Včelia materská kašička - pozitívne a negatívne názory
Ahojte dievcata, snazilky,maminky 🙂
Viem,ze podobne temy sa tu uz nachadzaju,ale ,kedze sa v poslednej dobe vyskytlo dost nazorov a pozitívnych skusenosti,oprasujem akoby tuto temu.
Mohli by sme si tu vymienat pozitivne,ale aj negativne nazory,skusenosti ataaaak. 😀
@ajana1 nooo pochvalit si sa pochvalila,ale o VMK si sa uz velmi nezmienila.
Pripravy teraz trochu stagnuju. Velmi sa mi do toho nechce,ale to najdolezitejsie mame. Termin,sala,hudba starejsi. Aj saty uz viac menej,len tie sa budu sit,cize este chvilu pockam. Este na fare sme oficialne neboli,potom hlavne kamera,foto,vlasy makeup a to ostatne uz potom pomaly poriesime.
ahojte mamicky je tu mamicka ktora uzivala matersku kasicku pocas tehotenstva?
@kakatulik moja je nejaky rozdiel medzi vmk tu čistu vo forme ako med čo som bravala a v tu tabletkovu.
@butterfly333 ta medova,ci cista je prirodna..cize v 1odmerke je skutocne 1g.
Tabletkova uz nejako spracovana a pozri gramaz v 1tbl.
Nuz a cena je asi neporovnatelna.🙂,ale to ma svoje dovody,
@butterfly333 vidis,na jednu tbl.mas lem 100mg. Keby si chcela prist na 1g,musela by si zobrat 10tbl.🙂
Tak ale su tam aj ine zlozky.
@kakatulik no je tam pisane že 1tabl denne a nesmie sa to prekročit
@butterfly333 ved ano,ja som to iba porovnala.
@kakatulik myslis že som mohla pridat aj 2x1??
@butterfly333 ja si myslim ze uplne v pohode,ale zacni jednou a ak to bude OK,tak pridaj druhu.
@kakatulik beriem od 7dc 1x denne. No dnes som 25dc tak asi od dalšieho cyklu dam 2x1
@butterfly333 radsej by som to brala tak ako pisu na tabletkach ze 1 denne,,, asi nie len tak pisu ze neprekracovat dennu davku 🙂
@malicka1986 a kolko ta vyšla? Držim palce.
@malicka1986 tak to je super verim že to pomože. Ja som do teraz cca 2mesiace brala VMK v tabl. Dnes som vzala poslednu no nieje to čo ta kašicka ta je podla mňa lepsia. Teraz to bude v lete 1r od potratu a stale nič. Tak ja uz neviem kde je chyba.
@malicka1986 a to su čo len take ampulky? Ale je ich tam len 5ks to potom vide draho.
Ahojte zeny! A pri tej VMK ste vysadili vsetky ostatne doplnky (kys. listovu, vit. E, atd) alebo ste ich uzivali sucasne?
@n1colette ja som brala aj kys.listovu aj inofolic naraz a hned sa zadarilo.
Ja som uzivala 2mesiace tuto http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters... pred jedlom nalacno (po 2mesiacoch mi bolo z nej zle, tak som ju prestala uzivat) sucasne s nou az po jedle 2tbl Omega 3 rybi olej od Walmarku https://www.drmax.sk/walmark-omega-3-rybi-olej-... 1tbl cisty Vitamin D a 1tbl Femibion1 toto uzivam doteraz... neviem ci vdaka vyssie spominanej kombinacii alebo nahoda/stastie/dar, ale som 7tt
@hydrangeapeony aj ja som taku brala a hned sa zadarilo asi ju zas kupim snád pomože.
@butterfly333 ja pevne verim, ze je to maly zazrak 😉 drzim palce 😉
@malicka1986 my sme sa snazili od februara 2016 (MA 7tt) a podarilo sa skoro az po roku. Matersku kasicku som zacala uzivat koncom novembra - tiez mi nechutila, ale premahala som sa. Niektore baby spominali, ze sa da zmiesat s medom. Mne pomahalo po chvilke ako som ju mala v ustach zapit to sladkou vodou (cola, vinea, sirupova voda). Uzivala som ju koniec novembra, december a polovica januara a podarilo sa az v polovici februara. Medzi tym nam prisli vysledky od Dr. Dzurillovej, ktora nam odporucila chraneny sex, december, januar, februar kvoli tomu, ze moje telo si vytvaralo protilatky proti manzelovym spermiam lahkeho stupna a podarilo sa nam to teda az rok po MA, verim, ze to dotiahneme do zdraveho stastneho konca/ zaciatku 😉
@malicka1986 dakujeme pekne a co sa tyka tej kasicky, ja mam tiez priamo od vcelara a tazko sa mi jedla, vydrzala som iba 2mesiace... no pomohla mi ta sladka voda na zapitie 😉 aj Vam drzim palce... 😉

@holidayova tak to je super správa, gratulujem. No niečo do seba tá príroda určite má 🙂 tak pekné tehuľkovanie 😉 🙂