Vek prvorodičky a doba snaženia sa
Ahojte žienky,
v akom veku ste sa stali maminkou? A ako dlho ste sa snažilkovali o bábo? 🙂
@nafka0483 áno všetko mame okrem genetiky,ale tá neviem či má nejaký zmysel,keď na umelé íst nechceme.No a manžel má horší spermiogram to áno.🤔
@nafka0483 a mali ste nejakú liečbu čo vám nakoniec pomohlo otehotniet?Nejaký dobrý typ🙂ale ináč gratulujem muselo to riadne potešiť po troch rokoch,my by sme určite plakali od šťastia ani si to neviem predstaviť aká by to bola radosť.💜
28 a dva mesiace. ...
Mala som 31 rokov a podarilo sa za 3 mesiace. Nič som si nesledovala, netestovala, nepočítala. Proste sme do toho išli, že skúsime a uvidíme či sa podarí.
@lavienocka Najprv mal manzel zly spermiogram, patrali sme po pricine a jednou z nich mohla byt varikokela. Tak si to dal zoperovat a spermiogram sa veeelmi vyrazne zlepsil. Morfologia z 0,5% skocila na nejakych 30%. U mna vyskocila ta henatologia, dali mi preventivne anopyrin. Ten som brala asi mesiac, urobila som detox a po dalsom mesiaci sa podarilo.
Ano, plakali sme od stastia 🙂 🙂
My sme to prvy polrok neriesili, len sme sa nechranili. Potom som robila ovulacne testy, po roku som riesila so svojou gynekologickou, manzel isiel na spermiogram. Potom este polrok sme skusali vitaminy a pod. Nasledne sme isli do CAR a ziadali si komplet diagnostiku. Manzel aj ja sme absolvovali komplet vysetrenia. My sme chceli najst pricinu toho spermiogramu a ak je mozne tak ju odstranit. Nie len ze zly spermiogram, chodte na umele.
23 a 33, na prvý pokus, obidva úspešné.
Mám 22 rokov snažíme sa už niečo cez rok… prvého polroka som vôbec neriešila, potom som začala pomaly upravovať stravu, asi po 10 mesiacoch išiel muž na spermiogram, má horšiu morfológiu… teraz chodím ja na folikulometriu a pátrame po príčine… a ja som si naivne myslela, že keď sme obaja mladí zdraví že to pôjde rýchlo🤪
30 rokov, 1 mesiac, druhé 33r a 1 mesiac, nič som nesledovala, neriešila...Podarilo sa na prvýkrát
@ninkaam zacali sme ked som mala 26 a snazili sme sa 3 roky. ❤️
Snažili sme sa od svadby ako 20ročná a rodila 24ročná a o druhé sme sa snažili keď mal malý pol rok 3x neušpešne skončilo potratmi a druhého som rodila v 27 teraz sa snažíme už 3mesiace neúspešne zatiaľ už mám 35rokov.

@lavienocka Aj partner ma vysetrenia?
Mas aj genetiku, hematologiu a reprodukcnu imunologiu?