Veľmi oneskorená ovulácia
ahojte stalo sa vám niekedy ze vám ovulacia prišla tak neskoro ako napr pár dni pred termínom Ms? ja mám 28 dňový cyklus a práve som 25dc ale pravdepodobne mi len teraz prebieha ovulacia je to možné?
Pravdepodobne? Podľa čoho usudzuješ?
Pravdepodobne? Podľa čoho usudzuješ?
@anonym_276f7b podľa plodného hlienu , mala som aj jemne spinenie pred pár dňami (to som naposledy mala 4 dni pred ovuláciou a teraz to zase časovo vychádza ) a zvýšené libido (bazalnu teplotu si nemeriam ani testy nemám takže viem len z tohto usúdiť )
@anonym_276f7b podľa plodného hlienu , mala som aj jemne spinenie pred pár dňami (to som naposledy mala 4 dni pred ovuláciou a teraz to zase časovo vychádza ) a zvýšené libido (bazalnu teplotu si nemeriam ani testy nemám takže viem len z tohto usúdiť )
@anonym_autor a aj minulý cyklus bol dosť rozhádzaný ovulacia prebehla 18dc (teraz to síce vyzerá na 24-25 dc) ale ide o to ze to vyzerá ze mám nejakú nerovnováhu hormonálnu alebo niečo také
Áno, je to možné. Zopár krát sa mi to tak stalo. Dokonca aj neskôr.
Áno, je to možné. Zopár krát sa mi to tak stalo. Dokonca aj neskôr.
@anonym_937b2a dakujem a na koľkí dc prvý koľko dnovom cykle? a ms prišla normalne o 14 dni?
Ovuláciu môžeš mať posunutú.Ale potom bude nutne posunutá aj menštruácia.Keď bude menzes o pár dní, tak to potom nebola ovulácia,hoci hlien mohol byť podobný. Atď
Ovuláciu môžeš mať posunutú.Ale potom bude nutne posunutá aj menštruácia.Keď bude menzes o pár dní, tak to potom nebola ovulácia,hoci hlien mohol byť podobný. Atď
@joesvk dakujem ale je to podobný scenár ako minulý cyklus takže pravdepodobne ovu
@anonym_autor Aha, tak potom to asi je možné keď už svoje telo takto poznáš.
Čas pred ovuláciou môže byť rôzne dlhý aj každý mesiac sa to môže výrazne meniť
Čas od ovulácie po menštruáciu je však rovnaký +-deň.
A nebýva to týždeň, ale okolo 12-16 dní.
Čas pred ovuláciou môže byť rôzne dlhý aj každý mesiac sa to môže výrazne meniť
Čas od ovulácie po menštruáciu je však rovnaký +-deň.
A nebýva to týždeň, ale okolo 12-16 dní.
@joesvk ano viem u mňa lutealna fáza býva 14 dni len ma to zaskočilo pretože takto pozde som ju asi nikdy nemala
@anonym_937b2a dakujem a na koľkí dc prvý koľko dnovom cykle? a ms prišla normalne o 14 dni?
@anonym_autor áno, prišla približne o 14 dní. Nepamätám si, ktoré presne dni cyklu to bolo ale tuším aj na 35 deň cyklu som mala ovuláciu.

Je to mozne.