Vidíte niečo na teste po Ovitrelle?
Ahojte
Test po ovitrelle som mala pred 2 dnami biely,uplne cisto biely
V utorok mam od doktorky kazane testovat,ale ta neskutocna zvedavost a nadej vo mne,ani neviem preco,mozno to je divnymi pocitmi,ktore mam.
Chcem sa Vas opytat ci tam nieco vidite

Jasné, dve čiarky 👍
Ako vždy, nevidím viac ako 1 čiarku.
@letfenixa To fakt? Lebo je v pohode viditeľná aj druhá, netreba ani fotku zväčšiť.
@zuzanockamt nič. Ale ja som si v živote spravila len dva tehotenske testy, jeden mal 2 výrazné čiarky a jeden jednu. Viac som si spravila covid testov.
Ja na 2 fotkách z tých 5 niečo vidím ale je to tak slabé že ja by som to za čiarku nepovažovala..
Je to buď kanálik alebo čiarka ale šanca je 50:50 takže netvrdil a by som určite že su tam 2 čiarky..
Keby je toto môj test tak ho považujem za negatívny...to čo tam je príliš slabé podľa mňa
Ale samozrejme o 2 dni skús znova a ak bude čiarka silnieť tak je to tam, držím palce 😊
@nika_val dakujem velmi pekne za odpoved.Mozno sama tam vidim nieco co tam ani nie je, pri dcere som mala hned dve ciarky a teraz aj ten letrozol,ovitrelle cakania folikulometrie je to vycerpavajuce vsetko na psychiku
@zuzanockamt och dodala si nadej❤️dakujem
je tam nejaky naznak, no ako vzdy, znovu zopakujem, toto nedokazuje tehu, toto a aj silnejsie amvaju aj zeny, co tehu nie su.
zvedavost a testovanie chapem, ale patranie na MK po ciarke nechapem.
keby vidim takyto test, pomyslim si, ez soms a nic nedozvedal a cakam, kym nezosilnie, alebo nepride ms. pytanim sa na MK tehu nevznikne.
Držím palce, s testovaním mám bohaté skúsenosti. Obe tehotenstvá začínali slabučkou čiarkou, keďže som testovala na 9.-10. deň po ovulácii. Len ja som merala BT a tam som všetko pekne videla. A nemala som žiadne lieky. Čiže keby mne vyšla takáto čiarka, tak to beriem ako pozitívne.
Ja to chápem že zvedavosť a túžba sú silné.. ja sama keď som chcela otehotnieť a neovláda som sa daný mesiac a testovala skôr ako prišla ms tak som test pozerala pod rôznym svetlom, svietila naň a hľadala či tam fakt niečo neuvidím..
Ja som vždy kupovala iba Livsane testy a tie veru nikdy neurobili náznak..buď urobili čiarku peknú alebo boli biele
Ale ako sa píše vyššie tento test ti bohužiaľ zatiaľ nič nepovie a musíš iba čakať zatiaľ
@jana277_ Áno
@zuzanockamt ja som tiež myslela ze ironicky ste jej to napísali, tiež nič nevidím 😲🫣
@valikasikulova Nie, reálne vidno druhú čiarku.
@zuzanockamt no aspoň niekto , ja sa pridávam ku kolegyni vyššie ze nic nevidím, keby sa dalo kliknúť na fotky možno by pomohlo 😃😃😃
@valikasikulova Hneď na prvej foto je druhá čiarka pekne viditeľná, ani zväčšiť fotku netreba.
Jedna čiarka.
@valikasikulova ja vidim tiez tien, tam kde by mal byt, otazka je, ci to je ciarka alebo kanalik. Co vidite na tejto foto?
@janica_ Aj tu napíšu, že nič 😂 Hoci čiarka tam je.
@zuzanockamt to ci je tam nieco, co je takmer neviditelne nie je podstatne, podstatne je,c o to predstavuje.
nieco taketo nepredstavuje absolutne nic. nehovori nic o tom,c i je zena tehotna. na to, aby sa aspon dalo predpokladat tehu to musi byt jasne viditelne aj po odfoteni a aby to videl kazdy.
@majamat Ak si sleduješ aj iné znaky, dá sa to usúdiť aj z takéhoto testu.
@zuzanockamt nie celkom. mame tu na MK mnoho prispevkov, kedy zeny maju pocit, ze su tehu, elbo maju priznaky, ktore nemali. no casto toto sposobuje aj psychika, pripadne cyklus nemusi prebiehat vzdy rovnako. su dochylky a su uplne bezne.
a teda netusim co je na tom, hodnotit az test, ktory ma relevantny vysledok, na co patrat, polemizovat, vypytovat sa druhycha pod.
staci vlemi jednoducha vec, hodnotiti az test, ktory jasne ukaze ci o tehu ide, alebo nejde.
@majamat U mňa jednoznačne aj slabá čiarka znamená tehotenstvo. Stačí si sledovať BT a hneď je to jasné.
@zuzanockamt tak ak uz na zaklade BT vies, to je ine, ale kolko zien sleduje BT? BT je pomerne presna metoda, ked k tomu prida takyto test, uz mas dalsie potvrdnei v rukach, rpiapdne este aj te priznaky.
minimum, na zaklade len takehoto testu a neistych priznakov tehu nepotvrdis.
asi pred rokom som si urobila taku statistiku. denne su tu prispevky s takymito testami. z tych, kde som vedela potvrdit vysledok, 80% sa o tehu nejednalo. to ze sa jednalo v 20% nie je iste, ci taky vysledok bol sposobeny hormonmi, kedze rovnaky vysledok amli aj zeny, co tehu neboli.
cast z tych 80% mohlo byt biochemicke tehu, ale to bude mensie %. mnohe zeny to mali vylucene aj krvnym testom.
@majamat Štatistika z MK pre mňa nič neznamená. Proste ten test je pozitívny, keďže tam sú dve čiarky. Či ide/nejde o tehotenstvo, to sa uvidí.
@zuzanockamt pre mna takyto test pozitivny nie je.
keby ma test na moc takto slabe sfarbenie, tiez sa za pozitivny nepovazuje, aby bol test pozitivny, musi byt silnejsi.
@majamat V návode je to jasne napísané - na intenzite druhej čiarky nezávisí.
@janica_ tam vidím jasnacka 🙂 ale ci je ciarka alebo kanalik to už neviem úplne rozoznať ale zdá sa mi ako čiarka
@zuzanockamt nezavisi, ale ale toto ani ciarka nie je.
aj ked je ciarka menej intenzivna,a le musi byt riadne viditelna. videla som aj video lekarnicky, aj rozhovor s gynekologickou a ti tvrdia to iste co ja. toto nie je pozitivny test. to nie je ciarka, to je len naznak niecoho, co by sa estelen neskor mohlo stat ciarkou.

Áno vidím čiarku🙂