Včera bol test negatívny a dnes...
Baby stalo sa to aj vám ?
Včera som si robila teh.test nič tam nebolo a dnes na ñom takto

@sisa_s chybala ti? 🙂
@veronikaszabova asi tak ako helikobakterova slecna 😂
Tento nick mi je už nejaký povedomy 😉🤣
@klarissa25 asi celemu MK 🤣
Chcela som nieco napisat... ale asi to bude zbytocne 🙄
@veronikaszabova vieš čo ja do diskusií nechodím tak často ako na blogy, ale všimla som si ze dáva každú chvíľu nejaký status. A tiež neviem ci tu už pred tým nebola s iným nickom...
@adusik12457 ty tomu ozaj nerozumies, alebo trpis nejakou obsedantnou poruchou? prepac, ale ozaj. na teste mas jasne napisane, ze po uplynuti urcitej doby je uz vysledok neplatny - premoci sa, vystupi kanalik, atd. takze ano, keby som aj na vytiahla ocurany test na druhy den z kosa, tak je tam machula.
pls, pre tvoje dobro, sustred sa na nieco ine, alebo ries svoj problem.
A tema zmazana za 3,2,1....
Amen😂
Tu sa pripnem :D
@adusik12457 raz sa to podarí Dievča .
🙋🏼♀️
Už zase ty? 😅 🙊
@23121974 😂😂
@klarissa25 jasné a potom keď sa na to niekto ozve už sa idú dotrhat , že veď sa normálne pýta, veď netroluje😅
@adusik12457 nemas lepsiu peacu jak tahat odpadky z kosa????navod pri nom nebol???
@adusik12457 samozrejme stalo, premoceny test 😉
zase? uz minule sme ti vysvetlovali ze hladat ciarky na starych testoch nieje normalne lebo tam ti ukaze ciarku skoro kazdy! poradim ti len tolko ze ked rano spravis test (a rob ho az ked ti ms meska) radsej ho vyhod vonku do kontajnera hned cestou do prace aby si nemala tendenciu ho zasa o par hodin ci ako je u teba zvykom aj o 2-3 dni ocumovat...
nornalne sa niečo pýtam a vy už rýpete och boźe
@adusik12457 a co chces pocut?? Ze ano, si tehotna?? Ved uvazuj normalne, baby ti napisali, ze studuj navod, po 50tom skusanom teste by si ho mala vediet naspamät a nie vytahovat test na druhy den a hladat ciarky... Ja neviem, ako ti to uz mam napisat..a to si vraj cca v mojom veku, no hanbim sa, ze niekto takto uvazuje, ked sa chysta na dieta
@adusik12457 počuj, a máš vôbec chlapa a vieš ako na to? Lebo bez toho môžeš na tie tyčinky vieš čo, aj tak tam nič mat nebudeš. Nechcem sa nikoho dotknúť, ale neviem, ktorý chlap by s takýmto prístupom s tebou ešte niečo riešil. 🙄
@adusik12457 normalne sa pytas...to ano, ale uz asi 10-ta tema za mesiac o tom istom a stale si nedas vysvetlit ze tusim po 10 minutach uz na test ani kukat nemusis a vysledok je potom neplatny...ty v kazdej teme vytahujes testy 1-2-3 dni sdtare kde sa odrazu objavila ciarka ci kanalik, hocikedy v strede cyklu testujes, chodis za gyn ako na beziacom pase co uz chudak tiez musi byt na prasky lebo ma xy dalsich pacientok ...a predstav si toto robit kazda snazilka tak sa normalny pacient ci tehulka neobjedna na prehliadku ani rok dopredu 🙄 sa uvedom, sprav si 1-2 testy za mesiac ked ti uz par dni ms meska, pritom pouzi navod a pouzity test hned zahod alebo spal aby si ho uz neskor nekontrolovala..fakt je to take zlozite pochopit a nespamovat?
@adusik12457 a aku odpoved cakas??
BTW ESTE NIE SI ANI V CASE MENSTRUACIE - ESTE TI ANI NEMESKAJU! NACO FURT KAZDY DEN TESTUJES???
@adusik12457 vsak testy z krvy ti povedali, ze tehotna nie si! Daj sa liecit paneboze
@nevludna no ona si neda povedat a odvtedy testuje kazdy den 😳
@adusik12457 nie, nestalo. Nemám v hlave piliny. Mala som nechraneny sex, nedostala som krámy.....až potom som si kupila jeden, opakujem jeden tehotenský test....vykonala som skúšku spravnosti...negativny-nevadí,čiarky budú nabuduce, kramy došli...pozitivny-fajn, tešim sa. Vedel o tom muž a max moja mama, nemala som potrebu to hlasat do internetového sveta.
Fakt to už nie je z tvojej strany zabavne, ani zaujimavé. Škodi ti to, vyhľadaj pomoc , opi sa, vyser sa na to a čitaj s porozumením
@veronikaszabova 😂😂😂 dikicko Veronika :D
Ona podla mna nebude realna osoba, skor niekto z adminov toto vytvoril na rozprudenie diskusii a pridava tu hovadiny. Lebo ja proste neverim ze jedna dospela zena toto moze robit :D a ked nahodou ano tak uprimne zelam nech sa takej psychopatickej zene ktora by sa skor mala ist liecit na nejaku dusevnu poruchu nepodari dieta (resp. Podari az po uplnom vylieceni) lebo ak by taka zena vychovavala dieta tak dakujem pekne 😂
@galioska áno to poznám 🤣😂

@adusik12457 pozri si navod!