Volám do neba
Pre všetky mamičky, ktoré o svoje prvé bábätko prišli a neúnavne sa snažia o ďalšie. Povzbudzujme sa, podoporujme a nech čím viac pribúda tých dobrých správ, že sa objavili //. Nech nám Pán Boh pošle anjelikov, ale nech nám ich na Zemi aj ponechá. Amen!
@adulka24 No, my už dlhšie. O jedno bábo sme prišli v máji minulého roku, potom sme mali trochu oddych a od septembra sa snažíme opäť. Zatiaľ neúspešne ,ale verím, že sa to zmení.
@luciagdt86 neboj za chvíľku sa to podarí. ..urcite 😉
@adulka24 Tak to dúfam. Snáď áno... 🙂 A aj vám...
Urcite sa nám to podarí a možno hned dvojičky 😉
@adulka24 Nemám s tým problém. 🙂 Aspoň by sme dobehli zameškané. 🙂
@luciagdt86 aj my si tak hovoríme 😉 od júna sa začíname snažiť 😉
@adulka24 To je super... dúfam, že ma potom potešíš dobrými správami. 🙂 Budem držať palce. 🙂
@luciagdt86 neboj sa určite budeš prvá ktorá bude mať dobré správy 😉
@adulka24 Poradie nie je dôležité. Hlavne, aby sme boli šťastné vďaka našim bábätkám a manželom. Mimochodom, nie si na Facebooku? Ja som, ak si tam, pridaj si ma (Lucia Kramarčíková- Gocníková). Tam chodím častejšie ako sem.
ok poslala som ti žiadosť 🙂
Včera večer mi bolo tak nejako ťažko... strašne tuho som myslela na nášho anjelika... ☹
@adulka24 Tak ako to s Tebou vyzerá? Niečo nové? 🙂
@luciagdt86 ahoj zatial nijako a s tebou ako?
@adulka24 No tiež nič nové... Preliečila som baktera a ďalší mesiac a pokusy pred nami... 🙂
Pred 3 dňami by bol mal náš anjelik 1 rôčik. ☹ Dúfam, že mu je v nebíčku dobre. Chýbaš nám...

@luciagdt86 určite áno a vy sa snažíte alebo ešte nie?