Včelia materská kašička - pozitívne a negatívne názory
Ahojte dievcata, snazilky,maminky 🙂
Viem,ze podobne temy sa tu uz nachadzaju,ale ,kedze sa v poslednej dobe vyskytlo dost nazorov a pozitívnych skusenosti,oprasujem akoby tuto temu.
Mohli by sme si tu vymienat pozitivne,ale aj negativne nazory,skusenosti ataaaak. 😀
@butterfly333 veruze u nas je to strach kvoli tomu, ze februar 2016 som potratila v 7tt a odvtedy nic ☹ a teraz vo mne je tiez ten strach co bude... kontrola az o 2tyzdne... teraz uz ju neberiem, ale dobrala som ju skoro celu, tak na dne mi zostalo. Osobne si myslim, ze tato priamo od vcelara je vo vyssej koncentracii ako tabletkova. Drzim palce 😉
@hydrangeapeony ja som pred rokom tiež brala tu kašičku aj sa hned zadarilo. Teraz som brala cca od decembra tu tabl.a nič tak skusim zas tu kašičku. Prajem ti aby bolo všetko v poriadku moooc držím palce.😘
@butterfly333 dakujem velmi velmi pekne a rovnako zelam aby sa cim skor splnili sny 😉
Jejooo,konecne sem niekto prispel......VMK je prospesna pre cele telo,nielen na otehu....🙂
@hydrangeapeony prosim ta nemas na predaj VMK??
@butterfly333 nie nie, mam iba na dne vo flasticke, objednavala som tu: http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters...
Bola doma do 2prac.dni
@hydrangeapeony ked si pisala ze maš priamo od včelara. Že či nevieš zohnat. Z tej stranky obj.aj ja
@malicka1986 mna asi tyžden z nej prehanalo. To sa telo detoxuje.
@malicka1986 je to pisane v pribalivom letaku. Ma to tak byt, treba vydrzat.
@malicka1986 suhlasim s komentarom vyssie, je to pisane v letaku, ze aj to je ucinok, precistuje
@malicka1986 ja iba rano nalacno jednu lyzicku (bola pribalena v baleni) a kym som prisla do prace presiel urceny cas uzitia pred jedlom a potom som si dala ranajky. Ono to tusim trva iba tyzden max dva = to zvladnes 😉
@malicka1986 ja som brala rano aj večer tak ako tam bolo písane pre lepšiu učinnost.
@hydrangeapeony ahoj mozem sa opytat. objednala som si vmk dnes mi prisla od zajtra idem uzivat. uvidime ci sa podari. nebude vadit ak to zapijem nejakou vodou, pretoze ja a lieky je hruza a des. a ked si ju uzivala tak si ju uzivala kazdy den?
a ma sa skladovat v chladnicke ci? dakujem ak das info 🙂
@bubo27 odpisala som do IP, ale na toto si sa v IP nepytala tak prikladam cast odpovede aj tu 😉 uzivala som kazdy den rano nalacno a skladovala iba v chladnicke
Ahojte dievcata, ja som teraz troska zmatena ohladom materskej kasicky, pretoze mozem pridat sice pozitivnu skusenost s otehotnenim - asi 2. mesiac beriem Bio Materi Kasicku (v tabletkach susena s propolisom) https://www.prozdravi.cz/bio-materi-kasicka-60-... a prave som zistila, ze som v 4.tyzdni 🙂 mesiac od poslednej menzes a par dni.. po 3 mesiacich snazenia. len teraz som klasicky vystrasena, ci som v tom prvom mesiaci babatku nejak neublizila tymto doplnkom, kedze som este o tehotenstve netusila, a na webe som nasla, ze nevhodne pre tehotne zeny.. tak oni snad musia ratat s tym, ze ked to beru zeny, ktore sa snazia otehotniet, asi prvy mesiac-dva to uzivaju, ci? zaroven som citala mnoho nazorov, ze je to prave vyborna vyziva aj v tehotenstve, no farmaceutka mi to skor neodporucala.. tak budem vdacna za vase postrehy 🙂
Ahojte žienky, mate prosím Vás niektorá skúsenosť že užívanie materskej kašičky Vám posunulo ovuláciu? Ja som ju mala po kyrete pravidelne na 13dc a teraz užívam prvý mesiac kašičku a som 15dc a ovulácia ešte neprebrala, aj keď ovulačny test mam pozitívny takže verím ze do par dni prebehne 🙂 ďakujem 🙂
@2veronika262 ahoj. Nie,nie,nic take sa mi nestalo.
Tema sice ochladla,ale skusim...
Mam pcos,ms som nemala aj pol roka..
Zacala som brat VMK .do tyzdna mi prisiel ms.
Lenze trva dlho.uz 10 dni krvacam.a nevyzera ze by to malo prestat...
Kasicku uzivam aj teraz pocas ms.
Vzdy rano na lacno.
Mam taku cerstvu,kupenu priamo od vcelara.
Mate s tymto skusenost alebo co by ste mi odporucili?
Mam ju vysadit?
Ahojte. Tak sa pridavam k Vam. Ideme otestovat aj my kasicku priamo v mede. Uz neviem co mame vyskusat aby nam to vyslo. Som po jednom MA 😢

@hydrangeapeony tak držim palčeky nech vsetko dobre dopadne. Ja som v juni 2016 v 7tt potratila a od vtedy nič. Ako som ostala tehu tiez som brala VMK a hned sa zadarilo tak dalsí mesiac ju kupujem a skusime znova.