icon

Vidíte niečo na tehotenskom teste ?

edi1234
1. feb 2020

Žienky vidíte tam niečo? Som si skúsila lebo sa pokúšame o babo a 20som mala plodne dní, myslite ze by to bolo skoro ešte? Ze mi neukázalo nič?

Strana
z3
pehavcek
4. feb 2020

@edi1234 kazdy to ma inak. Ale fakt je ten, ze mnohym pred ocakavanou ms neukaze nic. Ja som si robila ked mi ms 4 dni meskala a ukazala sa este len slabulililinka. O tri dni neskor uz silna. Takze je pravda, ze moze ukazat skor ale nemusi. Drzim palce.

sunny_g
4. feb 2020

@miriam1983 3 dni ☺️ vnútorne som cítila že sa "niečo deje" a cítila som ťahanie, uhniezďovanie, nevoľnosti od 3tt až do 8tt a podobne

miriam1983
4. feb 2020

@sunny_g tak to si velmi zriedkavy pripad 🙂 ale pocula som uz aj to,ze zena citila,ze je tehotna hned den po sexe...

sunny_g
4. feb 2020

@miriam1983 to je tiež môj prípad 😊 ženy dokážu mnohé cítiť, len veľakrát zabudli vnímať, alebo stratili dôveru v svoju intuíciu 🤗

miriam1983
4. feb 2020

@sunny_g tak ja ked som vedela,kedy mam ovulaciu a vtedy sme mali sex,tak tiez uz som rano bola presvedcena,ze som tehotna. Samozrejme je to hlupost,lebo vajicko sa neuhnizdi tak rychlo. Len som si to namyslala a bola o tom presvedcena.

sunny_g
4. feb 2020

@miriam1983 to je zase ďalší extrém ;)

miriam1983
4. feb 2020

@sunny_g to nebol extrem,vedela som,ze je to ken v hlave a ze je to logicky hlupost. Ale jed zena po tehotenstve velmi tuzi,tak dokaze presvedcit samu seba,ze na priznaky hned po oplodneni.

sunny_g
4. feb 2020

@miriam1983 aj také sa stáva 🙂

Strana
z3