
@kukurica77 hej tento mesiac. Za tyzden uvidim ci sa aj zadarilo 😉
@ajana1 drzim palce,aby to vyslo✊
@kakatulik inak prečo sa má tá VMK užívat po ms??je to tam písané??
@butterfly333 nie je . To if asi iba o tu pauzu a takto sa to lahsie pocita. A mimo ms moze asi lepsie vyzivovat sliznicu. To je ale iba moja teoria.
Baby za ako dlho dosla ta vmk?
@dejna20 ja obj včera a dnes mi prišla. 😉 😉 😉
@butterfly333 ok tak pockam do menstry
ahojte kočky, ja sa kvám pripojím. Objednala som si cez víkend VMK tak asi utorok dorazí. Ak nepomôže na otehotnenie, tak má aj veľa iných účinkov a pomôže na iné. 😉 Celkom by sme sa potešili po dvoch rokoch prírastku, možno VMK k tomu dopomôže 🙂 🙂 držím všetkým palčeky aby sme to dali aj s pomocou VMK.
@holidayova pomohla v com? hehe😀
A nepochvalis sa.😜
@kakatulik tak sa chvalim 🙂 som v krasnom 15 tt
@holidayova to je super!Gratulujem.😃
@kakatulik ja som vtedy nenechavala nic na nahodu. (necakala som pol roka, rok...) Rozhodnli sme sa, ze chceme babatko a kedze mam uz po 30-tke, trosku som svoje telo chcela "nastartovat" a ako najlepsiu volbu som povazovala nieco prirodne, preto VMK.
Prve dva mesice som neuzivala nic, az na treti som zacala VMK. Potom aj dalsi mesiac VMK a potom... // 🙂
Drzim vam dievcata prsty, aby sa to kazdej tak pekne podarilo ako nam 🙂
@holidayova a okrem // si odsledovala nejake ymdny?

@kakatulik Tak to musi byt aka unisons ked si to ty nedala 😄