icon

Veľmi oneskorená ovulácia

Včera o 19:12

ahojte stalo sa vám niekedy ze vám ovulacia prišla tak neskoro ako napr pár dni pred termínom Ms? ja mám 28 dňový cyklus a práve som 25dc ale pravdepodobne mi len teraz prebieha ovulacia je to možné?

anonym_f71d1d
Včera o 19:17

Je to mozne.

anonym_276f7b
Včera o 19:19

Pravdepodobne? Podľa čoho usudzuješ?

autor
Včera o 19:23
@anonym_276f7b

Pravdepodobne? Podľa čoho usudzuješ?

@anonym_276f7b podľa plodného hlienu , mala som aj jemne spinenie pred pár dňami (to som naposledy mala 4 dni pred ovuláciou a teraz to zase časovo vychádza ) a zvýšené libido (bazalnu teplotu si nemeriam ani testy nemám takže viem len z tohto usúdiť )

autor
Včera o 19:24
@anonym_autor

@anonym_276f7b podľa plodného hlienu , mala som aj jemne spinenie pred pár dňami (to som naposledy mala 4 dni pred ovuláciou a teraz to zase časovo vychádza ) a zvýšené libido (bazalnu teplotu si nemeriam ani testy nemám takže viem len z tohto usúdiť )

@anonym_autor a aj minulý cyklus bol dosť rozhádzaný ovulacia prebehla 18dc (teraz to síce vyzerá na 24-25 dc) ale ide o to ze to vyzerá ze mám nejakú nerovnováhu hormonálnu alebo niečo také

anonym_937b2a
Včera o 19:33

Áno, je to možné. Zopár krát sa mi to tak stalo. Dokonca aj neskôr.

autor
Včera o 19:45
@anonym_937b2a

Áno, je to možné. Zopár krát sa mi to tak stalo. Dokonca aj neskôr.

@anonym_937b2a dakujem a na koľkí dc prvý koľko dnovom cykle? a ms prišla normalne o 14 dni?

joesvk
Včera o 19:56

Ovuláciu môžeš mať posunutú.Ale potom bude nutne posunutá aj menštruácia.Keď bude menzes o pár dní, tak to potom nebola ovulácia,hoci hlien mohol byť podobný. Atď

autor
Včera o 19:58
@joesvk

Ovuláciu môžeš mať posunutú.Ale potom bude nutne posunutá aj menštruácia.Keď bude menzes o pár dní, tak to potom nebola ovulácia,hoci hlien mohol byť podobný. Atď

@joesvk dakujem ale je to podobný scenár ako minulý cyklus takže pravdepodobne ovu

anonym_276f7b
Včera o 20:02
@anonym_autor

@anonym_autor Aha, tak potom to asi je možné keď už svoje telo takto poznáš.

joesvk
Včera o 20:05

Čas pred ovuláciou môže byť rôzne dlhý aj každý mesiac sa to môže výrazne meniť
Čas od ovulácie po menštruáciu je však rovnaký +-deň.
A nebýva to týždeň, ale okolo 12-16 dní.

autor
Včera o 21:04
@joesvk

Čas pred ovuláciou môže byť rôzne dlhý aj každý mesiac sa to môže výrazne meniť
Čas od ovulácie po menštruáciu je však rovnaký +-deň.
A nebýva to týždeň, ale okolo 12-16 dní.

@joesvk ano viem u mňa lutealna fáza býva 14 dni len ma to zaskočilo pretože takto pozde som ju asi nikdy nemala

anonym_937b2a
Včera o 21:53
@anonym_autor

@anonym_937b2a dakujem a na koľkí dc prvý koľko dnovom cykle? a ms prišla normalne o 14 dni?

@anonym_autor áno, prišla približne o 14 dní. Nepamätám si, ktoré presne dni cyklu to bolo ale tuším aj na 35 deň cyklu som mala ovuláciu.