Vidíte niečo na tehotenskom teste ?
Žienky vidíte tam niečo? Som si skúsila lebo sa pokúšame o babo a 20som mala plodne dní, myslite ze by to bolo skoro ešte? Ze mi neukázalo nič?
To je velmi skoro podla mna na testovanie..
@edi1234 ahoj, aj ja som tak mala plodne dni a tiež čakám, 7.2. mám dostať ms, snáď nepríde, lebo tie stavy, čo mám. Máš nejake príznaky? Test som si chcela urobit už dnes ráno, ale vzdala som to.
@nik_yt tak sme dve čo očakávajú že ms nepríde 🙈 chcela som si dnes spraviť test, ale vravím si, že skoro.
Ahojte. Našla som túto diskusiu, tak sa pridám. Ms som mala 9.1., začiatkom januára som vysadila HAK a hneď sme sa nejako posnazili. Dr. povedal, že som 2x plodnejsia po vysadení. Tak uvidíme. Ovulacia prebehla, vedela som, že ju mám, asi 2-3 dni po styku som spinila, najprv hnedý výrok, neskôr ružový. Odvtedy ma bolia prsia, nie veľmi, ale take citlivé sú, hlavne na dotyk. Keďže som pravidelne cvičila, prestala som, pretože som sa bala. Od toho ruzoveho vytoku mám neustále tlaky v podbrušku. Bolest prvý týždeň vychádzala z ľavého vaječníka. Hovorím si, že 2 týždne pred ms boľavé prsia a bolesti brucha. Možno si to nahovaram a telo tak reaguje po vysadení HAK. Neviem 🤷🏻♀️ Ale viem, že ovulaciu sme trafili. Ostáva mi 5 dni do ms. Som veľmi nedočkava. Pri prvých 2 synoch som sa vždy dozvedela až v 7. tt, ale ti plánovaní neboli 🙈 toto je plánované. Nepýtam sa, či som tehu, ale zaujímajú ma vaše skúsenosti. Ozaj mala som prvý týždeň neskutočnú zravost, teraz mi však nechuti vôbec. A pár dni som mala pocit, že mám teplotu, lenže som kdesi položila teplomer a netuším kde.. a dva dni mám pálenie záhy. Podotýkam, mna záha nikdy nepálila.
@henrieta16 a ešte som zabudla, biely výtok ma prevádza cely čas. 🙈
@henrieta16 to spinenie urcite nebolo uhniezdenie,to byva najskor 5 dni po oplodneni,prsia,zaha,zravost a vsetko ostatne si mala podla toho,co pises, v case ovulacie,takze je to tym a samozrejme hormony. Pretoze priznaky,ktore udavas by vlastne boli asi 3 dni po ovulacii a to je hlupost. Ale je to moj nazor.
@miriam1983 ďakujem. Ja si nejdem nič nahovárať, len 1x sa mám možnosť sledovať 🙈
@henrieta16 presne tak aj ja to tak mam
@edi1234 a kedy máš očakávanú ms?
@henrieta16 o 6dni
@edi1234 ja v piatok, ale vysadila som hak, tak si myslím, že sa so mnou hormóny zahravaju. Aj keď sanca stále je... len je naozaj skoro na test. Skôr ako v piatok nebudem robiť. Aj tak si myslím, že ešte neukáže nič. 😁
@henrieta16 veď to že aj ja som si skoro spravila a ľutujem to lebo som nešťastná teraz ☹️
@edi1234 veď nemáš byt prečo. Mne pri prvom synovi nevyšli dva testy a to mi už meškalo. Tak sa sa na to vykašľala. A potom ma napadlo asi po týždni, že tak teda skúsim poslednýkrát a bolo to tam. Preto viem podľa seba, že pri oboch synoch som až v 7tt zistila. Som zvedavá ako teraz🙈
@henrieta16 bože môj keby to bolo také jednoduché u nás "žien" spraviť si decko nie jak niekto, niekto nechce a ma zdravé dieťatko a sú šťastný a ty co veľmi chcú tak stále niečo ☹️
@edi1234 všetko ma svoj čas.. a urcite nevešaj hlavu, kým nemáš ms stále je nádej 😉
@edi1234 ako si na tom?
@henrieta16 ešte som neskúšala ďalší, ešte asi počkám
@edi1234 ja si dnes chcem kúpiť a zajtra skúsim, v piatok mám deň ms, tak uvidíme, další si spravím asi až v sobotu 🙈
@edi1234 Ak nepride ms skor, lebo boli ma brucho od rana tak som zvedavá
@henrieta16 ja ešte nie prejstotu, ako boli ma brucho aj prsia, a aj pichanie mam tak nezvyčajné sem tam v podbrušku no ale asi na to nebudem myslieť lebo mam tušenie že nič z toho nebude. ☹️
@bambulienka25 prečo by nie? Pri prvom som mala príznaky už po OP ;)
@sunny_g op?
@miriam1983 počatie 🙂
@sunny_g a po akom case po pocati?

@babuli to si mala velmi silnu. Ja som mala prvu taku,ze som ju videla asi len ja 😀 kamoske som ju musela na svetle presne ukazat a den za dnom silnela 🙂